Goede ervaring, snelle levering.

Snelle en goede levering

Een fantastische naaimachineopbergtas in een recordtijd geleverd!

Ik kocht een naaimachineopbergtas naar aanleiding van een artikeltje in NRC op zaterdag 21 november jl. Er was denk ik meer vraag naar, want ik kreeg een keurig mailtje dat de levering iets vertraagd was. Donderdag 26 november werd de tas bezorgd en ik ben er superblij mee! Wat een fijne tas. Bekers, bedankt!

Zeer snelle service

Zaterdag besteld en maandag reeds ontvangen. ondanks Coronatijden supersnelle levering naar Belgie. Een dikke dankjewel hiervoor.

Uitstekende snelle service

Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. Tijdens het bestellen staat er een duidelijke beschrijving en bij sommige producten een demo video. Super tevreden en de volgende keer bestel ik zeker weer bij deze webshop.

Veel keus, duidelijke website en snelle levering

Snel en goed

Super snelle levering, de volgende dag had ik mijn bestelde artikelen al ontvangen. Netjes verpakt en volgens de beschrijving op de website. Hartstikke tevreden!

Top levering

Had wat borduurgaren had besteld gelevert de volgende dag.Zat een klosje met een verkeerd nummer bij.Per telefoon gemeld ze verzonden gelijk een nieuw klosje met het nummer wat ik besteld had op volgende dag geleverd.Een week erder in de winkel geweest voor het inleveren van oude naaimachine na aankoop per telefoon van nieuwe machine.Nog goed geholpen en uitleg over de naaimachine.Vriendelijk teame als het hoort als je een aankopen doe.Gebeurt niinet zo veel meer tegewordig.

Super goed!

Ik had mijn bestelling geplaatst (een naaimachine voor mijn dochter) en ontving bijna meteen een berichtje dat de naaimachine al verstuurd was! En inderdaad de volgende dag had ik hem in huis ruim op tijd voor Sinterklaas!

email gestuurd en direct een reactie, en besteld artikel volgende dag in huis

Geweldig!

Ojee, geen lege spoeltjes meer. Snel nog nieuwe bestellen want ik ben in de mondkapjes,maak race. Verschillende kleuren, dus ook verschillende kleuren garen. Was al 4 uur geweest om te bestellen, maar de volgende dag toch in huis. Dat is service!

Geweldig snelle service voor een zeer goede prijs!

Ik beste voor de eerste keer bij Bekkers. Maar er volgen vast nog meer keren. De service is snel, de prijzen zijn goed en mijn netjes verzorgde bestelling lag de volgende dag al in de bus! Dank jullie wel.

Top kwaliteit.

Vandaag besteld, morgen in huis.Vervolgens kan je het pakket volgen met track en tracé.

Uitmuntend

Wat een geweldige communicatie en super snelle levering. Ben ook netjes teruggebeld toen ik vragen had! Top en zeker tot ziens.

Ook een kleine bestelling krijgt de nodige aandacht en wordt keurig en snel verstuurd.

Snelle levering en uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service

Duiderlijke site en snelle levering Zeer tevrede

goede levering snelle service

mijn bestelling werd zeer snel geleverd en ook wat ik bedoelt had

Zeer snel geleverd en goede webshop

Het was snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Super snelle duidelijke service!

Ik had de website snel gevonden via google en vondt op de website ook meteen wat ik nodig had. Besteld en snel geleverd! Top!

Duidelijke website

Ik heb gemakkelijk mijn producten die ik wilde kunnen bestellen. Snelle levering en goede informatie hierover.

Correcte prijs en snelle service

Prima dienstverlening aan een goede prijs. Niet meer en niet minder. Online shoppen zoals het hoort. Dankjewel!

Ik heb mijn bestelling geplaatst, kreeg gelijk een mail terug en binnen twee dagen heb ik mijn bestelling ontvangen.

heeb behulpzaam mensen

heel fijn om hier wat te kopen mijn aankoop was prima

Goede service, goed product, snelle levering!

Accessoires voor mijn naaimachine besteld. Duidelijke website, nette prijzen en het juiste product! Ben er zéér blij mee!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht