Goede en vooral deskundige voorlichting.

Bekkers is op dit gebied een begrip in Dordrecht. zijn zeer klantvriendelijk en bieden, wanneer nodig, zeer goede service. echt top.

zeer tevreden

Ik ben goed geholpen. Er is de tijd genomen om de machine uit te leggen. Ik ben erg blij met de aankoop.

Goede prijs kwaliteit verhouding ,en veel kennis van zaken ,super

Fijne winkel, goed voorgelicht over diverse machines ,en natuurlijk aardige mensen ,komen zeker terug als er wat is ,ik zal hem zeker bij al mijn kennissen aanbevelen .

Hele vriendelijke mensen met verstand van zaken

Al jaren koop ik mijn machines en benodigdheden bij Bekkers, altijd even vriendelijk en deskundig geholpen. Inmiddels herkennen ze mij ook buiten de winkel. Super!

Fijne winkel met experts

Ik heb hier mijn borduurmachine gekocht en ben hier zeer fijn geholpen. Er word de tijd voor je genomen, duidelijke uitleg, demonstratie van verschillende modellen en met respect behandeld. Hiermee bedoel ik dat als je het nog niet weet, of nog even wilt nadenken er geen enkele druk op je wordt uitgeoefend. Ook het onderhoud wordt kundig uitgevoerd en even telefonisch advies inwinnen is ook geen probleem ik ben dik tevreden.

Fijn, uitstekende uitleg

De eerste keer dat ik langs kwam in de winkel heb ik uitstekend advies gehad over mijn borduur naaicombinatie machine. Na mijn tweede bezoek toen ik hem kwam ophalen heb ik een uitgebreide uitleg gekregen over de functionaliteiten en hoe deze in gebruik te nemen is.

Zo gastvrij

Mijn naaimachine was meer dan 30 jaar en toe aan vernieuwing. Mijn moeder en oma kochten ook hun naaimachine hier en bekkers is een begrip in Dordrecht. Dus ik ook hierheen en werd zeer gastvrij geholpen. Helaas kreeg ik niets voor mijn oude machine wat hij wel over de telefoon toezei. Maar ik heb nu een heerlijk mooi en gemaksvrij brother machine. Bedankt.

Ik wil niets anders meer dan Bekkers bij mijn naai verkeer.

Wat mij aan gaat kan je niet beter score als bij bekkers uitleg als je iets koopt van A tot Z heel duidelijk en rustig weet je niet thuis te komen met je product geen probleem er wordt gelijk een oplossing gezocht zo behulpzaam helemaal toppie.

Ervaren personeel die objectief uitleg geven.

Ik heb een leuke workshop gevolgd. Waarbij ik achter verschillende lockmachines zat en hierdoor goed de mogelijkheden kon ervaren. Daarna geen opdringerige verkooppraat maar objectiviteit. Veel verschillende merken aanwezig.

super klantvriendelijk

helpen in alles service is optimaal als je een vraag hebt zoeken ze gelijk een oplossing

Prima ervaring!

Vriendelijk en behulpzaam personeel, dat zeer deskundig is!

Aardig personeel en altijd goede service

Je wordt hier altijd goed geholpen. Ze nemen de tijd voor je om je goed te adviseren. Mijn naaimachine is zelfs een keer na reparatie bij mij thuis bezorgd! Als dat geen service is😀

Fijne winkel met veel kennis

Fijne service in de winkel. Er wordt met je mee gedacht en een demonstratie van de machines is geen probleem. Een ruim aanbod, voor ieder wat wils.

Bekkers is een begrip met ambacht voor naaien en hun goede service!

Mijn eerste naaimachine was een Leeuwenstein en heb ik na 30 nog steeds. Opnieuw weer op naailes en ik wilde nu graag een strechtsteek op mijn machine. Na goed advies qua prijs/kwaliteit machines naai ik met veel plezier op mijn Janome met automatische zelf inrijgen systeem . Wat een uitvinding naaien zonder leesbril ideaal!

Prima uitleg, zonder opdringerigheid qua verkoop

De informatie die ik nodig had zou niet perse tot een verkoop leiden, maar was puur gericht op het helpen van een klant. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Mede door de deskundige uitleg heb ik besloten om een naaimachine aan te schaffen, waar ik tot op heden nog geen spijt van heb gehad. Een uiterst prettige winkel waar service op nummer 1 staat.

Vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar

Aan deze 3 woorden denk ik her eerst als het gaat over Bekkers naaimachines. Al ruim 30 jaar voor mij een begrip. Eerst vanuit Gorinchem vanaf de Langedijk maar nu naar Dodrecht de Voorstraat. Ik rijd er graag een uur voor om daar geadviseerd te worden. Warm aanbevolen. Ans Hovestadt

Superdeluxegeweldigvriendelijkeprofessionelegeduldige uitleg en service, echt top.

Ik moest er een stukje voor in de auto, samen met mijn mams, die superverrast was omdat zij 30jaar geleden haar naaimachines ook bij Bekkers kocht en zij lyrisch vertelde over de goede service. De kwaliteit is dus nooit verandert ook al wordt de winkel nu door andere familieleden gerund. Ik ben echt heel erg blij met mijn lockmachine en de keuze die ik heb kunnen maken dankzij de hulp en uitleg die ik kreeg in de winkel. Er werd meer dan ruimschoots de tijd voor genomen en dat was erg prettig.

Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg van mijn gekozen naaimachine

Al 26 jaren woon ik niet meer in de Drechtsteden, maar de naam Bekkers Naaimachines zit nog steeds in mijn geheugen. Dus voor mijn nieuwe naaimachine ben ik toch weer even terug gegaan naar Dordrecht, een zeer vertrouwd familiebedrijf.

Was aan een nieuwe naaimachine toe. Donderdag avond naar bekkers gegaan. Super uitleg gekregen veel tijd aan mij besteed. Naaimachine werd thuis geleverd ook daar nogmaals sommige punten aangehaald. Heb een fantastische machine. Singer was Ruim 20 jaar oud en dan merk je de vooruitgang qua techniek. Zeer aan te bevelen ze hebben zoveel kennis is huis door hun jarenlange ervaring.

Fijne winkel.

In deze winkel word je altijd geholpen door mensen die weten waar ze over praten. Ze hebben alle tijd voor je. Als je daar een machine koop dan krijg je goede uitleg hoe de machine werkt. Heb je later nog vragen kan je er altijd terecht. De reparaties worden door eigen mensen uitgevoerd.

Betrouwbaar en eerlijk! Een aankoop bij Bekkers is 100% aan te bevelen.

Een poosje geleden een 2e hands naai machine gekocht bij Bekkers. 1e indruk bij binnen komst was dat Bekkers een hele nette, lichte, en moderne winkel is met ruime keuze. Ondanks de drukte is er alle tijd genomen voor mijn vragen en het geven van een duidelijk detailleerde uitleg bij mijn naaimachine. Eerlijk advies waarbij de klant niet op onnodige kosten wordt gebracht. 100% lof en waardering voor Bekkers.

Deskundig, geweldige service, goed advies, lieve mensen

Ik heb 2 naaimachines en 1 scan and cutmachine bij Bekkers gekocht. Ben zeer tevreden. Uitstekend deskundig advies en perfecte service en zeer lieve mensen. Dus niet verder zoeken en gewoon bij Bekkers een naai- of lockmachine aanschaffen.

Fantastische service en alles volgens afdpraak

Fantastische service en alles volgens afspraak. Ik had al een compliment gestuurd nadat ik de machine had ontvangen. Ik ben zeer tevreden. 👍

We zijn fantastisch geholpen!

Na een paar uur in de auto werden we aller vriendelijkst ontvangen en met een kopje koffie in de hand konden we de borduurmachine bewonderen. Toen de koffie opwas, dat ging natuurlijk snel, konden we de machine proberen. Ondanks dat hij alleen in de, prachtige, winkel was, werd er alle tijd voor de uitleg genomen. Na de aankoop werd alles zorgvuldig verpakt, maar thuis bleek er toch het één en ander te missen. Geen probleem, dit werd nagestuurd. TOP.

Het was prettig winkelen bij BEKKERS Naaimachines

Wij zijn prettig geholpen met een deskundig advies. De vervolgens aangeschafte machine is tot nu toe een paar keer gebruikt en bevalt goed.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht