Bestelling snel in huis.

Heel snel de bestelde producten ontvangen. Producten zelf zijn van uitstekende kwaliteit.

Zeer snelle en goede levering

Goede spoeltjes. Snelle levering en keurig verpakt.

Snel verzonden en netjes verpakt.

Top service, alles snel in huis.

Blij met de producten.

Ik heb twee speciale naaivoetjes gekocht, deze zijn mooi op tijd geleverd en precies wat ik zocht. Dankzij de uitleg en video's op de bestel-website heb ik de juiste informatie gekregen om een goede keuze te maken.

Prima kwaliteit, snelle levering.

Goede communicatie, helder.

Klasse

Blij met de website, waardoor ik kan zien wat het assortiment van Bekkers is, inclusief de prijzen. Prima service. Vriendelijke mensen aan de telefoon.

Goede service en snellere levering dan voorzegd!

Ik ben een tevreden klant.

Makkelijke website, makkelijk bestellen, product precies als omschrijving en binnen 2 dagen in huis.. perfect!..

mijn online bestelling had ik naar tevredenheid zeer snel in huis en het product was van goede kwaliteit

Supersnelle levering

Goed op de hoogte gehouden van de levering via e-mail, en exact ontvangen wat ik besteld had. Soms moet je gewoon SNEL iets hebben, en dan moet je hier zijn.

perfect

Via website snel en makkelijk te vinden Bestelling geplaatst, betaald en de volgende dag in huis. Communicatie over verzendmoment en aflevering waren TOP !

Uitstekende winkel

Mijn eerste bestelling( grote) en uitstekende service; telefonisch en per mail zeer goed geholpen. Tevens supersnelle levering en netjes verpakt; top!

Snelle service, groot assortiment en niet duur

Ik vond Bekkers via google omdat ik naaivoetjes zocht voor mijn Singer naaimachine. Ik stond versteld van het ruime assortiment en de voordelige prijzen toen ik op de website van Bekkers terecht kwam. Ik heb meteen maar voor ruim € 50,- aan diverse voetjes e.d. gekocht zodat ik ook nog eens gratis bezorging kreeg. En binnen een paar dagen was het geleverd. Chapeau!

goeie kwaliteit

snelle verzending en stevige kwaliteit

Fijne webshop, snelle levering

Op de website kon ik makkelijk vinden wat ik nodig had. De filmpjes bij de verschillende naaimachinevoetjes waren erg handig om te bepalen welke voetjes ik nodig had. Snelle levering met goed verpakte producten. Ik ga hier zeker nog eens bestellen (of kom misschien een keertje langs)!

Alles dik in orde

Zou ik iedereen aan bevelen Zeer korte levertje en heel vriendelijke mensen Bellen u persoonlijk op

Tevreden.

Snelle levering naar België. Netjes. Alles werkt en past!Een aanrader.

Goede snelle service

Prima bedrijf

Mijn bestelling was snel geleverd. Bestel er graag

“ Vandaag bestellen, morgen in huis, de bestelprocedure loopt gesmeerd bij Bekkers!

Bestellen via de webshop is prima geregeld bij Bekkers. De bestelling was een dag later al in huis. Als ik weer iets nodig heb, bestel ik het waarschijnlijk weer bij dit bedrijf.

Zeer goede en vooral persoonlijke service

Voor mijn dochter was ik op zoek naar een naaimachine voor kinderen. Ik werd telefonisch goed geadviseerd. Er werd meegedacht met de mogelijkheden. Daarbij werd rekening gehouden met mijn budget. Bakkers heeft verstand van zaken. Kortom aangeraden door een tevreden klant en blije dochter. Top!

Goede website en vlotte afhandeling.

Website is overzichtelijk. serie nummers van naaimachines worden genoemd bij de accessoires.

Altijd op tijd

Altije goed en correcte service. Ook de hekpdesk staat altijd klaar voor een woordje uitlet.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht