Snelle reactie en levering

Bestelling geplaatst, wel later dan een dag later dan verwacht binnen maar dat lag aan de post, na contact over de bestelling snel reactie terug.

Super levering en klantvriendelijk

Fijne website, snelle levering en klantvriendelijk. Blij met mijn bestelling. Ik kreeg ook een kortingscode voor mijn volgende bestelling, dus super!

Goede levering, fijne informatie

Ik heb een oudere naaimachine een singer festival. Voor mij is spoeltjes zoeken erg lastig. Doordat er genoeg specificatie op de website staat kon ik de bestelling maken zonder de spoeltjes eerst te moeten zien.

Geweldige service

Uiterst vriendelijke personeel, ik werd zelfs gebeld en verteld wanneer mijn bestelling bezorgd zou worden.

BIJ BEKKERS VIND JE WAT LEKKERS

Lang gezocht en dan toch voor een behoorlijke betaalbare prijs gevonden bij ,,BEKKERS'' met een uitstekende service en vlugge bestelling. Bedankt hiervoor. Ga dat zeker aanraden aan eenieder die problemen heeft met zijn naaimachine .

Snelle service, uitgebreid assortiment!

Voor mijn oude naaimachine was ik op zoek naar spoeltjes. Bij Beckers snel gevonden, bot een goede prijs en super snel verstuurd.

Het wachten is nog op paspop, maar de spoeltjes, later bijbesteld, zonder extra verzendkosten zijn al binnen! Waarvoor hartelijk dank.

Ik werd netjes gebeld dat mijn aankoop niet op voorraad was en kwamen met een oplossing wat voor mij voordeliger was. Iedereen blij

Heel blij met deze quilt-tafel

Vlotte levering. Werd nog gebeld dat het 1 dagje later werd, maak je niet vaak mee. Prijs ook beduidend beter dan elders. Kan nu veel beter quilten.

Eindelijk stikken met plezier!

Zeer solide machine met veel mogelijkheden waarbij ik toch wel de steverige voetpedaal van mijn vroegere singer mis. Er is ook niet gemakkelijk terg te vinden waarvoor de bijgeleverde accessoires allemaal precies dienen.

Uitstekende service

Ik kocht een naaimachinevoetje, dat moest besteld worden bij de groothandel. Per ongeluk werd mij het verkeerde voetje toegestuurd. Men was zeer behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon. Zonder problemen kon ik ruilen en het goede voetje werd toegestuurd met een extraatje erbij (paar pakjes machinenaalden).

Een super goede service

Zo fijn dat ze mij even op hebben gebeld voor een betere keuze van mijn voetpedaal.voor de naaimachine.en hem snel geleverd.het is een heel betrouwbare winkel mijn dank hier voor .

Uitstekende service!

Snelle goede service, en snelle levering. Heel erg tevreden met de afhandeling van mijn bestelling!

goede producten en snelle levering

goede producten en snelle levering

Uitstekend geholpen

Ik had een nieuwe voet besteld voor mijn eigen lockmachine omdat ik dacht dat hij het daardoor niet deed. Dit was niet de oorzaak. Ik kon een lockmachine in de aanbieding nemen en op hun kosten de voet terug sturen. Reacties waren heel vlot. Vriendelijke meneer.

Super snelle reactie

Ik werd gebeld ongeveer 2 uur na mijn bestelling, men vroeg mij naar het type van mijn naaimachine om zeker te zijn dat het juiste product geleverd zoe worden.

Hele goede service en veel keus.

Ik had een naaimachine online besteld, die bleek niet meer op voorraad te zijn en ze wisten niet precies wanneer die weer leverbaar zou zijn. Dus ik kreeg het voorstel om een nieuwere en betere met meer mogelijkheden te kopen en ze kwamen me een heel eind tegemoet in het prijs verschil, echt Top! Ben echt blij met de naaimachine die ik nu heb.

Geweldig besteld en andere dag ontvangen

Ik vind jullie geweldsincidenten ik raad echt andere als er wat is met naai machine waar van je onder delen heeft om bij jullie te bestellen.

Persoonlijk de beste webshop!

Ik raak niet uitgepraat over de service van Bekkers naaimachines. Persoonlijk en eerlijk advies maar vooral ze nemen de tijd om echt al je vragen te beantwoorden. En dan volgen ze ook nog eens alles goed op. Top! Ook vanuit Curacao bestel ik alleen bij hun!

Goede webwinkel

De website is overzichtelijk en mijn bestelling werd snel geleverd

Goed contact

Via de website een naaimachine besteld. Helaas bleek de naaimachine achteraf niet op voorraad. Het was fijn geweest als dit wat eerder was aangegeven. Het bedrijf is echter wel goed bereikbaar en is servicegericht. Tot een goede oplossing gekomen voor het leveringsprobleem. De andere naaimachine had ik gelijk de volgende dag in huis.

Snel verzonden en zorgvuldig verpakt

Heel erg blij met mijn nieuwe spulletjes het was erg snel verzonden en alles met zorg ingepakt. Dank je wel!

Gewoon goed!

Ik heb alles goed kunnen vinden op de website. Alles is netjes via de post naar mij verzonden. Blij met mijn aankopen

Vlot, effectief en netjes

Voor de eerste keer iets besteld bij Bekkers Naaimachines. Zoals ik al omschreef was de levering vlot, effectief en netjes. Dat geeft vertrouwen. Bij een volgende aankoop zal ik zeker niet twijfelen om dat weer bij Bekkers Naaimachines te doen. Creatieve groet, Judith Aalders

Tevreden klant !!

Leveren zoals op hun website staat

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht