Fantastisch geholpen via online bestelling

Voetpedaal van de naaimachine was stuk nieuwe besteld online en keurig 2 dagen later ontvangen geweldige service

website is duidelijk en overzichtelijk

Alles is duidelijk omschreven en goed in beeld gebracht. de levering ging vlot en snel

Alles correct verlopen

Bestellen gaat heel vlot, het enigste minpunt is de levering met PostNL. Die mannen hebben te veel werk en geen goesting. Daarom nooit op tijd.

Zeer goed.

Bestelling van Yanome rolvoetje niet ontvangen. Na telefonisch contact en meedenken van medewerker hebben ze gratis een universeel rolvoetje opgestuurd.

Fantastisch en pro actief

Ik had onderdelen besteld die niet bij mijn naaimachine passen (ik had type vermeld bij opmerkingen) ik werd gelijk gebeld en bedrag is gecrediteerd en het is gelijk verzonden. Volgende ochtend had ik alles in huis. Zo blij mee.

Duidelijke omschrijving. Veel keus. Snel Verzonden!

Perfecte kwaliteit en geweldige klantenservice

Ik ben heel tevreden over mijn aankopen. De kwaliteit is perfect en de klantenservice heb ik als enorm fijn ervaren. Ik ben heel goed geadviseerd over mijn (online) aankoop. Toen een besteld onderdeel een week langere levertijd bleek te hebben, werd er contact gezocht hierover. Ik kreeg een aanbod dat ik ook een gelijksoortig, maar duurder onderdeel dat wel direct geleverd kon worden, mocht hebben voor dezelfde prijs. Deze combinatie van een zeer ruim assortiment met gedegen vakkennis en service is heel ideaal. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!

Mijn vaste winkel voor alle naaibenodigheden!

Ik koop bijna al mijn fournituren en diversen bij Bekkers. Ik vind het assortiment geweldig en de service is altijd super.

De naaimachine voetjes waren zeer snel geleverd en zijn een verademing bij mijn werk.

Ik heb drie voetjes gekocht omdat ik de lengte van mijn jurken en broeken altijd te lang zijn en het handmatig moest inkorten. Het gaat echt veel makkelijker nu ik het met de machine doe. Ik heb me zelf getrakteerd op: 1- een blindzoomvoet ( zomen zien er nu veel beter uit) 2- een kantgeleider (nu is alles recht en parallel) 3- een band geleider

Heel vriendelijk en snel verzonden.

Top snelle levering en breed assortiment

Ik heb alles kunnen vinden en de levering kwam supersnel en goed verpakt de volgende dag bij mij thuis aan. Bedankt!

uitSTEEKend ;)

bestelling kwam super snel binnen en paste gewoon door de brievenbus! super blij mee

De Juki D5 een wereldmachine!

Langer dan 20 jaar een Pfaff gehad. Ook hele goeie machine. Nu de Juki, alles electronisch. Het kan niet beter. Ik hoop er minstens 20 jaar plezier van te hebben. Komt bij dat ik bij jullie accessoires kan bestellen. Helemaal blij mee :) Met vr. Groet. Dorothee

Snelle, correcte levering van kwalitatief goede producten

Product was in orde,ben tevreden

Ook in het klein is jullie service heel fijn

Heb naaimachinevoetjes online besteld en jullie deden precies wat je beloofde: De goede voetjes en binnen de beloofde termijn. Dank jullie wel!

Fantastische service

Levering van de naaimachine liep vertraging op door de leverancier, maar samen zijn we tot een goede oplossing gekomen. Binnen korte tijd de naaimachine ontvangen, inclusief extra attributen ter compensatie. Fijne en duidelijke communicatie!

goede service

Mooie materialen en snelle service

Persoonlijk

Wij zochten een borduurmachine en werden erg vriendelijk geholpen. Er werd met ons meegedacht over welke machine we het beste konden kopen en we konden een workshop volgen om de machine vast te leren kennen. Daarnaast werd de machine snel verzonden waardoor we snel aan de slag konden. Erg fijn!

Klein maar heel fijn!

Ik heb bij jullie naaimachine voetjes besteld voor Quilten. Dus geen grote bestelling. Maar toch…..Jullie leveren precies op tijd, zoals beloofd en de voetjes lopen zoals het moet! Dank jullie wel.

Topservice en fijne producten!

Goede producten en een hele lieve klantenservice die met je meedenkt :-).

Blij dat jullie er zijn

Dankzij jullie assortiment kon ik nieuw pedaal bij mn 30 jaar oude naaimachine bestellen. Blij dat ik mn naaimachine, van mn ouders gekregen toen ik op mezelf ging wonen, kan blijven gebruiken.

Alles snel geleverd en altijd open voor advies

Naast snelle verzendservices zijn ze ook ruim open, waardoor je altijd voor goed advies binnen kan lopen (of bellen). Goede kennis van zaken en een zeer ruim assortiment.

Super snelle levering en uitstekend advies!

Helemaal geweldig!

Keurige verzorging en levering