In nood een kapot onderdeel gezocht en meteen de goeie gevonden.

Makkelijk, goed verpakt en keurig geleverd. Bekkers hield me op de hoogte van de status van bezorging. Bezorging duurde een week ipv een dag, dat was iets minder, maar dat komt door de drukte door kerst. Dat kun je Bekkers niet aanrekenen.

Ik heb niet zo veel ervaring.

Ik heb nooit iets van Bekkers gekocht. Vorige week heb voor de eerste keer een lockmachine besteld. De verkopper heeft met mij contact opgenomen en hij heeft mij advies gegegen over de lockmachines. Ik heb hem ook gemaild en wat ik top van hem vind is dat hij binnen enkele minuten kan reageerd. Ik heb de lockmachine binnen twee dagen binnen gekregen. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar het is wel een mooi machine. Dus ik hoop dat ik meerdere keer van Bekkers gaan bestellen.

Super service

Snel en goede levering. Ik ben heel tevreden

Goed advies en snelle levering

Persoonlijk advies en snelle levering!

Ik had vlak voor kerst wat besteld als cadeau voor mijn moeder. Ondanks de kerst drukte kwam het pakketje op de aangegeven dag aan, echt super! Mijn moeder was er erg blij mee!!! Kan ze weer volop door met al haar geplande, creatieve projecten.

top ervaring

de bestelde spullen waren niet op tijd geleverd vanuit de leverancier maar toch werd er een oplossing gevonden waardoor het product netjes op tijd voor de kerst binnen kwam en met nog een extra cadeautje voor het wachten. dat is pas een perfecte service.

Super service

Super service mits de lockdown in Nederland toch antwoord had op mijn bericht of jullie nog leveren en dit was zo ! Super ! Al mijn 2de machine van bij jullie en nog geen problemen had. Deze site blijft 1 van m'n favorieten.

Zeer klantgericht en vriendelijk

We hadden een Brother lockmachine besteld. We werden gebeld dat deze niet op voorraad was en we een andere lockmachine konden krijgen. Bekkers zorgde voor een zeer goede oplossing. De Lewenstein lockmachine werd direct die dag verzonden en 2 dagen later (door de feestdagen een dag later) bezorgd! Zeer klantgericht en vriendelijk aan de telefoon!

Top service!

De bestelde naaimachine was niet meer in voorraad, de verkoper heeft toen telefonisch contact opgenomen voor een passende oplossing en voor Kerst alsnog een naaimachine (met iets meer opties) in huis. Top afgehandeld, vriendelijk en service gericht!

Ik bestelde twee onderdelen voor mijn naaimachine. Ik heb een paar keer gebeld om de status van de verzending te controleren en de personen die ik aan de telefoon had waren uiterst vriendelijk. Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen, heel tevreden van!

Prima zaak. Goede prijs en snelle levering

De producten voldoen volledig aan de beschrijving en zijn in vergelijking met andere webshops scherp geprijst.

Prima zaak. Goede prijs en snelle levering

Supertevreden!

2 dagen voor Kerst deed ik een bestelling vanuit België, deze werd de volgende dag al geleverd en kon dus nog mooi mee onder de kerstboom. Wat een schitterende service!

top bedrijf en snelle levering

het beste wat ik voor een kerst 2021 kon krijgen voor een redelijke prijs en snelle service

Zeer vriendelijk

Koffer naaimachine Bernina besteld. Product kwam later hierover werd ik meteen geïnformeerd via de telefoon. Ook via de mail razendsnel een antwoord. Top

Spoeltjes vóór de kerst

Een paar dagen voor de kerst spoeltjes bestellen tijdens een lockdown. En ze, ondanks een vertraging, op tijd binnen hebben. Door de firma BEKKERS keurig op de hoogte gehouden van het verloop van bestelling, transport, vertraging en aflevering. Top!

Snoer voor naaimachine

Snel en goede levering, onderdeel past en zijn er super blij mee :))

zeer goed en behulpzaam

De naaimachine waar ik mijn oog op had laten vallen was uitverkocht. Bekkers bood mij tegen een geringe meer prijs de nieuwere versie van de machine en verstuurde deze direct, zodat ik de machine binnen twee dagen in huis had en de rekening mocht ik later betalen. Dat noem ik vertrouwen en goede service!

Snelle service en overzichtelijk

Fijne en overzichtelijke website, goede uitleg bij de materialen. Snel geleverd zodat ik weer verder kon met mijn project!

Goede service!

Ik ben heel tevreden; professioneel, vriendelijk en klantgericht. Kom zeker terug!

Voor een naai/ lock of borduurmachine, groot of klein.. moet je bij Bekkers Naaimachine zijn.

Wij kijken geregeld op de mooie en duidelijke website van Bekkens Naaimachines en hebben onlangs iets gekocht. De communicatie via mail is up to date en ook de bezorging is goed geregeld.. ik woon je het zuiden van Nederland maar dat weerhoudt ons niet om bij Bekkers te kopen. Fijne winkel. Vriendelijke mensen.. ga zo voort!!

Amazing

Buying an expensive machine can be scary when bought online. Not with BEKKERS Sewing machines. Their excellent customer service and top quality products, play a major role in feeling comfortable to place the order. Very trustworthy company with many positive reviews

Klant is Koning, service zoals we het vroeger waren gewend.

Nadat PostNL het pakketje zoek heeft gemaakt, reageerde Bekkers direct adequaat en reageerde onmiddellijk met een doelgerichte actie. Gelukkig kwam onze bestelling zeer snel daarna bij ons binnen. Bekkers verstaat hun vak en begrijpt wat service is. Anno 2021 is dit uniek te noemen. Wij zijn er heel blij mee.

goed product en snel geleverd

heb spoelendoos besteld war goedkoop heb er een van ander bekend merk maar deze is betere kwaliteit en de helft goedkoper als ik meer nodig heb weet ik waar ik bestel

Helemaal prima

Ik zocht spoeltjes voor mijn naaimachine deze bij Bekkers gevonden. Kwam tot de ontdekking dat deze winkel al zo lang bestaat dat ik vroeger toen ik klein was in de winkel kwam met moeder voor de spullen dus zo leuk en teken dat het bedrijf super goed draait.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht