Duurt lang

Besteld op 20 februari en binnen op 11 maart. Mijn bestelling was over het hoofd gezien. Zelf uiteraard contact opgenomen, daarna bleek er iets mis te zijn met de post. Ook hierover moest ik zelf contact opnemen. Ik werd wel gelukkig gelijk geholpen.

Houden aan afspraken qua levertijd, het product was goed verpakt

Duidelijk en snel!

Fijne site om te zoeken. Na bestelling kreeg ik het pakket snel en netjes thuis bezorgd. Ik ben heel tevreden.

Zeer snelle levering na 1 dag

De ene dag besteld, volgende dag geleverd!

Uitstekende service

Pedaal van naaimachine was kaduk, kon er zelf geen nieuwe kabel aanzetten, jammer dus er moest een nieuwe komen. Niet op voorraad maar kon wel een demo model (tegen gereduceerd tarief zelfs) krijgen. Binnen enkele dagen konden we de naaimachine weer gebruiken. Zeer tevreden met het resultaat.

Positief

Ik had een nieuwe naaivoet besteld en olie, de beschrijvingen bij het product kwamen hier goed te pas. Het liet mij gelijk een video zien wat de naaivoet inhield en daarbij zijn de prijzen echt geweldig. Wel duurde het wat langer met bezorgen, maar ik weet dat PostNL soms vaker vertragingen heeft. Ik ben erg tevreden.

Zo blij mee. Een speciaal lampje voor mijn naaimachine.

Fijn bedrijf en website. Ik ben 71 jaar en heb het snel kunnen vinden en na 2 dagen lagen de lampjes goed verpakt in mijn brievenbus. Ik blijf klant.

alles volgens afspraak geleverd

Fantasch geadviseerd fantastische service

Heb last van mijn ogen en zocht een nieuw naaimachine er werden veel handige tips gegeven. Terwijl wij in Dordrecht waren voor een dagje uit ,heb ik een Brother naaimachine gekocht aangezien we met de trein waren was het geen probleem en werd de machine opgestuurd. Ik ben super tevreden chapeau voor Bekkers Naaimachine

Handige en vlotte machine

Overlock rijgt makkelijk in, werkt snel, smooth en handig. Jammer dat het afvalbakje een extra optie is die je apart dient aan te kopen

Op en top

Uitstekend en fijne naaimachine en snelle levering

Snelle en nette levering

Ik heb een naaivoetje besteld. Snel geleverd.

Snelle levering en top machine

Snelle levering en goed ontvangen Top naaimachine beveel het zeker aan Een naaimachine van Bekkers Top met en elektronisch en met stekkers Met vriendelijke groeten Elly

Snel en goed.

Goede site en snelle levering.

Komen belofte na,vandaag besteld morgen in huis ben zeer tevreden. Zeker nu hier in de buurt geen leuwenstein verkoop punt meer is. Mvgr Brigitte

Goede service!

Ik had een lockmachine besteld maar die was niet op voorraad. Er werd telefonisch contact met mij opgenomen en ik kreeg nog wat advies omdat dit ook mijn eerste aankoop van een lockmachine was. Het werd dus toch een andere lockmachine die ook op voorraad was en ik de volgende dag in huis had. Normaal blijf ik altijd wel bij mijn eigen keuze maar helemaal blij dat ik op advies voor een ander model ben gegaan want ik ben super tevreden over!

Wat kleine dingen besteld voor mijn naaimachine, snelle service, kom ik meteen weer aan de slag.

Fijn contact

Na een belletje duidelijk uitleg gekregen en goed geholpen. Bestelling was een dag later bezorgd!

Een eerlijke winkel

Mijn eerste bestelling is kwijtgeraakt bij PostNL. 1 telefoontje naar de winkel en het werd netjes opgelost door opnieuw een zending naar mij te zenden. Volgende dag had ik die binnen. Ik hoop met recht dat de eerste enveloppe retour is gegaan naar Bekkers zodat deze aardige man geen schade heeft.

Super fijn geholpen.

Ik had de verkeerde voetjes besteld. Beetje oude naaimachine :-).Kon ze retourneren en ze gaan kijken of ze mij de juiste toe kunnen sturen. Ik helemaal blij.

Goede snelle service

De bestelling is goed en snel gegaan

Snelle toplevering

Ik had een 8x8 borduurring besteld van pfaff die blijkbaar niet meer op voorraad was. Ze belde me op om dit te melden en om te zeggen dat het normaal die week niet meer ging lukken om het bij mij te leveren. Als tegencompensatie kreeg ik een extra zakje spoeltjes, das altijd grmakkelijk he Dezelfde week vrijdag toch al geleverd. Toppie en ik helemaal tevreden natuurlijk

Netjes op tijd geleverd en goed verpakt.

een geweldig product!

een prachtig product dat binnen 24 uur was geleverd. hartstikke blij met deze ervaring.

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Bij Bekkers Naaimachines kocht ik een borduurmachine en kreeg daar heel veel ondersteuning en raad bij. Alles is vlot verlopen, levering en uitleg. Ook de infodagen zijn een aanrader om eens bij te wonen. Ik bestelde nog extra garen online op vrijdag en ze werden direct geleverd op zaterdagochtend. Ik kan altijd terecht voor vragen en wordt telkens heel goed geholpen, een echte aanrader, zeker als je graag wat extra ondersteuning wenst.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht