I could not believe my luck

I got my belowed Bernette overlock in 1995 for my 16th birthday. The pedal cable started to break. I could not believe my luck to find it at Bekkers and get it within 2 days. So happy.

weet het nog niet

mijn eerste bestelling was er vlug maar er was iets nog niet bij en zou nagestuurd worden dat zou een paar dagen duren maar ik heb nog niets gekregen

Webship maar niet onpersoonlijk

Ik bestelde spoeltjes die net uitverkocht bleken en kreeg even een seintje dat de bezorging iets langer ging duren; fijn zo'n combinatie van webwinkel met 'echte mensen' daarachter!

Toffe site

Bestelling vlot en goed uitgevoerd! En ook nog eens keurig verpakt op tijd bezorgd!

Snel en goed

Vandaag besteld, morgen in huis. Mijn bestelde lampjes waren snel en goed verpakt geleverd

Super bedankt

Snel en correct. Super..

1 word en dat is perfect. Toen ik eindelijk wist welke naaimachine ik wilde halen besloot ik dit via bekkers te bestellen. En ben heel erg te vreden er mee. Alles verliep soepel van snelle verzending/levering tot de 14 dagen bedenk tijd. Alles was goed en netjes zonder schade en problemen aangekomen. Echt een aanrader dus :)

Topkwaliteit

Uitstekende service. Fijn dat er nog winkels zijn waar je naai-benodigdheden kunt bestellen.

prima:)

zelf is kleding maken mijn passie. heb nu machine voor mijn dochter gekocht om samen mijn passie te gaan delen

Super snel gereageerd en bestelling verstuurd

Was een kado voor de vriendin van onze zoon, jammer dat de DHL niet deed wat ze beloofde, maar Bekkers is super.

Snel. duidelijk en klantgericht.

Fijn, snel en duidelijk.

Uitgebreid assortiment; Uitstekence service en snelle levering;

Bestelling vanuit FR. Snel en goed afgeleverd. Helemaal goed. Werd ook goed op de hoogte gehouden i.v.m. "uit voorraad".

Alles naar wens

Top bedrijf.

Zowel met mijn bestelling van de cover-stitch als de naaimachine van afgelopen week kreeg ik prima feedback en de service is prima

Bij dit bedrijf zou ik de volgende keer weer bestellen.

Het bestellen ging makkelijk. Ik kreeg meteen een bevestiging en werd op de hoogte gehouden van de levering. De levering was vlot en het product is netjes en zoals verwacht.

Snelle bezorging. Mooie lockmachine

Heel klantvriendelijk. Zelfs nog even telefonisch contact (op initiatief van Bekkers naaimachines) over de kleur van garen die ik had besteld. Super!

Negatief

Verwerking van mij bestelling is beneden alle peil. Niet normaal dat je na meer dan 3 weken niets ontvangt en plots na een herinneringsmail de volgende dag je bestelling ontvangt.

Blij dat ik naaivoet voir patch work

Moet wel even wennen hoop dat en komende tijd plezier gaat hebben met pactch work te maken

Producten staan duidelijk beschreven op de site, waardoor de keuze snel gemaakt is

Snelle levering en geweldig mooie Lockmachine

Mijn ervaring is goed, snelle levering en super mooie Lockmachine

Ik had garen nodig dit is snel en efficiënt geleverd. Ondanks de drukte voor kerst. Niet onnodig grote dozen maar veilig op maat verpakt. Mooi garen maar had niet anders verwacht.

Fantastisch!

Kort nadat ik mijn online bestelling had geplaatst werd ik gebeld door Bekkers. Er werd me een goedkoper alternatief aangeboden voor de machine die ik besteld had. Na een duidelijke uitleg ging ik hiermee akkoord. Nog dezelfde dag kreeg ik het verschil in aanschafprijs terug op mijn rekening. De machine ontving ik de eerstvolgende dag. Super service bij Bekkers!!

een winkel waar ik terug kom.

zeer tevreden over de levering, info site en vooral correct

Zeer klantvriendelijk

Kleine bestelling gedaan, die in eerste instantie niet in zijn geheel kon worden uitgeleverd. Ben daarover gebeld over hoe daar mee om te gaan. De persoonlijke aandacht en het meedenken heeft mij wel verrast. Top.

Alles hangt met jullie draad aan elkaar en zit stevig vast

Snelle bezorging en top materiaal. Het naaikransje went jullie fijne feestdagen

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht