Hele snelle levering

Hele snelle levering

Zelfde dag bezorgd

Cadeautje voor mijn vriendin besteld, werd gebeld dat ze in de buurt moesten zijn en het werd gebracht i.p.v. opgestuurd. Dat is meedenken met je klant.

Erg snelle en efficiënte service.

Een prettige zaak om, zeker in deze tijden, via internet snel en voor een goede prijs aan je benodigdheden te komen.

Duidelijke site supersnelle levering

Kwam tijdens een jurk naaien voor mijn kleindochter er achter dat er geen blinde ritsvoetje bij mijn nieuwe naaimachiene zat. Ik dacht, dat gaat even duren voor ik verder kan,maar dat was de andere dag dag al!

In een zin, super uitgebreide collectie, duidelijk webb site, snel en voordelig.

Ik had weinig hoop dat ik zou kunnen vinden wat ik zocht, maar toch bij Bekkers had ik het zo gevonden besteld en ontvangen. Wat een topper!!

Ruime keuze en heel snelle levering !

Aangenaam, direct en snel

Product zat goed verpakt. Voldeed aan mijn verwachtingen.

Uitstekende service

Bestelling zeer snel en correct afgehandeld

Eerdere bestellingen waren altijd goed!

Maar de bestelling die ik nu deed is nog steeds niet binnen. Jammer !

Het naaivoet doet het prima Speciaal voor knoopsgaten dikke gebreide stoffen. Wel voor zorgen dat de achter van het naaivoetje de stof raak.

snelle en goede levering top

EEN SNELLE EN VLOTTE LEERING TOP

mijn artikel was duidelijk te vinden op de site!

goed!

vlotte levering uit een ruim assortiment

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Het pakketje was netjes verpakt, zodat er niets mee kon gebeuren tijdens het transport.

Wat een plezierige ervaring : op vrijdag een bestelling geplaatst en op zaterdag al ontvangen! Zo prettig dat je niet hoeft wachten terwijl je enthousiast bezig bent met een naai project... zo zou iedere webshop moeten werken! Ik ben een tevreden klant!

Super goed

Uitstende sevice

Prima, snel en goede kwaliteit

Positief

Snel en vertrouwd m'n pakje bezorgd

Mijn voetpedaal haperde en zocht een nieuwe online. Ik kwam bij jullie terecht en bestelde deze, na 2 dagen was deze juist geleverd en kon ik weer beginnen naaien

Goede en snelle service

Na een week op zoek te zijn geweest naar nieuwe naalden voor mijn lockmachine, vond ik bij BEKKERS 2 soorten naalden. Beide naalden kocht ik, ook al kende ik het bedrijf verder niet. Zo'n eerste bestelling is toch altijd spannend. Wordt het snel geleverd? Wordt het veilig verpakt? Raakt mijn pakketje niet kwijt en hoe lossen zij dit op wanneer het wel kwijtraakt? Gelukkig werd mijn vertrouwen beloond! Mijn pakket werd de eerstvolgende werkdag geleverd en het zat keurig verpakt! Ik ben helemaal blij. Bedankt!

Een bestelling geplaatst wat super snel werd geleverd, binnen 2 dagen

Everything was fast ! Delivery, mail... Just a nice and perfect shop !!!

Snel en precies wat ik ervan verwachtte

Snel kunnen vinden wat ik zocht en snel in huis

Snel en accuraat, geweldig!

Uw service steekt met kop en schouder boven die van andere bedrijven uit! Mijn aankopen zijn snel en goed geleverd! Zelfs tot op het moment van de brievenbusbezorging! Hartelijk dank! Sonja Nieuwkamer

Meedenkend

Ik had een bestelling geplaatst en werd later benaderd door zelfs een telefoontje. Wat ik zelf veel fijner vind dan een simpel mailtje. Ik had producten besteld wat niet bij elkaar paste en de winkel wilden zeker weten of dit wel de bedoeling was. Vond dit echt super netjes. Na overlegd te hebben de producten waar ik dus niks aan had hebben ze uit de bestelling gehaald en heel netjes terug gestort. Dus echt een super meedenkend bedrijf!!!!

Goede service van een vriendelijke winkel!

Mooie spullen en een leuke winkel.

Heel goede service

Voorstraat 328