Verdraaid goed genaaid :-)
Vaak bestel ik via sites als bol.com, maar ik ben blij dat ik dat gelaten heb in dit geval! Vooral omdat ik simpelweg geen ervaring en kennis heb van naaimachines, maar stond te springen om het te leren. Maar waar begin je met je eerste naaimachine? Singer was dat ''welbekende merk'' die wel goed moest zijn, ik bedoel mijn oma zal het wel weten.. of niet? Toch even gezocht naar webwinkels die naaimachines verkopen, naast bol.com, waar ik alleen voor informatie over levertijden terecht kan. Daar was Bekkers, yes! Een site die er betrouwbaar uit ziet (en is, voor de radarcheckertjes onder ons;-)).
Mijn bestelling daarom gedaan bij Bekkers, want ik ga liever naar een deskundige verkoper met dit soort prijzige aankopen.
Wegens een welbekend virus, had mijn (eerste) bestelde Singer naaimachine vertraging. Deze had ik besteld op basis van positieve internetgoogles. Maar wegens vertraging aan de lijn gehangen met Bekkers (mijn pinterestbord ''wat ga ik naaien als ik een naaimachine heb'' raakte redelijk vol). Aan de telefoon ben ik onwijs goed en kundig te woord gestaan door Bekkers en uiteindelijk ben ik toch voor een mooie roze PFAFF gegaan in plaats van de al bestelde Singer. Die avond bestelling aan de telefoon gewijzigd en de volgende dag had ik hem binnen! De onzekerheid over mijn gebrek aan kennis over naaimachines tot de juiste aankoop, was eigenlijk weg na het telefoontje en ik keek uit naar de PFAFF. Wil je een eerlijk antwoord wat de beste keuze is voor jou zonder verkooppraatjes? Dan zou ik even bellen of mailen met Bekkers, want het scheelt echt als je wat meer weet en je keuze laat varen op een kenner in plaats van reviews op het internet. Behalve deze review dan. Overigens ook geen verkooppraatje ;-).