Super snelle levering, heeeeel fijn😄

Super snelle levering, heel erg fijn 👍🏼😄

goede uitleg

Na telefonisch contact een goede uitleg.

Snel in Huis!

Prima service, goed materiaal

Mijn bestelde product was de volgende dag al in huis. Ik was super blij met de vlugge verzending.

Super service

Super service heel veel vriendelijk en behulpzaam via telefoon als je bestelling hebt geplaats en er iets niet meer is. Zoeken samen met je naar de beste oplossing. Toppie graag weer

Goed, snelle service

Krijg direct of de eerstvolgende werkdag een reactie terug.

Goede website, makkelijk kiezen en betalen, volgende dag al in huis!

Goede productomschrijving op website, duidelijke foto's. Het betalen gaat ook vlekkeloos. De bestelling was de volgende ochtend al afgeleverd!

Gewoon goede service, zonder ophef!

Mijn bestelling is keurig afgehandeld en zonder problemen geleverd. Fijn, een bedrijf te vinden waar goede service, zonder fratsen, de normaalste zaak van de wereld is.

heldere productbeschrijving en levering volgens afspraak

prettige ervaring

Zowelhet bestellen als het leveren gebeurt erg vlot

Vlekkeloze bestelling

Online bestelling is vlekkeloos verlopen.

Overtrof de verwachting

Ik bestelde 5 spoeltjes en kreeg er meer geleverd. De levering was ook heel vlot. Een fijne verrassing.

Hervorragender Service

Superfreundlich, kompetent, Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Wir werden Euch weiter empfehlen.

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen met geweldig service

Jullie nemen de tijd voor jullie klanten, Ik kan altijd terecht met een vraag of een probleem en het wordt altijd opgelost. Ik kan iedereen aanraden om bij de Familie Bekkers een machine aan te schaffen.

Alles was super!

Goed en vriendelijk contact gehad via de mail. Er werd snel gereageerd en een passende oplossing voor mijn probleem werd gegeven. Bestelling was snel en in orde.

Kan niet beter !!!

Alles helemaal in orde, vriendelijke telefoniste,

Niks mis mee

Alles is gewoon goed verlopen. 2 werkdagen later mijn product binnen. Goede service!

Alles is correct verlopen

Wat zaken via internet besteld. Snel en keurig afgehandeld. Prima!

Snel en duidelijk

Top Service

Ik ben enorm goed en fijn geholpen bij aanschaf van een nieuwe borduurmachine, ook na een mail met een vraag over de machine word er alles aan gedaan me te helpen en uitleg te geven op afstand. Echt TOP!!!

Groot aanbod accessoires en vlotte afhandeling

Ik was online op zoek naar extra spoelen voor zowel mijn oude en mijn nieuwe Pfaff-naaimachine. In Belgische webshops vond ik ze niet, maar bij Bekkers vond ik een groot aanbod toebehoren. En ook al bestelde ik vanuit België, een dag later zaten de spoelen al in mijn bus. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug.

Fijne service

Product is geheel volgens verwachting

Professioneel

Ik heb alleen een kleine bestelling gedaan, maar de communicatie via mail was duidelijk: ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling werd verzonden. Duidelijke website, op het moment kan ik geen negatieve punten benoemen. Ik onthoud deze webshop voor als mijn naaimachine het een keer niet meer zal doen.

Snelle bezorging.

Goede ervaring, snelle service. Goed product.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht