Snelle en goede levering.

Goed gegaan

Vlot ontvangen door mijn brievenbus

Heel tevreden

De spoeltjes waren heel snel geleverd.

Vlotte bestelling en levering.

Gevraagde artikelen vlot ontvangen, ondanks dat ik een tikfout gemaakt heb in het adres.

Pico Bello!!

Snelle levering en had precies de assesoires die ik zocht! Duidelijk te zien voor welke naaimachine het te gebruiken is! Ik weet waar ik mijn volgende bestelling plaats!!

Geweldig goed te woord gestaan.

Heel fijn en goed telefonisch advies raad iedereen aan om hier te winkelen. Dikke pluim.

Super top

Ik had een tas bestel voor me naaimachine en hij was super snel binnen. Ben er super blij mee ga zeker vaker bestellen ik raad jullie website zekee aan iedereen aan

Goede voorlichting gekregen

We moesten wel even wachten voor we werden geholpen maar zijn daarna goed geïnformeerd over de verschillen in maaimachines

goede klantenservice

De naaivoetjes die ik besteld heb passen goed. Er ontbrak er eentje, maar dit heeft Bekkers naaimachines direct nagestuurd, zonder problemen.

Bestellen,verzenden,ontvangen,super simpel

Goede zoek functie voor online bestellen. Op voorraad, bestellen en netjes thuis bezorgd !!! Top service en dat voor een nette prijs.

Netjes en snel.

Wat ik via jullie online heb besteld was netjes ingepakt en de volgende dag al in huis.

Super goed contact gehad. Vragen worden gelijk opgepakt en ze bellen je voor het antwoord. Machine is netjes geleverd en ben er enorm blij mee! Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Snel geleverd en heel tevreden over artikel

Heb een boventransport voet besteld voor mijn husqvarna gelijk geprobeerd en wat een verrijking ,ben heel tevreden over het product en de verzending ging ook vlot Al vaker bij jullie besteld en nog nooit probleem gehad 👍

Bekkers Naaimachines, daar kan volgens ons geen ander tegenop, gastvrij, vriendelijk en deskundig.

Wij ervaren Bekkers Naaimachines als een gastvrije, vriendelijke en deskundige zaak. Duidelijke uitleg over de borduurmachine van Brother, tegelijkertijd een naaimachine gekocht ook helemaal naar tevredenheid. Deze week nog een zelfde gekocht omdat onze dochter er ook eentje wilde. Omdat wij carnavalskleding e.d. zelf maken zou een extra naaimachine goed van pas komen. Tevens is de bezorging en service van Bekkers helemaal perfect en als iets niet direct leverbaar is nemen ze altijd even contact met je op. Prima zaak. Wij zijn zeer tevreden.

Simpel en betrouwbaar

Simpele website. Het bestelde was de volgende dag in huis. Heel erg goed voor een kleiner bedrijf. Absolute aanrader!

100 % tevreden met mijn aankoop

100 % tevreden met mijn aankoop

Vlotte levering en ruim aanbod van naaimachine onderdelen

Helaas is recent de klospen van mijn Toyota naaimachine afgebroken. Bij Bekkers naaimachine vond ik het onderdeel voor dit type naaimachine en heb meteen wat spoeltjes bijbesteld. De producten werden binnen 2 dagen geleverd als brievenbus pakket. Zo kon ik weer snel aan de slag en hoefde ik niet thuis te blijven voor het pakketje.

Slecht

Voldoen niet aan hun leveringsvoorwaarden

Bekkers is een zeer vriendelijk bedrijf met verstand van zaken en klantvriendelijkheid

Mijn ervaring met Bekkers is positief. We zijn goed geadviseerd bij de aanschaf van een machine. Klantvriendelijk en niet opdringerig en ze weten waar ze over praten.

Erg prettige ervaring, doordat er veel verstand van zaken is en er echt met je wordt meegedacht.

Ik heb inmiddels 2 apparaten bij hen gekocht. Doordat ik een eigen bedrijf begonnen ben, maar alles zelf moet betalen, kijken ze zelf ook naar wat prijs kwaliteit technisch het beste is. Ze adviseren niet alleen om te verkopen, maar denken echt met je mee en nemen de tijd voor je om uitleg te geven en te adviseren. Echt hele fijne mensen.

Prima en snelle levering

Prima levering

Super goed

Heel fijn geholpen. En een mooie en fijne machine gekocht.

goede en snelle levering. Hartelijk dank. Anna Dobson

Duidelijk site om te bestellen, en super snelle levering. Dus top.

Duidelijk en snel :-)

geweldige snelle service

Super snelle levering. Volgende dag al in huis.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht