Zeer klantvriendelijk

Telefonisch erg goed geholpen door erg vriendelijke mijnheer

Prima winkel

Uitgebreid assortiment, duidelijke omschrijving van de artikelen op de website. Website is goed doorzoekbaar. Voordelig en snelle levering. Als ik weer wat nodig heb, zal ik zeker weer bij Bekkers Naaimachines bestellen.

Klantvriendelijkheid ten top

Ik had een bestelling geplaatst voor een naaimachine, welke een levertijd had van 4 weken. Ik was hiervan op de hoogte want dat stond keurig vermeld op de website. Een dag later werd ik gebeld en werd me nogmaals verteld dat er een lange levertijd van minimaal 4 weken was op deze machine. Ik heb een keurig alternatief aangeboden gekregen, en heb daar gebruik van gemaakt. Twee dagen later had ik de track & trace al binnen en 3 dagen later de machine.

Nieuw voetpedaal

Mijn lockmachine doet het nog prima maar het voetpedaal was aan vervanging toe. Heb bij Bekkers een nieuwe besteld, die kwam vlot en m'n lockmachine loopt weer als een zonnetje.

Voor herhaling vatbaar

Bestelling keurig verzorgd en op tijd geleverd. Efficiënt verpakt zodat het door de brievenbus kon. Ik ga dit zeker vaker doen.

correcte vlotte afwikkeling

keurig afgehandeld via een prettige webshop

Ga hier zeker weer bestellen

Telefonisch contact gezocht. Duidelijk geadviseerd. Heb daarna besteld en de volgende dag heb ik mijn bestelling ontvangen. Prima service.

Uitstekende vlotte vakkundige topzaak

Plaatjes zeer duidelijk op website Groot assortiment Uitstekende afhandeling

Hoewel te laat geleverd prima product

Artikel zou op voorraad zijn toen we bestelden. Dit bleek na bestellen niet het geval te zijn. De communicatie hierover verliep goed. Werd er over gebeld namelijk. Welk bedrijf doe dat? Dus prima service.

Super service

Super snelle levering.

Mijn ervaring is in een woord samen te vatten: Uitstekend!

Snelle levering, goed verpakt, goede prijs /kwaliteit verhouding.

Super snel

Erg snelle levering en goede service. Hier ga ik vaker bestellen.

Super mooie product

Long tijd gezocht , hier gevonden , mooie qualité bedankt

zondag namiddag besteld dinsdag late namiddag reeds geleverd top

super snelle levering

Super snel en verzorgt!

Zeer snelle verzending, kleine goede verpakking, ik mocht ook de bestelling terug sturen als heg niet goed zou zijn. Toch was dat goed. Ik zou nog kopen van deze website en recomanderen.

Vrijdag besteld en zaterdag in huis

Zeer tevreden gelijk reply mail met track en tracé. Vrijdag besteld en zaterdag thuis in België.......super services

Toppie

Snelle levering prima profijt blij mee!

Geleverde naaimachine sluit naadloos aan bij de gevraagde eigenschappen

Een fijn telefoongesprek mogen voeren, notabene vlak voor sluitingstijd. En dan de bestelde naaimachine ook nog eens de volgende dag al bezorgd en precies conform de verwachtingen! Top service, top product en wat fijn dat de medewerker van Bekkers Naaimachines nog de tijd nemen om maatwerk advies te geven.

TOP

Duidelijke website en bestel methode. Snelle levering plus kortingsbon voor een heel jaar. Mijn eerste kennismaking met Bekkers, maar zeker niet mijn laatste bestelling!

Prima ervaring. Ik beveel het bedrijf aan!!

Helemaal top snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en het werkt perfect top

Snel voor een goede prijs

Ik heb online bestelt een voet voor mijn Singer machine. Het was snel bij mij. Ik vond de webwinkel duidelijk en de video's zijn top. Ik ga zeker nog bestellen.

voldoet aan verwachting

Wat ik besteld had voldeed aan de verwachting zoals omschreven. Alles was netjes verpakt en werd bezorgd volgens de opgegeven termijn. De website biedt een groot assortiment aan allerlei producten die met naaien te maken hebben. en je kan er makkelijk zoeken - en vinden.

Zeer snel

Vandaag via de site een bestelling geplaatst en binnen 24 uur geleverd gekregen. Goed ingepakt en het bedrijf komt na wat ze beloven in de advertentie (of na het contact).

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht