Vaker iets besteld, levering snel, uitstekend verpakt, zeker een aanrader.

Voor herhaling vatbaar, verheug me op de volgende bestelling.

Afspraak is afspraak

Machine besteld en keurig afgeleverd.

Dik in orde

Snelle bezorging

Had een klein onderdeel nodig en werd ook snel bezorgd alsof ik een dure machine kocht.

Supersnelle, complete levering!

Ik ben superblij met mijn aankoop bij Bekkers. De website is erg makkelijk in gebruikt. De instructiefilmpjes bij de voetjes zijn exht heel slim. Je weet precies wat je koopt en ook meteen hoe je het moer gebruiken. Mijn bestelling was zoals beloofd de volgende dag al binnen.

Snelle levering, goede producten

Ik had snel een vervangend onderdeel nodig voor mijn naaimachine. Het juiste product was snel gevonden en de dag erna had ik het in de post. Hartstikke fijn!

Erg snel het product in huis

Makkelijke website en super fijn hoe snel het product binnen was.

Mijn naaimachine had kortsluiting gekregen en ik had snel een vervangende naaimachine nodig. Bekkers naaimachines gaf een duidelijke omschrijving van de machines zodat uitzoeken goed te doen was online. En Bekkers was ook de goedkoopste. De bestelling was zelfs in deze drukke sinterklaastijd snel in huis. Dank je wel Bekkers.

Goede deal!

Mijn bestelling is prima op tijd bezorgd, zo vlak voor Sinterklaas komt dat mooi van pas. Mooie kwaliteit

Hartstikke prima!

Snelle levering, goed verpakt en prima prijs! Wat wil je nog meer?!

Goede service!

Onlangs een mooie lockmachine voor de verjaardag van mijn vrouw gekocht. Werd een dag later gebeld: u weet dat er 4 dezelfde klossen op moet? En we hebben een speciale aanbieding voor extra attributen. Is geen verkooppraatje, maar de juiste service! Ben benieuwd wat mijn vrouw er straks van vindt :).

Aanbevolen

Het was voor mij de eerste keer,maar zeker niet de laatste !

Prima winkel met goede service

Je kunt als je een machine bij deze winkel koopt altijd terug als je het niet meer weet of er niet uitkomt. Groot voordeel t.o.v. webshops

Formidabel!

Wat was ik verrast over de vlotte afhandeling! Dat kom je niet overal tegen! Het pakketje was keurig en veilig verpakt en tot mijn grote verbazing zat er een geweldig leuke en bruikbare verrassing bij! Ik geef een dikke duim en zal deze firma zeker aanbevelen!

Uitstekend assortiment en levering

Ik heb gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Topsevice

Snelle verzending, kwalitatief goed product. Helemaal niks over te klagen

Geweldige service en email contact

Voor de 1e keer wat besteld Super uitleg gekregen via de email Tot mijn verbazing kreeg ik 1 voetje kado Echt super !!! Kan het iedereen aanraden om bij hun te bestellen Zeer klant vriendelijk Grt lena

Blij verrast dat de bestelling zo snel kwam.

Fijne zaak, heb al eerder een naaimachine gekocht, en nu deze bestelling, weer snelle levering. Ik beveel deze winkel graag aan.

Alles voorspoedig en snel verlopen.

Bestelling was binnen 4 dagen binnen, top.

zeer goed

zeer snelle bezorging erg tevreden

Blij verrast

Ik had een bestelling geplaatst en deze kwam al de volgende dag binnen! Goede kwaliteit garen en naalden en een hele mooie koffer. Erg blij mee!

Snel, goed duidelijk en compleet

In een woord super.

snel en goed geleverd

Het produkt werd netjes op tijd en goed verpakt geleverd

Snelle levering en goede communicatie. Ik ben zeer blij met mijn aankoop :)

Snelle afhandeling

Binnen 24 uur mijn bestelling ontvangen.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht