Correcte en vlotte bediening!

Bestelling geplaatst en voor ik het verwachtte kreeg ik het in perfecte staat geleverd!

Proffesioneel !!

Goede service, korte levertermijn Over de grens heen zelfs Vlug mail verkeer. Prima !!

Vlotte levering en direct contact met de leverancier mogelijk voor extra info.

Prima webshop !

Wegens vakantie bij de leverancier duurde het iets langer dan ik had verwacht vooraleer mijn bestelling compleet was, maar dat neemt niet weg dat ik 100 % tevreden ben over de service (zéker ook omdat de mensen bij Bekkers zo vriendelijk waren om mijn bestelling te splitsen, zodat ik toch het grootste deel al vroeger kon ontvangen). Deze winkel is dik in orde, en als ik nog eens wat nodig heb voor de naaimachine, weet ik tot wie mij wenden. Ik zal de winkel zeker ook aanbevelen !

Niets op aan te merken

Ik had alleen een naaivoetje nodig, dat lag zelfs al vóór de verzendbevestiging op mijn deurmat.

Goede levering en snel

Is goed

Eerste levering kwam iets later dan gezegd, maar daarna snel en goed!

Mijn eerste bestelling had ik heel snel nodig. Het was dus een kleine teleurstelling dat deze pas twee dagen later kwam dan verwacht/toegezegd. De volgende bestellingen kwamen echter keurig volgens afspraak.

Prima service, net bedrijf

Snelle levering, duidelijke uitleg.

Alles verliep top

Levering, en verzorging van het pakje was top

Min puntje: De naaimachine trolley werd in een veel te grote doos geleverd, was dus blij dat het bij de buren was afgegeven. Ik had de doos niet in mijn auto gekregen. Hebben jullie geen kleinere dozen?

Voor het eerst achter de naaimachine en ontdekte dat ik toch wat dingen miste.... Deze site gevonden waar ik dus makkelijk en betaalbaar het snel in huis heb. Die houden we er in!

dit was de laatste keer dat ik bij Bekkers iets besteld heb

ik bestelde een trolley voor mijn naaimachine. Deze voldeed niet. Voor het retour zenden kreeg ik een adres en moest ik betalen bijna 7 euro betalen. nu moet ik ook achteraf de verzendkosten van Bekkers betalen. Duur grapje dus om iets te bestellen wat je uiteindelijk niet wilt hebben

Geweldig!!!

Ik bestel maar zelden via internet. Maar ik wilde meer spoeltjes bij hebben, dus ga je vergelijken. Jullie kwamen als goedkoopste eruit incl. Verzendingskosten. Snel in huis, dus moet ik er nog meer hebben, dan komen ze zeker van jullie!

Super goede service!

Super goede service!

PRACHTIGE MACHINE VOOR EEN PRACHTIGE PRIJS!

NA 2 DAGEN MIJN MOOIE LOCK MACHINE AL MOGEN ONTVANGEN.

Supersnelle levering, heel fijn

Helemaal toppie

Snelle levering en goede prijs.

Top service voor top kwaliteit

Bij vragen steeds een snel en duidelijk antwoord. Groot assortiment aan machines en toebehoren. Vlotte en correcte levering.

Had geen ervaring met een blinde ritssluiting. Vond het op jullie site door Google. Meteen besteld en wat was het snel binnen. Zo happy met jullie online shop. Geweldig gedaan.👍🏽

Had probleem met gekocht artikel snel gehilpen voor oplossing te vinden

Website is duidelijk. Verzending en product oké

Heel goed.

Snel bezorgd, prima product.

Precies wat ik zocht

Bekkers had precies wat ik naar zocht en meer. De verzending was snel en de naaivoetjes die ik besteld had werken goed. Fijn dat ze erbij hebben staan bij welke machines het past.

precies wat ik zocht

Heel snelle levering en precies wat ik zocht.

Zeer vlotte verzending

Zeer makkelijk gevonden wat ik zocht op de site en zeer snel ontvangen. Zeker een 10 op 10 waard

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht