Biezenvoetje

Na heeel lang zoeken eindelijk een biezenvoetje gevonden dat past op een oud merkloze naaimachine! Erg blij mee!

super snel...........

Was verrast over de zeer snelle levering, Complimenten!!!! Nu kan ik weer super snel op mijn Singer naaimachine.

Was duidelijke site goede realistische prijzen prima hulp snel contact als nodig is zeker een aan rader

Yes! Duidelijk en snel geleverd

Zoeken online om spoeltjes voor naaimachine, en kom op deze site terecht. Kleindochter wil het naaien leren van beppe. Belangrijk vind ik. Enthousiasme bij Lianne en hopen dat ze na geleerd te hebben een naaimachine mag winnen. Zou geweldig zijn. Dank je wel voor alles. Groet Berber

Supersnel!

Mijn bestelling (spoeltjes voor een hele oude naaimachine...) was echt supersnel in huis. Binnen 20 minuten na het bestellen had ik al een verzendbevestiging in mijn mailbox en de volgende dag had ik het pakketje in huis. Heel fijn!

snelle correcte levering

Wil ik mondkapjes en een balletrokje voor mijn dochter naaien, kom ik er achter dat mijn garenpen tijdens de verhuizing is verdwenen.. Even Googlen, en daar was Bekkers. Dag later had ik het verloren in huis en kon alsnog aan de slag! Heel tevreden

Mijn bestelde producten (voetjes voor naaimachine) goed ontvangen. Bij levering zat er ook een kortingsbon bij, algijd fijn. :) Wanneer ik mail met een vraag krijg ik snel antwoord. Kortom goede service en ik bestel er in de toekomst graag weer!

Geweldig geadviseerd, snel geleverd.

Ik ben uitstekend geadviseerd over welke machine bij mij past. De verkoper nam uitgebreid de tijd om door te vragen en uit te leggen. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, was de levering keurig op tijd, compleet en goed verpakt.

Heel fijne ervaring voor een eerste aankoop bij Bekkers Naaimachines!

Wij hebben voor onze naaimachine wat accessoires besteld bij Bekkers Naaimachines, samen met wat leuke spullen om kledingstukken voor onze kleine kindjes te maken. De spullen waren zeer snel geleverd en allemaal netjes verpakt. Een item was niet voorradig en daar werd snel over gecommuniceerd en er zat zelfs een kleine attentie bij voor het wachten op dit specifieke product. Al met al een top ervaring!

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Duidelijke site en er was een snelle levering van het pakketje

Goede communicatie, snelle levering

Positief en prettig.

Bedankt voor de snelle reacties en services

Via internet Bekkers gevonden. Duidelijke info zodat ik direct wist dat ik het juiste onderdeel had. Bestellen en de volgende dag in huis. Goed verpakt een uitstekende levering en dan ook nog eens achteraf betalen. Het kon niet beter. Mijn moeder van 88 jaar weer helemaal in haar nopjes ze kan weer achter haar vertrouwde naaimachine.

héél tevreden van mijn aankoop

Ik ben héél tevreden van mijn aankoop en de snelle levering, zeker een aanrader

Geweldig helemaal niks mis mee!

Het bestellen was vlug gebeurd! De bestelling was 24 uur later in huis. Wat wil je nog meer!

Uitstekend!

Snel verzonden ,en goedkoper dan elders!Bedankt!

Spoeltjes besteld binnen een uur al verzonden volgende dag in huis TOP!

super snelle levering met het juiste product.

Fijn geholpen

Het team van Bekkers is een enthousiast team. Je word fijn geholpen omdat ze oprecht geintresseerd zijn in het waarom je iets aan wilt schaffen. En geven daarbij goede adviezen.

geen klacht

Voor het eerst iets hier besteld en alles wat ik in mijn boodschappen mandje stopte is goed en snel aangekomen.

Super snelle levering, ik wilde een product ruiling doen en er werd gelijk mee gedacht mbt verzendkosten en de betaling...top top top

uitstekende service!

vlotte levering, goede communicatie!

Heel goede service!

Toen ik de winkel belde om informatie te vragen over een product dat ik wilde kopen, en het was ontzettend druk in de winkel, heeft de dame mij toch heel vriendelijk te woord gestaan.

Super! Snel én goed!

Spoeltjes nodig voor mijn oudere naaimachine. Zij hebben ze gewoon. Ook nog snelle levering. Zeer aardige communicatie! Goed adres om te onthouden.

zeer goed

snelle en correcte behandeling. materiaal is erg goed.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht