Goed én snel

Ik had een nieuw voetpedaal voor mijn Singer naaimachine nodig en niet alleen had Bekkers deze op voorraad, maar ik had hem al de volgende dag in huis! Echt top.

Perfect in orde!!

Ik heb 2 verschillende setjes voetjes gekocht voor mijn Leuwenstein coverlock en een zakje voor afval. Ze waren zeer verzorgd verpakt. Eerst in een enveloppe en daarna nog in een doos gestoken. In het verleden had ik een bestelling gedaan en steeds is alles in tip top in orde. Ik raad jullie service ten zeerste aan!

uitstekend

Snel

Prima levering

De kleur garen was niet op voorraad dus werd ik netjes gebeld dat het iets langer ging duren. Na 2 dagen ontvangen goed verpakt. Dit is mijn eerste bestelling ijzel zeker vaker bestellen.

Goede service en een snelle levering

De bestelling werd snel en correct geleverd Het was perfect verpakt

Snel en goed!

Advies gevraagd en heel snel uitgebreid antwoord daarop gekregen. Bestelling was daarna ook heel vlot in huis.

Heel goed en correct!

Ik had voetjes besteld voor de coverlock machine , maar telkens vertraging met levering van leveranciers. Ik werd op de hoogte gehouden maar uiteindelijk kon ik er niet langer op wachten. Ze deden niet moeilijk, begrepen mij en het geld werd keurig teruggestort.

Vriendelijke personeel met goede klantenservice.

Gewoon super goed!!

Op tijd bezorgd en meteen goede maat spoeltjes door de duidelijke beschrijving op de website!!

super !

Dit is de 1e keer dat ik bij Bekkers Naaimachines gekocht heb. Het bestelde was zoals beloofd de dag erna in huis. De naaiborduurmachine was heel goed ingepakt en werd netjes afgeleverd. Je werd per mail ook goed op de hoogte gehouden van verzenden tot aan ontvangst. De fournituren die ik erbij besteld had idem dito Bekkers Naaimachines is een echte aanrader. Ik zal er zeker geregeld bestellen. Dankjewel voor de goede service !

Hele fijne website, goede service

Ik heb hier onlangs een nieuwe naaimachine gekocht. Ik vond de website van Bekkers goed overzichtelijk. De naai- en borduurmachine die ik nu heb gekocht had een mooi overzicht van alle functies en duidelijk uitgelegd wat er bij kwam in het pakket. Daarnaast was het pakket ook héél snel verzonden. Ik blijf zeker hier ook mm borduurgaren kopen.

super

Netjes geholpen. Dag later mijn bestelling ontvangen, goed verpakt.

Toppy correcte en snelle levering

Toppy

Keurig netjes en snel geleverd!

Overzichtelijke website waardoor het gemakkelijk zoeken en kiezen is. Daarna een snelle en correcte afhandeling.

Super service!

Leuke mensen en super service, altijd vriendelijk en in voor een geintje of goed gesprek. Super tevreden!

Goede persoonlijke service

Online bestelling snel geleverd

Goede en nette service

Netjes en snelle service.

Snel en betrouwbaar

Ik heb onlangs een universele spoelhuisje en nog extra spoeltjes besteld.Mijn bestelling heel snel ontvangen ,mooi handig verpakt (brievenbuspakje).Spoelhuisje past perfect , ik kon gelijk weer wat leuks maken met mijn naaimachine. Super tevreden over Bekkers Naaimachines , ik ben een nieuwe klant en heb ook voor het eerst een bestelling geplaatst.Ik raad een ieder aan om een kijkje te nemen op de website ,een ieder komt wel aan zijn trekken als het gaat om naaimachines ,onderdelen en alles wat je nodig hebt om je naaimachine draaiende te houden. Gewoon een kijkje nemen .... je zal er geen spijt van hebben.

Mijn vrouw had van haar moeder een oude overlock machine geërfd maar er zat geen kabel meer bij, deze via Bekkers Naaimachines kunnen vinden en gekocht, de levering was snel en de bestelling was easy.

In orde zoals gewoonlijk!!

Ik heb nog nooit problemen ondervonden. Ze staan altijd klaar voor uitleg.

Prima service en vriendelijke mensen

Prima service en vriendelijke mensen een aanrader voor anderen

De volgende dag al binnen, prima levering

Zie hier boven

geweldige snelle service

Een bejaarde cliente van de zorgboerderij wil graag mooie kerstservetten borduren op haar hele oude machine, maar miste wat onderdelen. na een email aan Bekkers naaimachines kon zij al snel met het opgestuurde onderdeel aan de slag. Ook de bestelling van het benodigde garen ging vlotjes na een telefoontje aan Bekkers. we zijn super blij en actief aan de slag. de cliente heeft een zinvolle dagbesteding dankzij deze snelle service! bedankt daarvoor.

Advies dat is gegeven klopt

overzichtelijke webshop met veel materiaal keuze.

overzichtelijk en klantvriendelijke webshop.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht