Top!!!

Is netjes ingepakt en binnen 2 dagen ontvangen . Artikelen duidelijk omschreven op de site.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Overzichtelijk per merk de naaimachine voetjes gevonden en besteld. Snel geleverd en ze passen/werken super!

Vlot

Heel ruime keuze, absoluut niet de duurste, en vlotte levering

We zijn heel professioneel geholpen!

Een dag na de opening van het nieuwe winkelpand, zijn we naar Groningen gereden om ons te laten informeren over borduurmachines. Het ontvangst was heel vriendelijk met een kopje thee/koffie en wat lekkers en vervolgens werden alle machines laten zien en al onze vragen beantwoord. De machine die ons het meest aansprak, mochten we samen met de medewerker testen. En toen was ik gelijk verkocht! Een borduurmachine rijker gingen we naar huis :) heel blij met de fijne hulp en het antwoord op alle vragen over de machine.

Prima, snel bezorgd

Super dat ze nog spoeltjes hadden van een naaimachine uit 1987. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Erg behulpzaam

Ik had een naaimachine besteld. De levering duurde alleen wat lang. Ik heb toen een mailtje gestuurd, binnen 10 minuten had ik iemand van Bekkers naaimachines aan de telefoon. Hij heeft de situatie uitgelegd en mij advies gegeven. De volgende dag had ik een naaimachine thuis.

Sneller dan de wind

Op zoek naar een essentieel mini onderdeeltje voor mijn naaimachine die met mijn verhuizing verloren was gegaan. Gelukkig snel gevonden bij Bekkers, besteld en het werd al direct de volgende dag bezorgd. Beter kan niet! Ik blijf klant!

Snelle en goede services!

Bekkers naaimachines levert snel de bestelling. Ook was er duidelijkheid over wanneer er bezorgt werd. Via de mail werd ook snel gereageerd op een vraag over welke naaimachinevoet passend was bij mijn type naaimachine.

Bestelling singer voetjes

Selectie en bestelling liep allemaal op vlotte voetjes. Website heeft mij goed begeleid naar de juiste plek, met duidelijke informatie over het product zodat er geen onzekerheid kon zijn over de compatibiliteit met mijne machine en het gebruik van het product.

goede service

een goede service, met een snelle levering, en een goed verpakt pakketje, met als verrassing een kortingsbon in het pakketje.

De ervaring op de website was al top. Duidelijke filmpjes en uitleg. Daarna was er een vlotte levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden zonder onnodig veel mailtjes. De levering was snel en het product ziet er goed uit. Nu lekker aan de slag.

Fijne tas. Snelle levering

Fijne tas. Snelle levering

Supersnel geleverd

Alles volgens afspraak geleverd en voor een prima prijs

Snelle levering en duper prijs

Bestelde Pfaff accessoires en deze zijn snel bezorgd, prima verpakt en scherpe prijs.

Duidelijke uitleg aan de telefoon en heel vlotte levering.

Ik heb eerst gebeld voor wat extra uitleg over lockmachine en lockgaren. Heel goed geholpen telefonisch. Daarna bestelling geplaatst en binnen 24 uur was alles al in huis.

Fantastische service

Ik had online via verschillende websites research gedaan naar welke naaimachine ik het beste kon kopen voor heavy duty werk. Toen ik de bestelling had geplaatst belde de winkel mij dat ze eigenlijk een betere machine hadden in dezelfde prijsklasse en dat de machine die ik had gekozen vooral goede marketing had. Toen ben ik langs gegaan in de winkel en ben ik goed geadviseerd over de verschillen en heb ik uitleg gekregen over hoe de machine werkt. Het beter model was iets duurder, maar zonder te hoeven onderhandelen hebben ze een goede prijs geboden waardoor het verschil nog maar heel klein was. Ik ben nu super blij met mijn nieuwe machine en waardeer het initiatief om mij te bellen en dit stukje extra service enorm. Ik kom zeker terug voor mijn volgende aankoop.

Eerst gebeld,besteld,en 1dag later bezorgd. Bewondering voor zo n fantastische service. Ga zo door

Zeer fijn en makkelijk in gebruik.

Telefo isch was ik netjes en zeer professioneel geholpen. Ben echt super blij met de brother NV 10A. Een beter machina met zoveel opties is er niet 123 en betaalbaar.

Snelle service en levering.

Makkelijk bestellen en heel snel in huis.

Snelle levering, naaimachine voetje werkt prima (voor blinde rits)

Helemaal tevreden!

Nog maar kort geleden Bekkers ontdekt en intussen 2 keer een bestelling gedaan wat echt helemaal naar tevredenheid is. Prima kwaliteit, keurig verpakt, erg redelijk geprijsd en snel bezorgd. Wat wil je nog meer. Aanrader dus!

Altijd alleen positief: een feestje

Altijd weer een feestje om bij Bekkers een bestelling te plaatsen. Ze zijn altijd heel behulpzaam, nemen alle tijd en zorgen er voor dat ik weer tevreden uitzie naar een volgende bestelling.

Heel erg goed en vriendelijk.

Zeer goede service. Klantvriendelijk. Snelle correcte levering. Heel blij mee.

professionele en snelle afhandeling TOP !

super snelle correcte levering

Voorstraat 328