Snelle levering en prima prijs!

Ik had een Bernina trolley besteld welke met korting werd aangeboden. Op zaterdag besteld en op dinsdag al in huis. Super blij mee!

Vlot, deskundig & bevlogen

Mijn naaimachine had een onderhoudshouds beurt nodig. Al 10 jaar geen APK-tje gehad. Aangezien ik lang niet in de winkel was geweest, trof mij de verandering van het interieur. Ook bleek de zaak overgenomen door zoon en kleinzoon Bekkers. De kennismaking ging zover, dat ik dankzij de enthousiaste bevlogen uitleg en demonstratie overging tot de aanschaf van een prachtige lockmachine. Mijn oude naaimachine en nieuwe lockmachine werden zelfs zeer snel thuisbezorgd. Wat een service! Nu het Corona-virus me thuis houdt, ben ik heerlijk met mijn machines aan de slag. Een oude hobby weer ophalen en uitbreiden.

Snelle en betrouwbare leverancier

Kleine bestelling geplaatst (naaimachinelampje). Snel geleverd, echter was het lampje tijdens het transport gesneuveld. Daarvan melding gemaakt en per omgaande heb ik een nieuw lampje, in goede orde, ontvangen. Supersnel geregeld!

Perfecte service

Er was met een kleine bestelling een verkeerde kleur garen geleverd. Er is meteen een juiste achteraan gestuurd!

Snelle topservice!

Eindelijk het juiste pedaal gevonden hier én supersnel in huis dankzij de vlotte hulp en afhandeling!

Goed meedenkende mensen. Ik moest spoeltjes hebben maar waren er niet meer. Een van de heren belde mij op en had er toch nog 6 gevonden. Volgende dag al in huis en de prijs is direct aangepast. Top!!

Super: makkelijke site en goed spullen

Ik ben erg tevreden. Overzichtelijke site, snel te bestellen en werd binnen 3 dagen bezorgd in corona-periode. Spullen zijn goed en precies zoals beloofd. Keurig verpakt en met kaartje van de zaak. De spullen hoeven van mij niet apart in plastic verpakt te worden ivm milieu. Zal hier zeker nog een keer bestellen.

Heldere site, om eenvoudig complexe zaken te bestellen

Goede info, zowel oudere handeling gebruik van naaimachine, als onderdelen bestellen:binnen 1 dag had ik de juist spoeltje ontvangen!

Prima en snelle service

Very Good

I love to order with Bekkers they are very fast, efficient and good price!

top

perfect ontvangen

Wonder boven wonder!!!!!

Mijn mama van 80 jaar, nog in zeer goede conditie, is tijdens deze coronatijd terug aan het naaien gegaan voor de kinderen en kleinkinderen, net dan begeeft haar voetpedaal 😱. In België zei men ons dat die niet meer bestond. En wonder bij Beckers naaimachines met gemak te verkrijgen!!! Dank voor de vlotte levering en mijn mama kan de verveling verslaan👍👍

Goede service. Neemt persoonlijk contact op bij vertraging door omstandigheden. Goede naaimachine geleverd, ben helemaal tevreden.

Super snelle en nette service en levering

Super snelle en nette levering. Goede uitleg op de site. Heel duidelijk

Supersnelle service en topkwaliteit !

Super top service en van zeer goede kwaliteit !

Super dat ik nog spoeltjes kan kopen van een oud model naaimachine. Keurig verpakt en snel geleverd!

Superfijn dat ik bij Bekkers nog spoeltjes kan kopen voor een oud model naaimachine. Keurig verpakt en snel geleverd. Ik ben blij!

Ik heb gekregen wat ik wilde, mijn dochter doet dit jaar examen specialist mode en maatkleding en gaat uit huis en ik wil haar een goed uitgeruste naaimachine geven, dus ik heb er voor haar een 2 e hands gekocht en bij beckers alle bijbehorende naaivoetjes die prima passen.

Duidelijke website. En snelle levering

Duidelijke afbeeldingen. En snelle levering

Zeer makkelijk iets te bestellen met snelle levering.

Had een tweelingnaald nodig, was via de website makkelijk te vinden en er gelijk maar meerdere besteld. Leuke aanbieding. Volgende dag al in huis. Bedankt voor de goede snelle service.

Duidelijke site, snelle levering.

Ik kon duidelijk vinden wat ik zocht, overzichtelijke site. Duidelijke communicatie en een snelle levering. Top!

Mijn producten zijn snel geleverd en conform mijn wens

Goede en snelle levering

Ik ben blij met de snelle levering ivm mondkapjes naaien. Zo kon ik snel beginnen. Ook mijn zus heeft een onderdeel besteld voor het zelfde doel.

Heel goede ervaring

Goed assortiment en snelle levering

Specialistisch aanbod en snelle levering

Al een tijdje was ik op zoek naar spoeltjes die geschikt zijn voor mijn Husqvarna 5710. Nergens te krijgen. Of je betaalde meteen een ****** bedrag. Uiteindelijk slaagde ik bij Bekkers voor een leuke prijs. De dag na bestellen alles in huis, netjes verpakt en snel verzonden.

Prima service en snel geleverd.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht