Aanbeveling

Alles was duidelijk, goede prijs en hoge kwaliteit van produkt, uitstekende service. Zeer bedankt, van mij vijf sterren.

Super service

Duidelijke site en keurige bevestiging.

Snelle levering en ruim aanbod

Voor speciale naaivoetjes die niet in alle winkels verkrijgbaar zijn kan ik altijd bij jullie terecht.

Duidelijke site en groot assortiment

Op zoek naar een onderdeeltje waarvan ik niet eens wist hoe het heet... de site is zo duidelijk dat ik precies wist wat ik moest bestellen...

Alles was netjes verpakt en verzonden!

Heel positief, het boventransportvoetje heeft al aardig metertjes gemaakt :) De enige webshop waar ik hem voor mijn machine kon vinden :)

Geweldig snelle service

Was de eerste bestelling bij Bekkers; erg tevreden. Mochten we nog wat nodig hebben voor de naaimachine zullen we zeker gebruik maken van deze website.

Heel goed.

Vlug geleverd

Snelle, keurige levering

Uitstekende service!

Door misverstanden met DHL werd de naaimachine-voetpedaal niet bezorgd. In overleg bood Bekkers Naaimachines mij kosteloos een andere pedaal aan. Zij hebben een klacht neergelegd bij DHL en uiteindelijk werd het pakje alsnog na anderhalve week afgeleverd. Gelukkig heeft Bekkers Naaimachines een andere voetpedaal niet hoeven te vergoeden. Prima communicatie en uitstekende service!

Zeer snelle en correcte levering

Mijn ervaring is dat de bestelling snel en correct wordt geleverd. De items waren zoals verwacht en zoals besteld.

Een snelle en correcte levering!!

Fijne website overzichtelijk en een mooie prijs en een groot assortiment wat wil een klant nog meer ga zo door!! Ik zal in de toekomst zeker de website bezoeken!!

super

Ik bestelde een trolley limited edition. Omdat de bestelde helaas blijkbaar al uitverkocht bleek kreeg ik een alternatieve ook limited edition trolley thuis gestuurd. Ik vond het super hoe men naar een oplossing heeft gezocht! Bedankt!

Gevonden!

Voor mijn oudere Husqvarna naaimachine extra spoeltjes gevonden. Goede uitleg op de website over soorten spoeltjes. Netjes verpakt geleverd.

Snelle levering, duidelijke website

Zocht spoeltjes voor een pfaff. Maar er werd nergens verteld welk type ik moest hebben. Gelukkig stond het duidelijk op de website. Type k dus.

Nodig en direct klaarvvoor gebruik

Zondag besteld en dinsdag in huis dus geen wachttijd,nether verpakt!

uitstekende website en bezorging

mooie collectie garens en andere naaimachine benodigdheden.

uitstekend

zoals gewend van Bekkers was de bestelling snel in huis en prima in orde.

beter kan niet

Goede informatie, snelle levering en kwaliteit. Waar vind je dat nog.

Heel vlug geleverd top

Het is de eerste keer en was super snel geleverd top winkel

Snel, betrouwbaar en divers.

Op de site staat goed aangegeven welke naaivoetjes passen bij welke naaimachine (iets wat héél erg helpt voor iemand die net begint :)). Ook staat er een handig filmpje bij die meteen uitlegt waarvoor je deze kan gebruiken. Na m'n bestelling te plaatsen had ik de volgende dag alles heel en compleet door de brievenbus, kon ik meteen beginnen! Heel goed geïnformeerde en snelle ervaring, top!

Snel en zorgvuldig

De naaimachine die ik bestelde werd meteen al de volgende dag bezorgd. De bevestiging van de bestelling, en de opvolging van de machine waren ook snel en correct en de machine zelf was keurig verpakt! De naaimachine was erg compleet met accessoires en een duidelijke Nederlandse handleiding. Door de handleiding te volgen kon ik de machine makkelijk instellen en was ik als beginner binnen een half uurtje al aan het naaien! Zo blij mee!!!!

Eenvoudig bestellen en duidelijke productbeschrijving

Bestellen was heel eenvoudig. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verwachte bezorgmoment. Duidelijke omschrijving op de site en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Super snelle levering

Oude lockmachine ging stuk, met spoed een nieuwe nodig, hier in Spijkenisse uitverkocht, dus besteld bij Bekkers. Snelle levering en wat ook fijn is: ze adverteren als enige met 5 jaar garantie. Helemaal super!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht