Vriendelijke en oplossingsgerichte service

Ik had een machine besteld die uitverkocht bleek te zijn. Heb in plaats daarvan een betere machine met hoge korting gekregen. Die machine is meteen verzonden en de volgende ochtend had ik hem binnen.

Correcte en snelle levering

Levering volgens afspraken.

snelle levering, goed verpakt

mijn bestelling werd vlot geleverd

Aangename ervaring

Stipte levering en goede prijskwaliteit

Prima service & producten

Prima kwaliteit en goede prijs. Snelle levering. Ook vriendelijke telefonische service.

Goed ontvangen en geholpen.

Duidelijke uitleg op de gestelde vragen, vriendelijk en beleefd.

Uitstekende service!

Snelle levering, mooie producten, kortom super tevreden!

Geweldige service

Heb de Pfaff Creative 1.5 besteld Heb mijn naaimachine nog niet maar werd gelijk gebeld dat de machine op dit moment niet voorradig is maar volgende week geleverd wordt. Daarbij vermeld dat ik een mooi kado krijg.

Per post op tijd ontvangen

Snelle service!

Vriendelijk en behulpzaam

Ik heb enkel nog maar online iets gekocht maar dit verliep zonder probleem en eens het product aankomt weet ik zeker dat deze in orde zal zijn. Bij een probleem met de betaling werd ik meteen geholpen.

Snel geleverd, goed verpakt. Mooi assortiment naalden en fournituren.

Goed, maar iets later dan verwacht

Op de site stond vandaag besteld morgen in huis, maar het pakketje kwam 1 dag later. Nou is dat geen probleem, gezien de omstandigheden. Ik heb spoeltjes besteld en ze zagen er helemaal prima uit, dus ik zal vast nog eens vaker van deze site bestellen :)!

Prima selectie en ik kon het gewenste artikel via het internet snel vinden.

Ik zat in de put toen het pedaal van mijn trouwe Bernette 430 ineens ging roken en stinken. Middenin een serie mondkapjes die ik voor de familie aan t maken ben. Gelukkig vond ik snel wat ik nodig heb en was er, zeker met de omstandigheden van de corona quarantaine, een vlotte mail met bevestiging en een snelle levering. Hulde....nu kan ik weer verder, nu de mondkapjes in het OV verplicht worden. Dank, dank!

Snel besteld en geleverd.

Zorgvuldig verpakt

Mijn spoeltjesdoos is geweldig! Ik bestel er nog maar eentje... Hij arriveerde zeer zorgvuldig ingepakt, fijn.

vlekkeloos

supersnelle levering

Top service!

Ik ben heel erg tevreden over de service die bekkers naaimachines biedt. Zo belden ze mij op bevrijdingsdag dat een van de door mij bestelde artikelen helaas niet meer op voorraad was, maar dat ik dan 'n ander (duurder) artikel ervoor in de plaats zonder bijbetaling toegestuurd ging krijgen. De volgende dag had ik m'n bestelling al in huis! Ze denken echt met je mee en op vragen (ook per mail) reageren ze snel en klantvriendelijk.

Wat een service! 'S avond een boventransporteervoet besteld. De volgende dag al in huis! Het voetje is van uitstekende kwaliteit en heeft intussen al enkele kilometers op zijn teller staan. De handleiding die er bij hoort was duidelijk. Prijs/kwaliteit een 10 op 10! Ik bestel zeker en vast terug hier!

Snelle super levering!

Snelle super levering!

The contact, availability, advice and service is excellent. Great prices and product variety.

Over the last few months I have had quite a bit of contact with Bekkersnaaimachines. I am extremely satisfied with them and can whole-heartedly recommend business with them. I have been able to buy a Husqvarna sewing machine online with their patience with answering all of my questions, in Dutch or in English. I have also bought various accessories including cottons, quilting feet etc, which are competitively priced and always arrive within the time frame given. I hope to have a sewing machine lesson after the Corona regulations are lifted. Enjoy your sewing fellow sewing enthusiasts' like I am.

heerlijk

Snel betrwobaar , beste advies! Super tevereden

Prima product

De set naaivoetjes die ik had besteld, kwamen de dag na bestelling al binnen. Netjes verpakt en met gebruiksaanwijzing. De ‘blinde zoom’ voet heb ik inmiddels gebruikt. Werkt prima. Prijs-kwaliteitsverhouding: goed product, voordelige prijs. Ik beveel Beckers aan.

Correcte en snelle levering en heel klantvriendelijk.hun service was dik in orde

Super service

Super goed geholpen. Er was iets niet op voorraad, ben netjes gebeld of ik een andere wilde of wilde wachten. Snelle verzending en netjes verpakt.

Uitstekende service

Eenvoudig te bestellen via de website en snel in huis. En dat in deze lastige corona tijd.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht