Snel geleverd & goede aanbieding

Vervangend voetpedaal voor mijn naaimachine.

In de wolken

Ik zocht al lang naar een groter werkblad voor mij pfaff select. Eindelijk gevonden! Verzorgde levering, veilig ingepakt en past perfect!

Snelle levering van de juiste producten

Vorige week heb ik nieuwe opzetvoetjes gekocht voor mijn naaimachine. Snel gevonden op de site, snel geleverd en goedkoop. In de verpakking zaten precies de bestelde producten. Kwalitatief materiaal en ze passen perfect. Ik zou deze site aanraden.

Precies wat ik nodig had

Blij met de snelle aflevering en de spoeltjes passen uitstekend.

Fijne en snelle levering!

Duidelijke berichten en de volgende morgen al in huis. Top!

Super service

Goede service, product snel geleverd volgens afspraak, netjes in afhandeling en goede kwaliteit producten. Geen op,- of aanmerkingen

Op zondags besteld en dinsdags al in huis! Super tevreden en producten ook zoals beschreven op de site thuis gekregen. Ga er zeker vaker bestellen!

Geweldig!

Boventransport voetje en dubbele naald passen perfect op de machine, werkt direct. Makkelijk te instaleren. Producten werden de volgende dag al geleverd en waren erg degelijk ingepakt. Site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Snelle levering, lage kosten en goed product

Op 9 okt een Singer Blinde ritsvoet besteld. Die heb ik op 13 okt ontvangen. Voetje is perfect en ik kreeg een kortingscode voor de volgende keer. Verder heeft Bekkers ook de beste in prijs.

Het was mijn eerste bestelling . Heel vlug en vlot verlopen

Je ziet iets, je koopt het en ontvangt het razendsnel.

Alles is makkelijk te vinden. De prijzen zijn het waard en de snelheid van de levering is ook zeer aangenaam. Ik ben absoluut tevreden!

bellen,bestellen en afleveren,,,,zoals het moet,geweldig

hoewel de bestelling bescheiden van aard was,,,was de digitale kennismaking om te herhalen,informatie,voorraad en bestelling zoals je hoopt dat iets gaat,,,,daar houd ik van

Zeer snel en alles naar volle tevredenheid uitgevoerd

Service in detail

Zo bijzonder: een persoonlijk telefoontje omdat een van de naaimachinevoetjes niet op voorraad bleek. Een uitstekend alternatief werd me geboden én een extra naaimachinevoetje is meegestuurd ter compensatie. Alles de volgende dag in de bus. Prima service Bekkers!

Prima, bestelling vlot in huis

Ik heb spoeltjes voor mijn naaimachine besteld. Daar was ik al een tijdje naar op zoek. De vorige spoeltjes die ik elders kocht, pasten namelijk niet. En deze spoeltjes passen gelukkig wel! Fijn, ze waren ook vlot in huis.

Ik was nog wat vergeten. Opgebeld en het kon nog meegestuurd worden. TOP.

Snelle service nette prijs

Keurig snel geleverd, nieuw stukje naaimachine.

Goed zoals het moet!

Overzichtelijke website. Snelle levering van de bestelling en zorgvuldig verpakt.

Perfect!

Snelle levering, uitermate tevreden!

De spoeltjes van Bekkers spoelen als een naaimachientje.

Voor de derde maal spoeltjes aangeschaft en laten die van Bekkers nou eindelijk goed passen!

Supersnelle verzending, goede service toen er iets mis ging bij de post. Hartelijk dank!

Uitstekend!!

Vanaf het begin ben ik zo goed geholpen. Door de expertise van Bekkers Naaimachines is er voorkomen dat ik onnodig dubbele uitgaven zou hebben door een verkeerde machine te kopen. Om 16:00 uur nog aan de telefoon en de volgende dag (weekend) had ik het al in huis. Top service! Vaker contact gehad en ben zeer tevreden over de klantdienstverlening!

Bestelling

Ontzettende fijne en makkelijke site om een bestelling te plaatsen. Goede service.

Super service van Bekkers naaimachines

Ik heb gebeld met Bekkers met wat vragen over de naaimachine. Ik ben goed geholpen. De machine ging een half uur later op transport en de dag erna kon ik met mijn nieuwe machine aan de slag. Prettig telefooncontact en een snelle levering.

Eerder dit jaar kreeg ik van mijn vriend een nieuwe naaimachine voor mijn verjaardag, de naaimachine die ik wilde was niet leverbaar. Bekkers naaimachine kwam met een goed alternatief en zelfs nog een extra set garen. Nu had ik een extra naai voet en klosjes besteld. Dit was de volgende dag al in huis!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht