Uitstekend!!!

Gebruikers vriendelijke website. Makkelijk te bestellen en snelle levering. In 1 woord perfect

Deze site is een aanbeveling goede service en opvolging van uw pakket en het contact met Bekkers .NL is uitstekend grt

Een topper met super service

Een simpel naaimachine lampje gekocht helaas tijdens transport gesneuveld binnen twee dagen een andere, geweldige service.

Ik twijfel begin tussen singer en juki toch besloten om juki te kopen ik heb geen spijt het Voldoet aan mij verwachtingen

Positief de lockdown door !

Wat ontzettend fijn om toch mijn hobby snel te kunnen voortzetten in deze lockdown! De volgende dag had ik alles weer in huis en kon ik weer verder! Fijn dat dit nog zo kan...zo kom ik positief de lockdown door!

Supersnel

Heerlijk zin snelle bezorging

Superservice

Snel geleverd, binnen 48 uur alles in huis.

Klantvriendelijk en proactief geholpen

Ik heb onlangs een bestelling gedaan bij Bekkers Naaimachines. De bestelde machine zou ps vertraagd geleverd kunnen worden, daarom werd ik benaderd met de vraag hoe snel ik mijn bestelling verwacht/nodig had en of ik, ter compensatie, voor de gelijke prijs een ander toestel wilde ontvangen. Uiteindelijk ben ik bij mijn oorspronkelijke bestelling gebleven, maar ik apprecieer de proactieve en behulpzame benadering enorm.

Tot nu toe voldoet hij het prima

Ik heb altijd phaff naaimachines gehad ik moet wel even wennen aan dit model , met name aan het spoelhuis en de automatische draadinsteker aan die aan de linkerkant zit !!!!

Ik werd gebeld met de mededeling dat het product niet in voorraad en uit het buitenland moest komen en ivm.de corona en feestdagen de bestelling even kon laten wachten. Wij zijn nog nooit gebeld dat ons het een en ander werd uitgelegd. De bestelling is goed ontvangen en de wacht tijd viel nog best mee. mvg.anna van Voorn Wezeman

Snelle service.. Top!!!!

Goede uitleg produkten.

uitstekende service!

ik werd netjes gebeld, omdat de levering wat later zou zijn. goed bereikbaar.

Heel vriendelijke en goede service .

Bij elke vraag of twijvel mogen we bellen of worden we gebeld . Krijgen uitleg of begeleiding op afstand. Jammer dat winkel niet in belgie is . Heb mijn stiefdochter jullie aangeraden en ze was ook vol lof over de service deze week en heeft overlock gekocht .

Supersnelle levering!

Zeer tevreden!

Levertijd

Ik ga de spullen snel binnen en kon meteen verder. Donderdag besteld, zaterdag in huis. Geweldig

Heel prettig geadviseerd en geholpen

Mijn lampje in de oude naaimachine was kapot gegaan en op internet kwam ik firma Bekkers tegen. Heb gebeld en werd vriendelijk en adequaat geadviseerd en geholpen. Met een paar dagen had ik het juiste lampje in huis!

Top service, goede voorlichting.

top

super service

Ik ben al jaren een tevreden klant van Bekkers. Altijd een goed en uitgebreid advies, en ook het onderhoud wordt altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Nu, in corona tijd, via de website een naaimachine besteld en meteen terug gebeld met een uitgebreid advies én een mooie aanbieding , en uiteindelijk voor een andere naaimachine gegaan dankzij het goede advies. De machine werd de volgende dag persoonlijk bij mij thuis, geheel corona proof, afgeleverd. Chapeau!

De bestelde lock machine was niet in voorraad en ging lang duren. Daarvoor werd ik opgebeld en werd er voorgesteld een ander gelijkaardige machine te nemen voor dezelfde prijs. Dit is pas klantenservice...

Snel en goed advies

Ik heb een vraag gesteld via de mail, waar ik snel een kundige reactie op kreeg. Vervolgens een bestelling geplaatst (naaivoetje) dat vlot werd bezorgd. Product voelt stevig aan en werkt goed.

Top service, goede communicatie

Mijn machines komen allemaal van Bekkers, altijd met goede service. Ook de accessoires kan ik er aanschaffen. Laatst was een van de bestelde accessoires onverhoopt toch niet op voorraad. Ik werd direct gebeld en op de hoogte gesteld van de nieuwe leverdatum. Meer kan ik eigenlijk niet verwachten aan service. Iedere keer dus weer een positieve ervaring.

Gewoon een top verkoper, echt een aanrader!

Een correcte levering na bestelling.

Correct en snel

Snelle levering en duidelijke beschrijving bij de producten.

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering en nog klein cadeautje als extra.

Voor het eerst hier wat bestelt , is super gegaan de volgende dag al in huis geweldig

In het vervolg hier altijd maar bestellen top..........

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht