Snel en goed

Bij het naaien van regenbooggordijnen voor mijn kleindochter, begaf het voetpedaal van mijn naaimachine het. Een nieuw pedaal besteld op woensdagavond; ontvangen op vrijdag. Super!

een top zaak

Had een bestelling geplaatst maar niet ontvangen . een mailtje gestuurd en alsnog gekregen echt SUPER

snelle verzending

prima site met alles wat je maar wil

Levertijd iets te lang

Volgens de site besteld voor 16.00 uur dezelfde dag verzonden. Zondag besteld donderdag pas verzonden. Erg jammer natuurlijk. Meld dan gewoon netjes op de website dat dingen niet op voorraad liggen. Verder alles prima

Fijn om daar iets te bestellen

Mijn artikel was nog niet binnen, dus kreeg ik netjes n telefoontje om me daarvan op de hoogte te brengen.

Perfecte site.

Goede producten en uitgebreid, leuke aanbiedingen en snelle levering.

s'middags wat besteld en de volgende ochtend al in huis !!!SUPER!!!

Mijn ervaring is Super!!! Ik moest voor mijn schoondochter gordijnen naaien maar had geen spoeltjes . Zij wilde de gordijnen zo snel mogelijk ophangen en dus bestelde ik de spoeltjes s'middags en de volgende ochtend lagen ze al in de bus ...en keurig ingepakt . Supersnelle levering !!!! Vr.groet E.Ruiter

Fijne omgang

Ik kreeg van bol.com mijn hele bedrag van de naaimachine teruggestort op mijn rekening ik dacht wat is dat Nou? Binnen2 dagen een vriendelijke maar duidelijke mail terug gekregen dus vlug terug gestort heb alweer wat besteld voor de tweede keer snelle levering 2 dagen heb je het en in de tussentijd kun je je pakket volgen echt familie .dekkers petje af dat noem ik nou klantvriendelijk ga zo door en ik deel natuurlijk graag mee voor de naaimachine groetjes Karin onderwater uit Leiden

Snelle verzending.

Op zondag besteld en dinsdag al in huis ondanks dat ze op maandag dicht zijn.

prima webshop

Snel en goed geholpen. Ook telefonisch, vriendelijk en duidelijk

Snelle levering duidelijke site

Ik zocht naaimachine spoeltjes en kwam via Google bij Bekkers terecht. Daar besteld en netjes gekregen en op de hoogte gehouden van de verzending.

Heel tevreden

Ik kreeg de levering heel snel.

SUPER SUPER SUPER

Zeer vriendelijk, goede uitleg, beste prijzen, super service !!! Hier kom ik zeker terug ook al woon ik in België

Snel in huis

Bestelling geplaatst en zeer snel thuis op de mat

Vlotte afhandeling van de bestelling

Vlotte afhandeling van de bestelling

Snelle levering en goede producten voor leuke prijsjes.

Mijn quiltvoetje en spoeltjes voor de naaimachine waren erg snel afgeleverd en binnen de benoemde tijd. Dit is de 2e keer dat ik hier producten bestel en dat zal ik zeer zeker blijven doen.

De apparaten werden voor school besteld. Snelle levering snelle reacties.

Fijne website , heel duidelijk, betaalbaar.

Super snelle en goede levering. Ik heb geen klachten, zelden zo'n fijne webshop gezien. Top levering!

website is duidelijk wat betreft de bestelling

Snel geleverd. prima, netjes. Alleen jammer dat er voor een kleine bestelling van 5 euro (brievenbusformaat) er toch 2,95 bij komt als verzendkosten..

Doen wat ze zeggen!

Ene dag bestellen en de andere dag leveren, keurig!

Supersnelle levering

Om 4 uur een blinde rits voetje besteld en om 10 uur volgende dag in de brievenbus

Fantastische service

De ochtend nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd ik gebeld, er was een product niet meer op voorraad. Er was wel een grotere variant van, of ze me die mochten toesturen voor dezelfde prijs. Na dit telefoontje had ik al vrij snel mail dat mijn bestelling verstuurd was. De dag daarop had ik het al in huis. Snelle levering en geweldige service!

Gewoon zo als het hoort, vandaag besteld, morgen in huis

Goed en snel

Goede, snelle service