Prima levering en materiaal

Ik vind het aan leveren heel snel en het materiaal is kwalitatief heel goed ik beveel bekkers aan

Goede aankoopbegeleiding

Omdat ik op zoek was naar een lockmachine eerst maar eens bij Beckers binnengestapt om advies. Goede uitleg gehad. Ook niet opdringerig toen ik aangaf er nog even over na te willen denken. Bij de uiteindelijke aanschaf duidelijke instructies gekregen over inrijgen ed. Na een tijdje mocht ik nog eens terugkomen omdat ik twijfelde over het inrijgen. Weer zeer geduldig uitleg gehad. Top service!

'zeer tevreden

Correcte prijs en zeer vlugge levering proficiat ik kom zeker terug en vertel dit door

Professionele levering

Fijne professionele levering. Heb het altijd snel in huis en ziet er allemaal erg netjes uit! Top 👍🏻

Prima!!

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Bekkers Naaimachines en dat is mij goed bevallen!!

Excellent

Deskundig, vriendelijk, gastvrij (met kopje koffie), geduldig.

Ik ben prima begleid bij de aanschaf van een nieuwe naaimachine

ik ben prima begeleid bij de aanschaf van een nieuwe naaimachine. De aflevering van de naaimachine en uitleg heeft bij mij thuis plaats gevonden. Dat heb ik zeer gewaardeerd, gezien mijn leeftijd. Ook het inruilen van mijn oude machine was geen probleem.

Denken mee en bieden net dat beetje extra. Uitstekend.

Had borduursoftware voor een bepaalde datum nodig; alles keurig geregeld zoals afgesproken. Tekst en uitleg of korte cursus was voor ons niet mogelijk ivm reisafstand, maar we konden bellen voor telefonische ondersteuning als nodig. Prima geregeld en denken in oplossingen. Bedankt.

Daar gaan wij nog eens een keer naar toe

Je wordt ontvangen met open handen Neem tijd voor uitleg zonder dat je voelt ik vraag te veel Klantvriendelijkheid Top!👍

Met veel plezier houden we Bekkers altijd in het vizier !!

De service is perfect, en tot op heden geen defect !!

Zeer tevreden met de voorlichting en demonstratie van mijn naaimachine

Ik zocht een goede naaimachine die leuke steken kon maken en ook makkelijk in gebruik en niet te moeilijk voor te programmeren en van goede kwaliteit. Deze machine wil ik vooral gebruiken voor mijn nieuwe hobby "Quilten". Ik heb al veel mooie werken gemaakt op deze machine "Janone DC-3060" Hierbij stuur ik u een voorbeeld van diverse steken die op deze machine zijn gemaakt. Nogmaals mijn dank voor jullie goede raad en service. Met vriendelijke groet, Anke Verdouw Karper 5 2954 BP Alblasserdam P.S. Het genaaide werkje stuur ik u per post toe

Very professional team!

Very professional team. My order has been delivered as discussed.

uitstekend

Mijn ervaring is dat ik uitstekend advies krijgt en de service ook erg goed is

Zeer snelle levering

Zeer tevreden!

Goede uitleg

Nieuwe naaimachine gekocht en zeer goed uitgelegd hoe deze naaimachine werkt

fantastisch

Zowel de verkoper in de winkel, fantastisch geholpen om mij te overtuigen om een locker te kopen, en de winkel heeft een goede uitstraling en bieden ook aan om met de locker te werken, dus in een woord fantastisch

Goed en vakkundig geadviseerd

Mijn oude machine was aan vervanging toe, Ik kreeg antwoord op mijn vragen en demonstratie van de naaimachine. Mijn nieuwe naaimachine bevalt prima. Ik vind het fijn te weten dat wanneer ik nog vragen zou hebben in de winkel terug kan komen. Inmiddels deze winkel al aanbevolen bij mijn schoondochter.

Uitstekend product, snelle levering.

Prettige communicatie, goed advies. Snelle levering, goed product zoals beloofd.

deskundig en relaxt geholpen.

Bij de aanschaf van een nieuwe machine werd ik heel deskundig en relaxt geholpen. Alle tijd werd genomen om de machine uit te proberen. Zelfs de honden mochten mee, zodat er geen enkele reden zou zijn om een overhaaste beslissing te nemen.

Uitstekend, goede service

Helaas was m'n bestelling zoek geraakt bij de post. Gelukkig heeft Bekkers mij goed geholpen en snel een oplossing gevonden! Ben blij met mijn naaimachine voetjes!

Behulpzame, vriendelijke en deskundige medewerkers

Als complete leek op zoek geweest naar een naaimachine voor mijn moeder. Bij Bekkers Naaimachines snel, vriendelijk en eerlijk geholpen door de medewerkers. Zij geven advies waar je als leek wel wat mee kan.

Met kennis van zaken, vriendelijk en behulpzaam, voelde me als klant koning.

Wij waren een weekendje in Dordrecht en omdat ik op zoek was naar een nieuwe naaimachine liepen wij 2 minuten voor sluitingstijd vrijblijvend bij Bekkers Naaimachines binnen. Ik was van plan om alleen maar informatie te vragen en de machine in onze eigen woonplaats Amsterdam later te kopen. Omdat wij dit ook gelijk aangaven en het bijna sluitingstijd was binnen we ervan uit kort geholpen te worden. Dit was niet het geval, we werden uitgebreid te worden gestaan, er werden verschillende machines voorgesteld en men dacht met ons mee. Toen we ook nog een mooi extra pakket aangeboden kregen besloten we de machine toch in Dordrecht te kopen. Omdat wij nog wat gingen drinken in de stad heeft Bekkers de naaimachine bij ons hotel afgeleverd. Super service!!!! Dank hiervoor!

Vriendelijk geholpen

Ik heb me ingeschreven voor de workshop locken. Omdat ik eerder te laat was voor de inschrijving heb contact gezocht met Bekkers. De inschrijvingen gaan steeds erg hard. Ik ben zeer vriendelijk geholpen waardoor het de keer erop wel gelukt vis om tijdig in te schrijven.

Fantastisch dat ik deze winkel heb ontdekt!

Na de vierdehandsnaaimachine van mijn overgrootoma, kocht ik van mijn eerste zelfverdiende krantenwijkgeld een tweedehands Pfaff. Een rib uit mijn puberlijf en een aankoop voor het leven, hoopte ik toen. Helaas begon deze na ruim 30 jaar toch wat vervelende ouderdomskwalen met mij te delen en ik besloot te gaan kijken naar een andere. Dat moest wel een Pfaff zijn, want dat dubbelstoftransport was wel een fijne bijkomstigheid en verder zijn ze steengoed. Natuurlijk online kijken en vergelijken, maar een naaimachine MOET je gewoon voelen en ervaren, maar er zijn maar weinig fysieke winkels die veel hebben staan van 1 merk, zodat je per merk kunt kijken en vergelijken. U raadt het al; ik kwam uit in Dordrecht. Supervriendelijk ontvangen, vakkundig te woord gestaan. om een lang verhaal niet te lang te maken; ik heb inmiddels een nieuwe Pfaff, waar ik superblij mee ben. En dat komt niet alleen door de machine zelf, maar natuurlijk ook door hele 'aankoopproces' (ontvangst, kennismaking, informatievoorziening, kenmerken per machine en uitleg) wat eraan vooraf ging. P.s. Wat ook leuk is dat dit familiebedrijf de slag naar online actief invoert, zodat je ook eenvoudig accessoires online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen, al is het in het prachtige centrum van Dordrecht natuurlijk veel leuker om even langs te gaan...:) !!

Prettige dienstverlening

Ben met mijn oude naaimachine naar de winkel gegaan en heb daar na advies een andere gekocht. Het inruilen was een vaste prijs,dat was snel geregeld. Tijdens het wachten voorzien van koffie. Prettige ervaring

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht