Positieve ervaring, komt afspraken na.

Snelle levering goede service

Behulpzaam

Snelle reactie en mee zoekende naar het euvel dat zich voordeed . Echter nog wachtende op het einde van het verhaal . Maar desondanks tevreden over de oprechtheid. Mvg

Spoelhuis was de volgende dag al binnen

En een kortings-bon voor de volgende aankoop.

Super service

Ik had een bestelling gedaan via de website. Supersnelle levering en goede service. Helemaal tevreden en als ik weer iets nodig heb ga ik zeker weer naar Bekkers.

Ik kom al jaren in deze zaak.

Een mooi familiebedrijf, mensen met hart voor de zaak én voor de klant. Diverse machines gekocht en nooit spijt van een aankoop gehad. Ook de workshops zijn aan te bevelen.

leder-lijm

Moest ik nou net lederlijm bestellen bij een naaimchinebedrijf.. De lijm werd overigens vlot besteld en verzonden!

Zeer goede service!

Via de website heb ik een blinderitsvoetje besteld voor mijn naaimachine. Echter bleek deze niet op voorraad te zijn. Werd persoonlijk gebeld met de vraag of ik bezwaar had om er 3 dagen op te wachten. Ik vind het echt fijn dat er zo met klanten wordt omgegaan.

Goede en snelle service👍

GOEDE EN SNELLE LEVERING

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

zeer goed

Super snelle service

Handige webshop. Snelle bezorging. Netjes ingepakt. Helemaal tevreden.

Snelle service!

Voetpedaal besteld en de volgende dag in huis.

Uitstekende service en bezorging

De website is eenvoudig, zodat het product snel kon vinden. Het werd ook snel bezorgd. Gewoon top.

Snel een leuk cadeau gevonden

Ik was op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die me laatst geholpen had om een broek te repareren. Op jullie website kon ik snel en makkelijk vinden wat ik zocht.

zaterdag besteld, maandag in huis!

Tijdens een spoedklus gaat het spoelhuis van mijn oude Vendex naaimachine kapot: het stelschroefje (dat al wat lam was) valt er uit en verdwijnt, spanningsveer er af, machine onbruikbaar, dus rest wordt handwerk. Balen! Op internet gezocht en Bekkers gevonden: duidelijke site met duidelijke beschrijvingen, dus juiste spoelhuisje uitgezocht en besteld, op zaterdagmiddag. Was heel blij op maandagmiddag al een nieuw spoelhuis in de brievenbus te vinden: mijn naaimachine doet het weer! Bedankt voor de duidelijke site en de snelle levering!

Duidelijke website, naaimachine spoeltjes snel thuis gekregen dus prima tevreden.

Heb via de website besteld. Werd supersnel geleverd. Hartelijk dank!

geweldig

Ik heb een universele penhouder besteld voor mijn brother scanncut en had het snel binnen. Goed verpakt ook. En goedkoper dan elders. Ik zal hier zeker terug komen wanneer mijn mat aan vervanging toe is (en misschien voor nog wat andere leuke dingetjes ;)

Super snelle levering

Vind het een betaalbare site! Zeker voor herhaling vatbaar. Kan weer met plezier verder met m’n hobby 😊

Prima prijs en prima op tijd

Producenten voldoen. Niet te duur Mooi op tijd in huis

Hele snelle levering en paste door brievenbus

Levering de volgende ochtend om 11:00 en de ritsvoetjes paste perfect! Heel fijn dat het in een brievenbusverpakking zat (niet altijd vanzelfsprekend). Website was ook erg duidelijk.

Super goede hulp!!

Ik had een kado voor me moeder gekocht. Ik had er niet veel verstand van. Dus belde hoe het precies zat. Super goede uitleg gehad. Even later ben Ik nog terug gebeld ik had iets gekocht wat niet bij de apparaat hoorde. Dus hun hebben het voor me opgelost voor het juist er bij.

Snel geleverd ! Netjes verzorgd!

Mijn spoeltjes waren op en ik moest voor carnaval emblemen op de jassen maken. Snel appeltjes besteld en voordat we weg moesten waren ze al binnen. Machine kon draaien en wij een dag later draaiend met emblemen in de kroeg. Super snelle service .👌

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht