Bestellen zonder gedoe en snelle levering

Duidelijke website.

Zalig

Ik ben via internet gaan zoeken naar een bedrijf met naaispullen en meteen viel me deze website al op. Het ziet er professioneel en betrouwbaar uit. Daarnaast heb ik zeer snelle service gekregen en nette afhandeling van de bestelling. Ik ben zeer tevreden en zal als beginnende naaister-leerling in het vervolg bij jullie bestellen en leren over het vak & de materialen. Ik ben een alleenstaande moeder en heb nu 1 gebroken voet, dus 'online' kopen komt mij nu het beste uit. Ik wil dit mijn nieuwe beroep maken en hoop later kleding te ontwerpen voor anderen.

Snelle levering van goede overlockmachine

Ik koos voor Bekkers Naaimachines vanwege de aantrekkelijke prijs en omdat ik indien nodig in hun winkel terecht kan voor advies of reparaties. Na een vlotte bestelling werd mijn overlockmachine snel geleverd. Ik had wat schrik dat het inrijgen van de draad moeilijk zou zijn, maar het was een positieve verrassing dat de machine al ingeregen was. Ik zou in de toekomst zeker opnieuw bij Bekkers naaimachines bestellen.

Erg goed !

Duidelijke webshop goede kwaliteit en snelle levering :-)

Prachtige service!

Een pakketje kwam helaas niet toe. Één mailtje aan de vlotte klantenservice zorgde er voor dat ik alsnog mijn materialen toegezonden kreeg. Dankjewel!

Volledig zoals het hoort

Zeer snelle levering. Alles volgens plan verlopen. Degelijk materiaal.

Prima afhandeling van mijn bestelling.

Zeer vlotte afwerking en aflevering van mijn bestelling.

Een voorbeeld voor alle webshops!

Nadat ik de oude Singer van mijn moeder voor onbepaalde tijd in bruikleen kreeg (je krijgt deze ooit terug mama, beloofd) om trots en vol enthousiasme mijn net geleerde kunstjes uit de naailes op bot te vieren, kwam ik tot de vaststelling dat nieuwe naaivoetjes niet op mijn retro machine passen! Uiteraard, eventjes paniek alom hier. Maar! Het team van Bekkers heeft enthousiast en vlot mee gezocht naar een oplossing, met name het installeren van een nieuw klik systeem op mijn oude naaimachine. En zie hier! Alles kwam vlot toe, en nu kan zelfs ik ook vlotjes een rits zetten in mijn nieuwe rok! Gedaan met de schaamte in de naailes. Bedankt! Bedankt!

Prima website en snelle levering.

Wat ook fijn is dat er wordt aangegeven of je thuis moet zijn om je pakket in ontvangst te nemen. Hoeft dus niet onnodig te wachten.

Mijn dochter was erg blij met de spoeltjes voor een oude Singer naaimachine.

Helemaal top, snelle afwikkeling van de bestelling. Had niet gehoopt deze spoeltjes voor een oude Singer 327K nog te kunnen vinden. Onze jongste dochter durfde van haar spaarcentjes een tweedehands naaimachine te kopen op Marktplaats. Helaas niet compleet. Met wat hulp van paps en de onderdelen van Bekkers werkt de machine weer prima. Onze dochter van 13 kan nu fijn hobbyen (crunchies en haarbanden maken) op haar eigen naaimachine.

Het nieuwe naaien begint bij Bekkers

En toen begaf mijn bejaarde Bernina het. Al twintig jaar mijn eit en mijn ploeg, hij pakte ermee. Nee, ik zeg het niet correct. Niet de machine, de onverwoestbare, gaf de geest, doch het pedaal. Ik was van het ene op het andere moment uitgewerkt met mijn kunstzinnige liefde, mijn Mercedes onder de naaimachines. De eigenaresse van de plaatselijke naaimachinehandel zei dat er geen hoop op reparatie was en zo'n oud pedaaltype werd niet meer gemaakt. Een nieuwe Bernina à 1600 euro kopen, zo luidde het advies. Ik struinde toch eerst maar eens over het internet. En vond... de firma Bekkers. Een telefoontje en een digitale bestelling later leverde een splinternieuw pedaal op. Het nieuwe naaien is al begonnen. Dankzij Bekkers!

Snelle levering van de bestelling.

De gevraagde goederen werden snel en in prima stevige verpakking geleverd.

makkelijk besteld duidelijke informatie

Makkelijk besteld en duidelijke informatie door middel van telefonisch contact door verkoper om aan te geven dat product iets anders was dan ik kon verwachten. zeer te vreden met levertijd en verpakking

Geweldige service

Na mijn bestelling op de webshop kwam ik erachter dat mijn kniehendel van mn machine stuk was, na een telefoontje hebben ze deze speciaal voor mij besteld want deze verkopen ze niet, verteld dat ik even paar dagen moest wachten met mijn eerdere bestelling want dan kan het in 1 x verstuurd worden, de kniehendel via factuur overgemaakt en nog geen week later alles in huis, dat is service. Gr Inge Sikkens

Duidelijke webshop met veel keus!

Als beginner voelde ik mij meteen als een vis in t water , all’s is met duidelijke uitleg en goed gesorteerd. Ook een snelle levering en goede kwaliteit ! Ik ben happy :-)

Vriendelijk en snel

Na dat ik vriendelijk aan de telefoon te woord ben gestaan, heb ik mijn bestelling geplaatst. De volgende dag al in huis. Super.

Compleet goed

Ik ben een klant die online bestelde en Ik ben telefonisch erg goed geïnformeerd geweest. Ook de beloftes werden correct na gekomen ook info van levering verliep vlot. Erg vriendelijk en correcte informatie gekregen. Alles was naar de verwachtingen en erg net en goed verpakt.

Supersnelle verzending!

Zoals beloofd, de volgende dag had ik het al in huis, dik tevreden en zeker voor herhaling vatbaar👍🏻

Schitterende en snelle service!

Vlotte bestelling en levering. Alles piekfijn in orde! 🙏

Great quality and super fast delivery!

The website is very easy to use, the product was delivered the next morning after I placed the order. Excellent quality. Thank you!

Superrrr!!!

Na eerst even telefonisch contact over het te bestellen artikel werd heel vriendelijk geadviseerd via de webpagina te bestellen. Zeer prettige shop en super zorgvuldige levering. Gewoon top!!!!

zeer klantgericht bedrijf

De bestelling had een dag langer nodig om geleverd te worden. Hier ben ik netjes vooraf over gebeld.

Heb nog geen ervaring

Heb nog geen ervaring met de naaimachine maar als ik de naaimachine eenmaal door heb zal het mijn vast wel lukken daarom heb ik de junior janome gekozen maar vind het nog wel moeilijk , ben er wel heel bij mee dan kan ik eindelijk aan mijn vierkantjes werken ik maak een wandkleed van vierkantjes met vilt ben er ongeveer 3 jaar mee bezig omdat ik alles met de hand doe dus daarom de naaimachine m

Snelle goede levering

Primq

Duidelijke website, ook onderdeel voor oudere machine verkrijgbaar. Snelle levering en netjes verpakt.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht