Geweldig goede service!

Bestelling gedaan voor een naaimachinetas,spoeltjes, garenkloshouder,voor Toyota Decomaster naaimachine.De bestelling de volgende dag in huis.Bleek bij aflevering de garenkloshouder kapot. Telefonisch contact gehad met een zeer aardige medewerker, die beloofde deze opnieuw op te sturen,zonder extra kosten. Deze had ik de volgende dag in huis. Dat noem ik geweldig goede service! Dank hiervoor.Vriendelijke groet Joke van den Ende

Goede kwaliteit van het geleverde product

Het was jammer dat het zolang duurde voordat ik mijn spullen in huis had. Daarbij bleek dat er iets ontbrak. Contact gezocht met Beckers en die hebben het naar behoren opgelost dus uiteindelijk ben ik tevreden.

Prettige samenwerking

Ik had iets besteld en had daar een vraag gesteld, kreeg snel en duidelijk antwoord wat ik als erg prettig heb ervaren

Snelle en correcte levering

Makkelijk gevonden op d ewebsite en na Bestelling snel en netjes gevoerd. Prijs was ook prima.

Je kan makkelijk kiezen wat je nodig hebt door het merk aan te klikken. En het was ook nog super snel geleverd! Heel blij mee!!

Je wordt altijd vriendelijk geholpen

Je wordt altijd vriendelijk geholpen ,ze nemen de tijd voor je . als ze het niet hebben gaan ze altijd voor je kijken of ze het kunnen bestellen voor je . En als je zelf niet naar de winkel kan komen om met de naaimachine zijn ze altijd bereid om het te komen en thuis brengen

Verloren pedaal vervangen

Ik was op zoek naar een nieuwe pedaal van mijn overlock die ik niet meer vond. Via de chatfunctie werd ik super vriendelijk en efficiënt geholpen!

Klantvriendelijkheid is hier vanzelfsprekend.

Bestelling geplaatst en wilde daarna nog iets toevoegen. Vriendelijk geholpen. Werd keurig geïnformeerd over een vertraagd artikel. Werd een alternatief genoemd. Werd tijd aan besteed. Zo hoort het maar tref je het zelden. Aanbeveling dik waard.

Fijne bedrijf met goede service

Duidelijk en makkelijk een bestelling te plaatsen, die volgende dag wordt bezorgd. Zowel in de winkel als telefonisch behulpzaam.

Bsk

Blabbla

Prima website!

Eindeloos gezocht naar de juiste spoeltjes voor mijn Husqvarna Practica van 1969. Pas de website van Bekkers vermeldt jaartallen: spoeltjes 4120612-45 geschikt voor alle Husqvarna's van 1950-1980. Dat blijken nu ook de juiste te zijn. Groot compliment voor deze website!

Mooi product

Mooi product en snelle levering

Super geholpen, adres nagekeken en dubbel check, stond foutje in

Topservice en kwaliteit

Bij Bekkers Naaimachines een overlockmachine besteld, en de levering verliep ontzettend soepel. De klantenservice was vriendelijk en snel bereikbaar voor vragen. Echt top geregeld!

Beste Firma Bekkers. ik ben blij met de producten.

goed ontvangen, heeft alleen wat langer geduurd als wat ik verwacht had . Duidelijke omschrijving van de producten en een mooie duidelijke site. Met vr. groet,

Ik kan hier altijd terecht

Mijn ervaring is dat ik met al mijn vragen terecht kan en heel goede uitleg krijg. Niets lijkt te veel, enorm goede service en aangenaam contact.

Super service

Super service en vriendelijke antwoorden per mail. Blij om klant te zijn.

Duidelijke site , en vriendelijke mensen!

alles op de site is snel en duidelijk te vinden , nadat we besteld hadden werden we gebeld over een accessoire die we besteld hadden die niet direct op voorraad meer lag dus even op zich kon laten wachten , ze boden ons gelijk goede andere optie aan, erg fijn die goede communicatie en erg tevreden!

Supersnel, supergoed

Ik had een 1/4" voetje nodig voor mijn Toyota Superjeans naaimachine die ik gebruik voor mijn quilten. Ik was heel blij dat ik die bij Bekkers kon vinden en nog blijer toen ik ook nog een ander voetje vond dat ik graag wilde. 's Ochtends besteld en 's avonds werd het al geleverd!! Superservice!

Alles maar dan ook alles was perfecte aankoop

Zelden heb ik zo een goede ervaring gehad bij een aankoop op een website Ik verklaar: ik kocht online een naaimachine dat zware stoffen kon verwerken,ik nam ook contact met de winkel om te vragen wanneer ik machine kon verwachten. De persoon aan telefoon (ik weet niet juist zijn naam)kon niet onmiddelijk antwoorden maar belde even later zelf terug en gaf mij raad over beste koop ,geen enkele vraag van mij was hem teveel en beloofde dat machine volgende dag geleverd zou worden . En ja de volgende dag was machine geleverd Top verpakt en alles erbij wat ik vroeg .Dit is voor mij service zoals je niet veel tegenkomt Bekkers heeft er aan mij een klant bij want ik ben nog nooit zo goed geholpen en de machine doet helemaal perfect wat ik zocht Bedankt aan de persoon van Bekkers naaimachine die mij top geholpen heeft zonder dat ik naar winkel moest gaan Vriendelijk groet van een zeer tevreden nieuwe klant De Bruyne Denise

Snelle vriendelijke service

Product keurig verpakt binnen gekregen. Top !

Tevreden en voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en netjes verpakt. Ik ben tevreden en zal dan ook niet aarzelen, om hier weer te bestellen.

Met een dag al had ik de bestelling in huis

Snel en voordelig

Vlot Degelijk geïnformeerd Pruma verpakt

Super kwalitatief

Mijn naaivoetje is van topkwaliteit en voldoet aan alle verwachtingen. Snelle en correcte levering.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht