Goede en snelle service

Beginnend naaister op een oude machine,maar met mijn gekochte artikelen gaat het vast lukken

Ik had een lockmachine besteld, deze was helaas niet mee leverbaar op korte termijn. De dag na de bestelling werd ik gebeld met een alternatief (in mijn voordeel) en de dag erop had ik deze al in huis. Kortom snelle levering en super service.

Supersnelle levering

Mijn ervaring is super positief

Een paar maanden geleden een naaimachine telefonisch gekocht waar ik super tevreden over ben !!! Heel vriendelijk en professioneel geholpen !!! Meneer dacht echt met mij mee , en snelle levering. Deze week weer gebeld voor voetjes en ook hier weer hele goede adviezen. Dus ik heb weer spulletjes gekocht en alles weer snel geleverd gekregen!!!

Van een afstand een supergoede service.

Ik heb via de site een lockmachine gekocht. Meteen erna werd ik gebeld door Bekkers om één en ander toe te lichten. Heel fijn. Ook omdat ik niet in de buurt woon. Gaf een gerust gevoel. Bedankt voor deze service en mooie aankoop..

Precies waar ik naar op zoek was!

Perfect en snel geleverd!

Super service

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, heeft de winkel mij gecontacteerd met de mededeling dat de door mij gekozen machine niet in voorraad was en op dat moment bevoorradingsproblemen ondervond. Er werd mij een andere machine voorgesteld, die normaal gezien iets duurder is aan dezelfde prijs. Deze machine werd dan dadelijk geleverd, en is, zoals beloofd van hele goede kwaliteit. Ik ben er heel tevreden mee.

Super service

Bestelling geplaatst en zelfde dag nog onderweg. Volgende dag netjes afgeleverd.

Uitstekende Service

Ik had een voetpedaal besteld voor mijn naaimachine. De bestelde voetpedaal was niet op voorraad en om toch snel een nieuw voetpedaal infuus te hebben hebben ze in overleg een andere (duurdere) voor dezelfde prijs verstuurd. Heel blij met de goede en snelle service ik kan weer aan de slag!

all my orders have come very quickly and in excellent condition. you are great, thank you very much.

Ik heb mijn winkel gevonden, zonder twijfell

Ik bestelde voor de eerste x bij jullie, website zeer duidelijk en overzichtelijk. De levering van mijn product, voet voor naaimachine Werdt correct verpakt en de dag nadien geleverd . Ik ben zeer tevreden, en heb voortaan mijn webwinkel gevonden , dank u wel MVG Linda Martens

Eindelijk een bedrijf gevonden die de juiste spoeltjes had voor mijn oude singer

Fijne en snelle service.

Super service

Een tijdje terug via de website een lockmachine besteld. De volgende dag werd ik al gebeld door Bekkers, de lockmachine bleek helaas niet meer voorradig en het zou ook een tijdje duren voordat hij weer beschikbaar zou zijn. Bekkers stelde een ander model voor die hoger in prijs was. Ik kon het alternatieve model krijgen voor de prijs van de lockmachine die ik had besteld. Een erg netjes aanbod! Iets wat je niet zomaar krijgt van ieder bedrijf. Bekkers is dus erg klantvriendelijk en denkt goed mee met de klant. Ik zou Bekkers zeker aanraden bij familie/vrienden/kennissen. Mocht ik nog een keer een nieuwe naaimachine willen kopen, dan zou ik dat zeker bij Bekkers doen!

Bekkers staat gelijk aan super service

Geen ingewikkelde website, bestellen gaat vlot en levering nog vlotter. Duidelijke communicatie.

Na omstandigheden voldoende

De borduurmachine was onderweg beschadigd geraakt dit is netjes opgelost. Er werd mij verteld dat het 2 dagen zou duren, toen ineens 5 werkdagen. De communicatie met het bedrijf was goed alleen niet professioneel.

Super snelle service

Goed product, super snelle levering binnen 1 dag.

uitmuntend

had mijn bestelling geplaatst precies wat ik er van verwachte en mooi op tyd geleverd echt waar voor je geld daarom krijgt Bekkers Naaimachines van mij een dikke 10

Loopt als een zonnetje en naait als een trein!

Na jarenlang op een oude Singer (43 jaar) genaaid te hebben was het eerst even schrikken! De verschillende knopjes, steken en mogelijkheden maar het wijst zich vanzelf! Na een half uurtje proberen op proef-lapjes ben ik aan mijn 1e werkstuk op deze macine begonnen en het ging prima!

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit.

Uitstekende machine

Ik ben zelf geen professionele naaister, maar deze machine laat me voelen van wel! Ik heb veel keuze in steken, de machine luistert goed! Alles wat ik wilde doen is al gelukt!! En dat is voor mij een hele prestatie!! Een super machine! Was ook heel snel geleverd, Nederlandse handleiding kwam ook goed van pas en is heel duidelijk!

Klantgericht en deskundig

Via internet mijn naaimachine gekocht. Hij deed het even niet. Machine naar de zaak gebracht. Vreselijk aardige mensen met grote deskundigheid. Helemaal blij, want na een uurtje kon ik mijn machine gerepareerd en wel meenemen.

Een toppertje.

Fijn als je vandaag bestelt en er morgen al over kan beschikken. Snelle en tevens verzorgde levering. Daarenboven is de prijs/kwaliteit verhouding mooi meegenomen. Een toppertje.

Goede kwaliteit en snellw levering

Mooie site en overzichtelijk. Snelle levering en goede producten. Ben er blij mee en mijn toyota ook!. Super

Attente reactie op mijn bestelling.

Ik werd gebeld, ja werkelijk door een echt mens(!), om te overleggen eerst nadat ik al zeer prettig appcontact had

goed en betrouwbaar

bekkers is snel ,goed en aan te bevelen

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht