helemaal top

hoewel niets geleverd, toch 5 sterren. bestelling zondag gedaan en betaald, maandag gebeld door Bekkers, product was niet op voorraad en zou zeker niet voor de gewenste datum geleverd kunnen worden. Watwij wilden. geld terug of wachten. In dit geval, graag geld terug. Dat is heel snel geregeld. ook de tegennota. alles super. op basis hiervan ga ik daar zeker weer shoppen. en kan ik deze webshop ook heel goed aanbevelen.

Positief

Mijn ervaring met Bekkers is positief. Ga zo door!,

Snel en uitstekende service!

Site is heel toegankelijk. Had het artikel wat ik zocht zo gevonden. Besteld en binnen 2 werkdagen had ik het al in huis!

prima geregeld

spoeltjes zijn goed aangekomen waren heel goed verpakt bedankt.

Super service

Ik had naaimachine naalden besteld. Helaas zijn die niet door PostNL bezorgd. Na contact met Bekkers zijn er gelijk nieuwe gestuurd. Helemaal perfect.

Tevreden

Voor de sint cadeautjes besteld. Een fijne website, goede verzendkosten en kwalitatief mooie spulletjes.

Mijn bestelling was de dag na de Bestelling in mijn post bus.

Ik heb een artikelen besteld en was Onder de I druk van hoe snel het bezorgd werd.

Fantastisch!

Hoe blij kan iemand zijn met een naaimachinevoetje. Nou ik dus met mijn BSR-voet! Geweldig, wel wat oefenen maar ik weet nu al dat ik daar heel veel plezier van zal hebben. Dankuwel!

superservice!!!

ik wilde een specifiek artikel bestellen. Dit blijkt niet leverbaar in Nederland en daarover werd ik keurig gebeld. Het bedrag dat ik al had betaald, werd gelijk teruggestort.

Fijne winkel goed advies

Prijs , kwaliteit en verzorgd .

Prijs is oké na vergelijken . Kwaliteit producten en bezorging heel oké , zeker omdat er een product niet was , tweemaal telefoon gekregen om het te melden . Vind ik top !

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Supersnelle en perfecte levering!

Mijn ervaring is helemaal perfect!

Heel goede ervaring

Heb gebeld voor 1 speciaal onderdeel voor een kennis in Suriname, stuurde 1 foto van het onderdeel en kreeg meteen reactie van fa. Bekkers. Bedrag van het onderdeel overgemaakt en de dag daarop onderdeel ontvangen. Dit noem ik echte "Klantenservice" Firma Bekkers zou ik iedereen aanbevelen.

Supernette afhandeling van retourzending

Heb tot 2 keer het verkeerde artikel besteld en werd door een medewerker gebeld wat ik zocht. Artikel is niet in assortiment en men heeft voor mij op internet meegekeken waar het wel voorradig was. Uiteraard mijn geld retourontvangen Erg nette afhandeling

Heel erg goed.

Vakkundig en duidelijke uitleg van de naaimachine van Janome. DC 3060. Erg vriendelijk geholpen.

snel en degelijk onderdeel en snel.

De bestelling was snel en het onderdeel is degelijk en makkelijk te monteren.

keurig verpakt mijn bestelling ontvangen. Zelfs aan de verpakking van een doosje spelden en een zakje spoeltjes is aandacht besteed. De klant is hier koning. (Alleen jammer dat DHL niet deed wat ze moest doen en voor veel vertraging zorgde, anders had ik 5 sterren gegeven).

Goede duidelijke webshop

Ik heb een prettige ervaring aan het bestellen in de webshop, alles is duidelijk

Heb verschillende onderdelen besteld en super snel geleverd. Echt top.

Goed!

Mijn vriend had aangegeven dat het een cadeautje was dus ik kreeg opeens ingepakt pakketje in de bus!

Super naaimachine welke prachtig werk verricht

Bestelde zondag wat dinsdag al in huis. Wat een service .ga zo door. Ga zeer zeker weer bestellen

snelle en goede service en bezorging

De site goede duidelijke en vriendelijke uitstraling en snelle bezorging

Bestelling kwam eerder dan verwacht, netjes verpakt, en precies zoals omschreven.

Juiste spullen pas na 4 dagen bezorgd

Ik heb twee voetjes besteld op zondag maar kreeg ze pas donderdag per post. Assortiment is goed, website overzichtelijk.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht