Pluspunten

Optimale service, snel en bereid het meteen in huis te halen mocht het niet op voorraad zijn.

Geen! Een uitgebreid assortiment!

Pluspunten

Machine heel goed aangekomen, heb het nog niet geprobeerd, moet eerst nog iets afmaken! Maar tot nog toe heel tevreden!

Van mij krijgen ze een 10

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie op bestelling

voorzichtig zijn met levertijd,je bent altijd afhankelijk van derden

Pluspunten

Super service! Ik had iets besteld waarvan ik dacht dat het niet werkte op mijn naaimachine. Via de telefoon eea doorgesproken en bleek dat zij meer van de functies van mijn naaimachine wisten dan ik. En ik heb hem al zo'n 12 jaar! Het werkte dus wel. Heel blij mee.

Pluspunten

Had gisteren gebeld dat ik het bestelde artikel nog niet had ontvangen,en dat het al wel was verzonden.De persoon aan de tel:heeft het nagekeken en mij de bestelling opnieuw gestuurd,en vandaag dus ontvangen.veel lof voor BEKKERS. Mvg.Liesbeth Tieben

Ben heel tevreden.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke omschrijving, zodat het juiste product besteld kon worden. Tevreden met de producten.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering van bestelling.

Instructie in Nederlands bij sommige Singer naaivoetjes.

Pluspunten

duidelijke webshop en snelle afhandeling

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

leuke aanbieding op het juiste moment nu de oude machine kapot is gegaan, ondanks Hemelvaartsdag snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle levering, zelfs naar Belgie. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij een volgende bestelling vluggere levering

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij vertraging van de levertijd wordt dit gemeld en heb je de mogelijkheid van de koop af te zien.

Het bestelde artikel was niet helemaal hetzelfde als het artikel dat op de website stond. Het gaat hierom om een daglichtlamp. Het toegestuurde artikel had LED verlichting (wat wel beter is) terwijl de lamp op de website een soort tl-lampje bevatte. Dit had ik graag van te voren willen weten.

Pluspunten

Fast and free shipping. Great deal on the Babylock Imagine. I love this machine. Recommend BEKKERS !

More good deals please

Pluspunten

Bekkers Naaimachines reageert snel op je gedane bestelling. Bij producten niet compleet of op niet voorraad, wordt er direct contact opgenomen om toch tot een tevreden oplossing c.q. levering te komen. En dat werkt goed, het mondelinge contact heeft echt een toegevoegde meerwaarde op je digitale bestelling. De levering is ook goed en snel. In mijn geval was de verpakking dusdanig dat die makkelijk door de brievenbus kon. Je hoefde er ook niet voor thuis te blijven. Ik ben super tevreden.

Pluspunten

Belde ons op toen het artikel niet op voorraad was met de vraag of we wilde wachten of ons geld terug. Erg aardig en servicegericht.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht