Vlotte verwerking

Hartelijk dank voor het vlugge opsturen van de naaimachine pedaal, zo kan ik in deze moeilijke tijden mijn grote hobby verder zetten. Hou jullie gezond en veel sterkte. Diana Van den Broucke

Hele goed service

Vorige week een lockmachine besteld via internet. Door al de maatregelen Die er nu zijn kon ik de machine ophalen. Ik hebben gezorgd dat ik netjes vlakbij kon parkeren en hebben de machine voor me in de auto gezet zodat ik op gepaste afstand kon blijven. En zij hebben de oude machine ook terug genomen.

Duidelijke website, en super snelle levering, TOP!

Nadat we een bestelling hebben gedaan, is de bestelling op een snelle, correcte manier afgehandeld.

Goed product niet duur snelle levering

Goed product niet duur Snelle levering En een goede internet site

Dankzij het meedenken van de heren Bekkers heb ik uiteindelijk een fantastische naaimachine gekocht!

Na een jaar of 30 gewerkt te hebben met een Elna 1200 mechanische naaimachine, vond ik het wel tijd voor een verbetering. Eerst nog helemaal niet gezocht naar een machine die allerlei siersteken kan naaien, die had ik tot dan toe ook niet gemist. Ik zocht een stevige machine die zowel dunne als dikke stoffen (en leer) kan naaien zonder ingewikkelde toestanden. Nadat ik koos voor een Pfaff Ambition 620 was ik de dag erop niet meer zo zeker van mijn keus. Telefonisch contact gezocht met de winkel en mijn twijfels besproken. Ze hebben meegedacht in wat goed bij mijn wensen zou passen. Mede dankzij hen heb ik nu een prachtige Pfaff 630 quilt ambition, degelijk, prettig te bedienen en met vele praktische steken.

Snelle levering en top kwaliteit

Super snelle levering en top kwaliteit. Het is netjes verpakt en was de volgende dag binnen. Heel fijn natuurlijk. Veel variatie om van te kiezen.

Wat snel geregeld ‼️👍🏻

Was op onverklaarbare wijze het snoertje van de machine kwijt geraakt door reorganisaties. Bestelde dus nieuw snoertje en vond die zelfde avond het mijne terug! Heb nu dus twee stuks, maar het doet niets af aan de snelle verzorging.

Super snelle service/levering

Overzichtelijke webshop,dus snel artikel gevonden👏👏👍👍

snelle goede levering

alles wat ik besteld had in een order netjes en snel afgeleverd. producten waren precies wat ze moesten zijn, dus alles klopte. Fijn!

Service top en klantgericht

Eerst gebeld voor informatie. Er is goed meegedacht wat ik het beste kon bestellen. De juiste vragen werden gesteld. Daarna bestelling geplaatst. De levering is snel en goed verpakt. Zelfs kortingscode ontvangen voor een eventuele volgende bestelling. Aanrader.

Perfecte vriendelijke service

Steeds bereid nodige hulp aan te bieden. Snelle, perfecte en vriendelijke service.

Snelle afhandeling van mijn bestelling!

Ik had mijn bestelling snel thuis en ben erg tevreden over de producten

Coronamaskers naaien maar de spoelen en naalden waren op

Ik had snel spoelen en spoelhuis nodig. Bovendien waren mijn naalden op. Mooi snel geleverd. Alles zat goed verpakt in zakjes. Verder nog een leuke tegoedbon erbij, dat maakt dat je je als klant welkom voelt bij deze webshop.

zelf in coronatijden liep alles perfekt

zelf in coronatijden liep alles perfekt

Alles puik en vlug geleverd

Alles Prima!

Super ervaring!

Goeie service, altijd klaar om te helpen, snelle levering, 5 sterren, absolute aanrader!

Veel ervaren mensen en dat helpt

Wilde online wat bestellen maar dat lukte niet. Telefoon gepakt en uitgelegd waar ik spullen voor nodig had. De beste meneer dacht mee, kwam met suggesties kortom wist waar ik het over had. Heel prettig. Top

Goede service, snel verzonden en goede kwaliteit.

Tijdens corona virus was ik druk in de weer om mondmaskers te maken. Tot plots mijn voetpedaal op jol sloeg. Online heb ik Beckers gevonden en onderdeel besteld op zondagavond en op woensdag morgen kon ik verder met mondmaskers maken. Prima servive en snel. Dankjewel Gerda

Super snelle bezorging

De spullen die ik heb besteld, waren de volgende dag al in huis. Nu lekker bezig met het volgende project 😊

Snel en professionele hulp

Makkelijk website met foto’s

Fijne service en snelle afhandeling

Overzichtelijke site en super snelle levering!

Ben je lekker bezig, alle delen geknipt, blijken de messen van mijn machine bot. Geen fatsoenlijke naad meer mee te locken. Onwijs balen natuurlijk maar gelukkig waren de nieuwe messen super snel geleverd en kon ik de dag erna alweer aan de slag! Meteen wat extra spoelen voor de naaimachine er bij en door alsof er niks aan de hand was :) Bedankt voor de snelle levering!

Bestellen van naaimachinelampjes

Naaimachinelampjes gaan nogal lang mee, maar ooit moet deze toch eens worden vervangen. Op zoek naar zo'n lampje werd ik meer dan eens uitgelachen want mijn lampje heeft een bajonetfitting... Gelukkig heeft Bekkers Naaimachines deze gewoon op voorraad, dus in de webshop besteld en 3 dagen later had ik het lampje al in huis. Hulde voor deze service!

Er werd netjes gebeld bij te laat leveren.

Mijn plisseeraparaat kwam helaas niet op tijd binnen. En kon daardoor niet op tijd verzonden worden. Hierover werd netjes gebeld.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht