Door de duidelijke en overzichtelijke webshop had ik snel gevonden wat ik zocht. De duidelijke uitleg met filmpje was heel handig en zorgde ervoor dat ik thuis meteen na levering aan de slag kon. Mijn spulletjes waren supersnel binnen en er zat ook een kortingsbon voor een volgende bestelling bij.

Super!!!

Fijn spoeltjes voor een oer oude Husqvarna kunnen bestellen en de volgende dag al binnen. Heerlijk als voor oude spullen toch nog benodigdheden te leveren zijn.

Zo vlot als maar mogelijk is geleverd. Prima.

De juiste artikelen en zo snel als mogelijk geleverd. Heel goed .

Mijn bestelling was super snel aangekomen en alles was verzorgt

Ben zeer blij met bestelling en er is zeer ruime keuze aan alle benodigdheden voor mijn Singer naaimachine.

Was eerste bestelling was goed bezorgd zou zo weer bestellen

Geweldig.

Ik zocht al een poosje naar een basisvoetje voor mijn naaimachine. Deze week zag ik die bij u staan, een losse. Dus hoefde ik niet een hele set te kopen. Tot mijn verbazing zat hij de volgende ochtend al in de brievenbus. Heel fijn, toen kon ik afmaken waar ik mee nodig was. Als ik weer iets nodig heb weet ik u te vinden. Heel fijn. Ook voor een naaimachine, maar dan moet ik nog even sparen. (Of winnen).

Super service

Had voetjes voor de naaimachine besteld. Toen ik ze ontving bleek er een foutief voeteje ye zijn opgestuurd. Heb hier melding van gedaan. De volgende ochtend meteen een reactie en werd het goed geregeld. TOP.

Goed en snelle sevice

Besteld en het was er de volgende dag. Precies wat ik had verwacht

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en ben zeer zeer tevreden. Snelle afhandeling, klantgericht en uitstekende kwalitatieve producten

Zeer behulpzame medewerker aan de telefoon met een goed advies! Zeer tevreden klant

vlot geleverd

Het was een kleine bestelling . in 2 dagen door de brievenbus .

Super ervaring!!!

Ik vond de website overzichtelijk. Zou iedereen de site aanbevelen. Kreeg zelfs een presentje erbij, voor mijn volgende bestelling. Bekkers heeft er aan mij een klant bij.

Blij verrast.

Blij verrast dat ik nog spoeltjes kon krijgen voor een toch wat oudere machine.

Overzichtelijke website met een goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending

Ik heb op meerdere website gezocht naar het product wat ik nodig had. Ook ben ik in winkels geweest maar nergens vond ik dat wat ik dat ik wilde voor deze prijs De website is duidelijk overzichtelijk. Ik vond met een paar klikken wat ik nodig had. De verzending was heel snel zodat ik snel aan het werk kon. Al met al een top ervaring. Ik beveel het iedereen aan en zal zelf ook zeker hier blijven bestellen.

Verrast en blij met snelle levering

Fijn om precies te krijgen wat ik verwacht had.

Overzichtelijk en snel geleverd

Onlangs begonnen met een nieuwe hobby met een oude overgenomen naaimachine. Deze bleek allang niet meer compleet. Via Bekkers gemakkelijk alle ontbrekende onderdelen kunnen vinden en volgende dag had ik het al in huis. Uitstekende service, zal er zeker weer bestellen.

Snelle kwalitateit

Ik kon mijn bestelling goed opvolgen en deze is heel vlot geleverd geweest. Alles was ook ordelijk verpakt.

Binnen 24 uur in huis, top

Goede en snelle service

Ze leveren snel en goed verpakt, met mail service

Wat een snelle levering in deze moeilijke corona tijd.

Op maandagavond een bestelling voor een rokspuit gedaan en dinsdagmiddag was het er al. Wat snel! En ik heel blij. Dank jullie wel.

Snelle levering en precies wat ik nodig had

Ik had spoeltjes nodig voor mijn oudere naaimachine. Deze waren lastig te vinden en de winkels konden me niet helpen. Gelukkig gevonden op Bekkers, en ook nog eens super snel in huis! Ik ben helemaal tevreden!

Top bedrijf

Super snelle levering, overzichtelijk website, en geleverd wat ik besteld had, helemaal tevreden.

Snel leveren

Hele fijne ervaring

De enige website waar ik het blinde ritsvoetje voor mijn naaimachine kon vinden en dan ook nog voor een goede prijs met snelle levering, helemaal tevreden.

Biezenvoetje

Na heeel lang zoeken eindelijk een biezenvoetje gevonden dat past op een oud merkloze naaimachine! Erg blij mee!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht