Het juiste onderdeel was snel bezorgd.

Gewoon goed

Correct behandeld

Wat ik bestelde was niet meer leverbaar en werd er een alternatief gegeven prima snel en meedenkend

Snelle verzending en goed product!

Zocht een pedaal voor m'n naaimachine, deze bij Bekkers besteld en al heel gauw ontvangen. Product werkt ook naar behoren, dus erg blij mee :)

Mooie garen maar bezorging duurde erg lang

Madeira garens zijn de beste voor de borduurmachine en extra spoeltjes waren erg welkom. Jammer alleen dat het vreselijk tegenzat met de bezorgdienst, keer op keer vertraging en uiteindelijk bijna week later ontvangen dan de bedoeling voor een brievenbuspakketje. Daar kan Bekkers niet veel aan doen in de decembermaand maar was wel erg vervelend voor mij.

Kwaliteit super

Voldeed aan verwachting!

Super snel in huis!

Vlak voor pakjesavond, bestelling compleet en netjenetjes verpakt

zeer vlugge en goede levering.

voor mijn eerste bestelling ben ik zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van de goederen.

Super klantvriendelijk!!

Ik online een naaimachine voor mijn kleindochter(8) besteld, in de hoop dat deze de volgende dag geleverd kon worden. Kreeg een telefoontje van de firma dat helaas er 4 weken wachttijd op zat. Ze kwamen met een voorstel voor een andere(betere) machine, incl vele extra's. Ik heb ja gezegd. Volgende dag zou deze geleverd worden. Helaas op de site van de bezorger dat t smiddags zou worden, maar ik had mijn kleindochter al uitgenodigd. De firma heeft de machine onderschept, en mij gebeld dat ik m kon afhalen op de zaak. Wat een lief gebaar en super klantvriendelijk bezig geweest. Ik heb een heel blije kleindochter die gister haar eerste teddy tas heeft genaaid. Bravo fa bekkers, zal zeker u aanbevelen, en uw adres nooit meer vergeten, heerlijk dat zulke winkels nog bestaan.

uitgebreid assortiment en snel in huis

Dit was mijn eerste ervaring met jullie bedrijf. Overzichtelijke website, groot assortiment en snel geleverd.

Snelle afhandeling

Ik zou deze webshop zeker aanbevelen. In de winkel mijn machine gekocht, zeer tevreden over advies en service. Wilde nog een extra onderdeel en deze via webshop bestelt waar ik het makkelijk kon vinden

Persoonlijke benadering

Ik had eerst een andere machine besteld, maar aangezien deze niet op voorraad was werd ik daar over gebeld. Werd gevraagd waarom ik voor deze machine gekozen had, aangezien de kwaliteit in prijsklassen zowel hoger als lager beter was. Gekozen voor een andere machine met goede prijs nav dit advies. Altijd snelle en duidelijke levering, erg blij met Bekkers!

Top!!

Wegens corona (sluiting vd winkels) hier een hele tijd geleden mijn naai en borduurmachine besteld. (ik ben er echt nog steeds heel blij mee!) En sindsdien bestel ik alleen hier. Dit terwijl er hier in Amersfoort genoeg winkels ervoor zijn. Top service, altijd overleg als er iets is of voor eventuele uitleg. Ze nemen de tijd voor je. Ik beveel ze echt aan bij iedereen. Ze hebben echt verstand van zaken en helpen mee te denken. Jullie zijn toppers!!!

Snelle levering, en goed verpakt

Ik had alleen maar een pols spelden kussen nodig, dus een kleine bestelling. Maar keurig verpakt en snel ontvangen.

Producten goed opschreven en snelle levering

Goede omschrijving van producten. Vlotte verzending. Stevige verpakking.

Ik heb voor de eerste keer laat op de middag een bestelling geplaats. De dag erop kwam de postbode al met mijn bestelling. Het ging super snel, Ik ga daar de volgende keer weer bestellen top Service. Dank je wel team van Bekkers

Ik was bezig met een herinneringsdeken voor onze dochter van 2, al haar baby kleertjes er in verwerkt. Al een paar dagen aan het ploeteren met het doorstikken van de 3 lagen. ( lapjes kleren, vulling en onderstof) Even op internet aan het speuren, want dat moet toch makkelijker kunnen, hoe doen al die andere mensen dat. Wat bleek, er bestaat een loopvoetje. Mooie prijs op jullie site. Gelijk besteld, was snel in huis. Super service. Ik kon weer verder en er ging een wereld voor me open. Wat een uitvinding zo'n loopvoetje. Bedankt.

Bekkers de winkel met de drie "k" kennis, kunde, en klantvriendelijk.

Bekkers heeft echt alles wat ik nodig heb, voor mijn creatieve hobby. Online bestellingen worden heel snel geleverd, en in de winkel kom ik graag. Jullie zijn overduidelijk specialist op jullie vakgebied, er wordt goed naar mijn vragen geluisterd en ik krijg altijd gedegen advies. Ga zo door, Bedankt!

Supersnel geleverd en prima product

Het voetpedaal van mijn naaimachine deed plots niets meer ! Op de website van Bekkers heb ik het juiste artikel gevonden voor een prima prijs

Topservice heel goed bereikbaar

Topservice heel goed bereikbaar. Ga zeker nog kopen bij hun.

Goede en snelle service

Van tevoren telefonisch contact gehad over de compatibiliteit van een naaivoetje met mijn machine. Deskundig advies gekregen en ook op de site was binnen mum van tijd de lijst met compatibel machines aangepast met mijn type erbij. Vervolgens mijn bestelling geplaatst, die snel geleverd werd. Erg tevreden!

Snelle Service, goed klantcontact

Ik had een aardige boodschappenlijst besteld. Diezelfde dag werd ik gebeld dat bepaalde spullen nog na geleverd moesten worden. Aan mijzelf de keuze hoe ik mijn bestelling bezorgd wilde hebben (in delen of in één keer als alles binnen was). Ik koos voor in delen verzenden, omdat ik al wat spullen nodig had. Geen probleem. Dat deel van de bestelling was de volgende dag al binnen. Kortom, goede klantenservice en snelle service.

Via de site besteld en keurig met de post geleverd.

Omdat ik wat spoeltjes te kort kwam en ik graag de originele brother wilde hebben via de site besteld. Ze werden keurig als brievenbuspakket geleverd. Ik kan weer verder.

Fijne service

Item wat besteld dag erna in huis heel fijn zeker als het om een voetpedaal gaat kunnen we weer vlijtig naaien.

Uitstekende service

Ik bestelde enkele items. Die werden correct en zeer snel geleverd.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht