Snelle en correcte afhandeling. Dankjewel!

Perfect!

Bij Bekkers wordt je niet genaaid !!!

Enkele Yuki persvoeten besteld en prompt geleverd. TOPservice met nog eens een extra kortingsbon in de verpakking,

Supersnelle levering. Alles netjes en stevig verpakt. Uitstekende service. Duidelijke en verzorgde website! Aanrader!

Zeer tevreden !

spoeltjes besteld voor Elna , 40 jaar oud ben er nog steeds blij mee

Heb al jaren een Toyota naaimachine maar daar zaten slechts een klein aantal spoeltjes bij Kreeg het idee om daarnaar te gaan zoeken en kwam direct op de website van Bekkers terecht. Goede ervaring want bestelde meteen 20 spoeltjes en deze waren er binnen 2 dagen. Keurig verzorgd!

een heel klein minpuntje

Op zich is de bestelling goed verzorgd. Alleen staat er op de website voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verstuurd. En als het artikel op de website staat, ga ik er vanuit dat het ook op voorraad is. Na 3 dagen zelf maar eens gebeld en toen bleek dat er 2 artikelen niet op voorraad waren. Had netjes geweest om hier even een berichtje over te versturen, zodat ik wist dat mijn bestelling lager bezorgd zou worden. Uit eindelijke na 1,5 week mijn bestelling binnen gekregen. En dat zag er goed uit.

Goede en snelle levering hier voor bedankt

Gewoon goed

Goede communicatie en snelle levering.

Na even zoeken naar het winkelmandje op de website, kon ik mijn bestelling afronden en betalen. Een dag later werd ik via telefoon gecontacteerd omdat een artikel niet meer in voorraad was. Men stelde een alternatief voor waar ik tevreden over was. De levering van mijn pakket was zeer snel, en ik ben tevreden over de artikelen. Piccobello!!

Is zeer goed

Ik heb een mailtje gedaan en werd terug gebeld over mijn bestelling .Dat ging zo fijn twee dagen later had ik het binnen en kon ik weer verder met naaien, Geweldige service..

UItstekend!

Ik heb online een naaimachine gekocht bij Bekkers. Voor de laagste prijs, de volgende dag al netjes geleverd, met service. Ik koop vaker dingen bij Bekkers en ben altijd helemaal tevreden.

Binnen no time

Ik ben zo onder de indruk met hoe snel ik mijn pakketje in huis had! En de ruime keuze aan producten, geweldig! Ik ben fan!

ik ben een super geweldig tevreden klant

heb een oude naaimachine gekregen zonder voetpedaal en stekker. bij jullie kon ik die na veel zoeken nog bestellen en ja de machine doet t . echt heel blij mee

Prima webshop!

Heel groot aanbod accessoires voor je machine! Zelfs voor hele oude modellen. Duidelijke weergave van de bestemde types. Heel snel het nodige gevonden. En een supersnelle en verzorgde levering. Amper 1 dag later al in huis! Top! Heel erg bedankt!!

Prima.

Voor het eerst daar besteld en snel in huis en netjes verpakt. Zal er zeker wanneer het nodig nog een keer wat bestellen.

Alle lof voor Bekkersnaaimachines!

Er wordt contact opgenomen, prima suggesties gedaan, daar ben ik blij van geworden!

altijd vriendelijk en snel bezorgen

kopen bij deit bedrijf is altijd fijne snel service vriendeliijk medewerkers geef snel antwoord op mails met vragen

Snelle bezorging

Snelle bezorging, die ook door de brievenbus kon.

uitstekend.

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis.

Bekkers heeft veel aanbod voor een aantrekkelijke prijs. Toen ik een bestelling had geplaatst werd ik een kort ogenblik later gebeld dat een product niet leverbaar was maar dat het werd nagezonden. Ik was zeer verrast dat ze al zo snel belden. Dat vind ik topservice! Mocht ik weer onderdelen en toebehoren nodig hebben hoef ik niet meer na te denken waar ik zal gaan winkelen, ik ben zeer tevreden over deze winkel.

Producten goed omschreven met video erbij, stevige verpakking en snelle levering

Makelijke website waar je alles kunt vinden voor de naaimachine. Mijn pakket was goed ingepakt, snel geleverd en een super schattig klein naaipakketje van Gutermann erbij voor mee op reis.

Onbeschrijfelijk professioneel met een geweldige klantenservice

Via bol.com wou ik een overlock aankopen van Bekkers Naaimachines. Omdat ik twijfelde of het apparaat wel in perfecte staat aan huis kon geleverd worden, nam ik per mail contact met hen op om mijn bezorgdheid te delen. Vrijwel meteen, het was al avond, beantwoordde contactpersoon Rick Bekkers uitgebreid mijn vraag en bood me bovendien een leuke aanbieding. De overlock heb ik via hun website online aangekocht, die al de volgende dag in perfecte staat door Post NL aan huis werd geleverd. Ondertussen heb ik met het toestel al enkele keren genaaid en ik ben werkelijk zeer tevreden! Ik ben blij dat ik bij hen mijn aankoop heb gedaan. Zij hebben kennis van zaken waarbij klantenservice prioriteit is... werkelijk... ik was heel aangenaam verrast. Ik kan daarom iedereen Bekkers Naaimachines aanraden. Als ik ooit een nieuw naaimachine en dergelijke aankoop, dan zal het sowieso bij hen zijn. Bedankt Rick Bekkers! Groetjes Sandra uit Antwerpen - België

Geweldig!

Ik kan echt wel op hun expertise rekenen. Ben op afstand goed geholpen als altijd. De juiste producten kunnen bestellen voor mijn machine.

Snelle levering van mijn bestelling. Men is ook veel vriendelijk en beantwoorden snel de vraag die je stelt. Zeker een aanrader om iets te bestellen. Hartelijk dank!!

Ik had wat garen en een voetje besteld. Van het garen was de hoeveelheid van de gewenste kleur er niet meer. Er is contact met me opgenomen over hoe het op te lossen. Heel fijn.

Uiteindelijk goed geleverd

Alles is netjes geleverd maar het duurde drie dagen waarin ik niets hoorde over vertraging ofzo. Pas toen ik zelf aan de bel trok kreeg ik te horen dat er een fout gemaakt was en dat het die dag bezorgd zou worden. Dat het langer duurt vind ik geen probleem, ook een foutje niet, maar communiceer dat dan.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht