Super:)

Ik bestelde een naaimachinevoetje en kreeg hem de volgende dag al geleverd en dat is in deze tijd (corona-crisis) echt wel bijzonder. Meestal zit ik een week te wachen op iets. De prijzen zijn goed, de omschrijving van het product voldoende. Ik ben er erg tevreden over en ga dit bedrijf zeker vaker gebruiken in de toekomst als ik weer iets nodig heb voor mijn naaimachine.

Vriendelijk, meedenkend en fantastische service!

Fijn! Mijn bestelde naaimachine was onverwachts niet op voorraad. Ik werd netjes gebeld met de vraag of ik hem toch wilde aanschaffen en dan iets langer moest wachten tot hij bezorgd werd of dat ik voor een vergelijkbaar model wilde gaan. Er werd meegedacht en gekeken welke naaimachine een andere optie zou zijn. Een fantastische service! Het vergelijkbare model werd de volgende dag al geleverd. Netjes verpakt.

Duidelijke site. Redelijk snel geleverd

Op de site staat goed en duidelijk aangegeven wat voor welke machine beschikbaar is. Levertijd was iets langer dan verwacht. Vrijdag besteld. Woendag geleverd. Had wat sneller gekund. Evengoed tevreden over de levering.

Idd uitstekend

Ik ben tevreden dat het zo snel geleverd kon worden, de prijzen zijn ook normale. Echt gesnuffeld op de internet, toen kwam ik jullie side tegen , leuke dingen herhaling vaatbaar. Helemaal tevreden.

Ondanks de situatie in nederland nu de bestelling super snel in huis. ‘S avonds besteld en 2 dagen later in huis. Netjes ingepakt. Helemaal tevreden

Bekkers zorgt voor mijn mentale gezondheid in quarantaine door supersnelle levering

Keep sane in insane times and sew on and on in quarantaine

Heel professioneel bedrijf dat met je meedenkt

Toen ik twee vergelijkbare producten bestelde via internet werd er meteen gebeld met de vraag of ik twijfelde wat ik moest hebben. Dat vond ik erg meedenkend. Jammer dat ik zo ver weg woon anders zou ik zeker een keer een kijkje in de winkel willen nemen.

Duidelijke site betrouwbare levering.

Bestelling voldeed aan de verwachtingen. Duidelijke site , bestelling vlot geleverd en voldoende verpakt één dikke plus voor het bedrijf.

Ik 'stik' vanaf heden together met Bekkers Naaimachines! Alles top!

-tijdig geleverd - goed verpakt - goederen conform mijn verwachtingen - eerlijke prijs

Een geweldige klantenservice en spoedig verzenden.

Wij hadden twijfels of er een stuk compatibel met ons machine was. Na een telefonisch gesprek was het snel geklaard. Zoals beloofd, bij bestelling morgen in huis ook gelukt ! Bedankt

Moeilijk kiezen met zo'n uitgebreid gamma!

Hier vind je écht alles! Het menu maakt het zoeken erg gemakkelijk, van kiezen naar betalen gaat zeer vlot en duidelijk. Goede service en snelle levering!

Toppers

vriendelijke bediening, goede service, kennis van zaken, goede en praktische adviezen. Online bestelling pakket snel geleverd. Blij met dit adres!

Alles naar wens

Fijn dat op de website duidelijk is beschreven welke onderdelen passen op welke naaimachine's! De bestelling was ook netjes ingepakt en werd snel geleverd. Top!

Goede levering

Zo ongeveer direct na mijn bestelling kreeg ik telefoon dat een product niet op voorraad was. Of de bestelling ook later bezorgd mocht worden zodat er maar één keer verzonden moest worden. Heel snel opgepakt en netjes afgehandeld. Goede kwaliteit producten geleverd gekregen!

Fijne website, goede communicatie en snel opgestuurd, heerlijk voor de crea-corona-tijd!

Ik bestelde een blinderitsvoetje en deze was zeer snel geleverd. Erg fijn!

Correcte snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling bij Bekkers Naaimachines. Ruim assortiment aan onderdelen en fournituren.

Goede service, Perfect onderdeel

Heel vlot geleverd en onderdeel paste perfect! Bedankt voor de goede service!

vlot, snel en juist produkt geleverd , top

in deze moeilijke tijden heb ik er helemaal geen hinder van ondervonden

Overzichtelijk website en snel gevonden.

Ik had spoeltjes te kort en vond ze op jullie website snel de juiste. In het weekend besteld en woensdag al met de post in huis. Bedankt voor de snelle service.

Voor mijn toyota naaimachine was ik opzoek naar een naaivoetje, aangezien ik deze niet had toen ik mijn tweedehands naaimachine kocht. Op de site kunnen zoeken naar merk en volop keuze in verschillende voetjes. De best passende voor mijn werk gevonden en deze kwam de volgende dag al binnen. Helemaal blij kon ik mijn eerste naaiwerk maken! Duidelijke website, met informatie die je nodig hebt over het onderdeeltje dat je zoek. Erg fijn!

De ene dag besteld volgende dag in huis!

Had gevraagd omdat het een kado was of ze iets leuks konden doen!

Super goede ervaring, top bedrijf

Mijn bestelling werd erg snel geleverd. De prijzen van Bekkers naaimachine winkel zijn erg prettig. Scheelt best hoop geld als je het vergelijkt met andere winkels. En dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Daarom een dikke 10 voor deze winkel.

Snelle goede service

De accessoires die ik voor mijn naaimachine en het naaien heb besteld bij Bekkers naaimachines, vielen binnen no-time bij mij door brievenbus. Keurig verpakt in een handig brievenbuspakket.

Excellent!

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Met een leuke kortingsbon voor de volgende bestelling 😊

snel

tijdes de corona crisis viel mijn pedaal van mijn overlock uit, bij Bekkers een nieuwe besteld, en die was er al na 2 dagen, bedankt!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht