goede verhouding van prijs/kwaliteit

Hetgeen ik besteld heb voldeed aan mijn verwachtingen en werd volgens afspraak afgeleverd; ik ben er content mee

Na bestelling meteen volgende dag geleverd. Netjes verpakt, het bestelde voetpedaal zag eruit zoals op de website en het zelf aansluiten was goed te doen.

vrij snelle levering

ik heb een trolley besteld voor mijn Brother V3, helaas kon het niet de volgende dag bezorgd worden, maar uiteindelijk 3 dagen na de bestelling. Een fijn product. Superhandig om de machine mee te vervoeren. Scheelt aanzienlijk in omvang, vergeleken met de originele doos waar de machine uit komt. Handelbaar en makkelijk bij vervoeren met OV.

Snelle verzending!

De website was duidelijk en makkelijk te volgen! De verzending was sneller dan dat ik had verwacht.

snelle en goede service.

Eerste kennismaking met jullie team was prima. Duidelijke website,goede producten,snelle service.

Kon niet beter!

Vrijdagmiddag gebeld met uw zaak, hele vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad. Ik heb gevraagd of het voetpedaal voor mijn naaimachine op voorraad was. Gelukkig! Het was al na 4 uur, maar als ik online bestelde zou mijn bestelling meteen verzonden worden. En jawel, zaterdag al bezorgd. Wat een snelle service!

Prima omschrijving

Prima omschrijvingen op de site en snelle levering. Alles goed verpakt.

Correct verloop van bestelling en levering.

De dag na bestelling reeds geleverd. Alleen jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bijzit of een verwijzing naar een website waar informatie over het gebruik van het item kan geraadpleegd worden.

Supersnelle levering

Dag na bestelling alles correct geleverd. Super tevreden!

Duidelijke site en snelle levering.

Het originele persvoetje van de naaimachine was opeens kwijt. Op deze site de juiste kunnen vinden voor een goede prijs en de volgende dag al in huis. Meteen wat extra garen en naalden besteld. Bij ieder item op de site staat een duidelijke uitleg met daarbij aangegeven waar deze voor geschikt is en wat de eventuele alternatieven zijn. Top. Dit maakt het zoeken naar de juiste benodigdheden een stuk makkelijker.

Met een klik op de website van Bekkers Naaimachines, transformeer ik in een Sewing Bee!

Een overzichtelijke maar vooral gebruiksvriendelijke website waar elk product gepaard gaat met een met heldere uitleg. Met enkele klikken plaats je je bestelling. En zoef... je pakje is naar je op weg. Met mijn nieuwe naaimachine accessoires, transformeer ik in een echte Sewing Bee! Nieuwe naaiprojecties, ik kom eraan!

Sinds 1956 Vestigingsdiploma knippatronenvervaardigingsbedrijf

Werkzaam geweest als coupeur-ontwerper bij damesmode ateliers. Een boven-transporteur eerder alleen luxe voor zeil-schoenmakers. Vorige week kocht ik er twee als accessoires; uitkomst bij "moeilijke stoffen". Stuur separaat per mail een foto van "kleerma

Geweldige service

Het bestelde artikel was helaas niet meer voorradig . Ze hebben persoonlijk contact met me genomen en een alternatief voorgesteld . Dit gebeurt nog maar zelden of nooit . Geweldig

Een optimaal vertrouwen in dit bedrijf!

Snelle en deskundige levering. Hulde hiervoor!

Goede service en snel le levering

Nu bestelden morgen in huis is in deze tijd top, Telefonisch goed te bereiken en de hulp is prima.

Superblij

Mijn naaimachine was eg snel geleverd.Mooi en netjes ingepakt. Kom zeker nog eens terug ! Ben super tevreden en blij !!!

Topbedrijf zeer proffesioneel

Mijn bestelling van een coverlock verliep uitermate profesioneel;telefonisch werd ik zeer goed te woord gestaan en na 1 dag werd mijn machine geleverd.Ook daarna werd ik steeds geholpen met een vraag.TOP -VERTROUWENSWAARDIG-SUPER VRIENDELIJK

Mooie materialen, snelle levering

Ik had een blinderitsvoetje nodig voor mijn SInger. Op de site werd ik verleid om meer dan dat alleen aan te schaffen. Dit werd allemaal keurig en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Werkt zoals ik hoopte.

En ik had het erg snel thuis.

Fijn bedrijf,snelle levering

Ik was op zoek naar extra benidigheden voor mijn toyota naaimachine,vond dit op deze site,artikelen snel bezorgd.zal er wel weer bestellen,mocht dit in de toekomst nodig zijn

Vlotte afhandeling

Uitstekende service

Fijne naaimachine voor dochter van 9

Ik had de Janome Sew Platinum Mini als verjaardagscadeau voor onze dochter besteld. Helaas duurde het langer dan verwacht voordat de machine geleverd werd, waardoor we de deze niet op haar verjaardag in huis hadden (wel twee weken tevoren al besteld). De levering was verder wel netjes, goed verpakt en de machine bevalt heel goed. Het speciale voetje beschermt de vingers en onze 9-jarige kon al snel uit de voeten met de naaimachine.

geweldig

Super service!

Snelle levering en alles zoals het hoort.

Spulletjes snel geleverd, de volgende dag al. Netjes verpakt. Website is ook erg duidelijk, helpt enorm met keuze maken!

Snel en zorgvuldige levering.

Zie hier boven. Met een goed product.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht