Na telefonisch contact werd mijn naaimachinepedaal snel verzonden.

Bestelling pedaal voor naaimachine

Bij hen een bestelling gedaan en super service gekregen, ze stuurden me zelfs een nieuw stuk omdat de vorige niet volledig was en ontving deze zelfs al NA 2 DAGEN !!! Zeker een dikke pluim waard !

Wonderful

The store has literally everything you need for sewing machines and overlocks! I have ordered overlock blades and they are fantastic! So sharp! and very fast shipping.

super service

Is niet de eerste keer dat ik bij Bekkers bestel. steeds prima service. ze bellen je zelfs persoonlijk op als er iets niet geleverd kan worden en er een goed alternatief is.

Heel vriendelijk en hulpvaardig personeel.

Heb bij Bekkers een overlockmachine gekocht. Was echter een klein fabricagefoutje aan. Ben uitstekend geholpen door de verkoper, die mij een nieuw stukje direct verstuurd heeft. Ben heel blij om zo snel en correct geholpen te zijn.

snelle verzending en goede service

had een naaimachinelampje besteld helaas deed het lampje het niet maar nadat ik contact had opgenomen werd er de volgende dag een nieuw lampje bezorgd zonder problemen dus je kunt hier spreken van een snelle service

Verwachte Top Service 2021

In 2012 zag ik het Bekkers kraampje op de kerstmarkt en ik nam toen een folder mee. Ik had er gelijk een goed gevoel over en Ik dacht toen van als ik eindelijk zo een borduurmachine neem dan koop ik het bij hun! En ik woon in Amstelveen. Nu ben ik nog maar net van een paar weken de trotse bezitter van mijn Brother Disney M280D machine! Een paar weken geleden had ik gebeld naar de winkel en ik werd super vriendelijk geholpen door Rick en heb gelijk de Brother machine besteld en na enig extra telefoontjes en e-mails wat extra spulletjes besteld die ik op advies nodig zou hebben om als beginner te kunnen starten met mijn projectjes. De Service De Klantvriendelijkheid De Tips en Advies hadden mijn verwachtingen en mijn enthousiasme zeker niet teleurgesteld :)

Exactly what I needed!

I've been looking for a specific foot for my Brother for a long time and not only did I find it here but also I saw the price was very competitive and it arrived the next day I placed the order! I'm super happy with the purchase and for sure I'll be buying more stuff for my machine.

Bekkers denkt met je mee!

Ik bestelde een Singer 3337 naaimachine.Ik werd door Bekkers gebeld met de vraag of ik gezien had dat er 4 weken levertijd op stond. Overheen gelezen dus!! Na overleg een andere besteld met snelle levering + een zakje spoeltjes en doosje naalden (ook niet aan gedacht!) Twee dagen later in huis!! Wat een service!!!

Snelle service, ook goed bereikbaar met whatsapp. Snelle beantwoording van vragen. Kortom top!!

Laatste nieuwe onderdelen voor mijn naaimachine gekocht. Snelle service, ook goed bereikbaar met whatsapp. Snelle beantwoording van vraag. Veel dank! Kortom top! Verloting naaimachine 2021 Mijn 2 dochters, Anouk en Eva van 18 jaar, zouden dol graag de te verloten naaimachine winnen! Ze hebben een eigen bedrijf in team scrunchies en gebruiken nu mijn machine. Dat mag altijd natuurlijk, maar hoe gaaf zou t zijn een eigen machine te winnen, die ze zeker veel zullen gebruiken. https://www.byblomme.nl/c-5232293/team-scrunchies/ Instagram: @teamscrunchies Wanneer ze winnen zullen ze jullie uiteraard promoten! Alvast hartelijk dank voor de kans en deelname aan de verloting. Met vriendelijke groeten, Hanneke Blom-Bartels

Top artikel dat snel geleverd is.

Overal lopen zoeken naar een afvalbakje voor mijn lockmachine. Nergens een universele kunnen vinden, totdat ik op de site van Bekkers Naaimachines kwam. Super snel geleverd en ik ben er heel blij mee!

Meedenkend, vertrouwen & snelle service

Als beginner met een duidelijk plan voor ogen wist ik niet welke borduurmachine het gewenste resultaat zou gaan geven. Ik kreeg de vrijheid en mogelijkheid om een machine te testen. Dit was precies de machine waar ik naar op zoek was! Complimenten voor het vertrouwen. Ik heb er inmiddels al een tweede bestelling geplaatst en zal ook in de toekomst mijn naai-, en borduurproducten hier bestellen.

Erg goed en snel

Makkelijke site, snelle levering. Duidelijk.

Juiste product, snel geleverd

Juiste product, snel geleverd

Uitstekende klantenservice

Ik had een vraag over een naaimachine pedaal die erg vlot werd beantwoord. Nadat ik het artikel had besteld had ik het snel in huis!

Goede klantendienst en vlotte afhandeling

Ik was opzoek naar een borduurmachine met accesoires maar had nog wat vragen. Via WhatsApp vlot geholpen en alles voor een mooie prijs kunnen aankopen. De bestelde goederen werden snel geleverd. Zeer tevreden over de transactie tot nu toe en al een nieuwe bestelling geplaatst.

Wij kochten in oktober een nieuwe naaimachine bij Bekkers, nadat de verkoper ruim de tijd voor ons had genomen. Onze oude naaimachine werd gratis gerepareerd, zodat de oude naaimachine door iemand anders gebruikt kan worden. Klasse service!

snelle en goede levering

Goede ervaring. Vandaag besteld en volgende dag geleverd. Het product voldeed helemaal aan de verwachtingen en aan de product omschrijving op de website.

Prettig contact

Na een vraag via whatsapp over een machine die ik wilde bestellen werd ik onmiddellijk gebeld met uitgebreide uitleg en ook nog eens een mooi vrijblijvend voorstel voor een aanbieding. De vragen die ik hierover had werden snel en duidelijk beantwoord. De afspraken die we maakten werden precies nagekomen. De bestelde lockmachine heb ik keurig verpakt op de afgesproken datum ontvangen. Zo zou elk bedrijf met zijn klanten om moeten gaan.

Fijne service & enthousiast geworden!

Al een jaar lang speelde ik met de gedachte om een naaimachine te kopen. Na een paar keer proefdraaien bij m’n zusje, besloot ik twee weken geleden mijn eigen naaimachine te kopen. Voordat ik de aankoop deed heb ik goed nagedacht wat ik zou willen creëren en welke stoffen er aan te pas komen. Op basis daarvan ben ik op zoek gegaan naar een naaimachine die niet een al te hoge prijs had, maar wel kon voldoen aan mijn wensen. Zo kwam ik bij de Singer Heavy Duty 4423 uit. Via Google kwam ik bij Bekkers uit en vond alles erg duidelijk en overzichtelijk uitgelegd en aangegeven op hun website. Daarom koos ik ervoor de aankoop bij hen te doen. Ik bestelde de naaimachine zondagavond en op dinsdag had ik ‘m al in huis! Ik dacht dat mijn overig bestelde producten vergeten waren, maar die bleken gewoon in de doos bij de naaimachine te zitten. Ik ben echt heel blij met deze naaimachine! Hij is gemakkelijk in te stellen en hee fijn in gebruik. Ik denk dat er nog heel wat naaiprojectjes gaan volgen de komende jaren. Bekkers Naaimachines: ontzettend bedankt!

Snelle verzending

Snelle verzending, ruim aanbod website.

Snel en Behulpzaam!

Gelukkige ben ik over de website van Bekkers naaimachines gekomen. Als leek in naaimachines was ik opzoek naar een geschikt naaitafel voor mijn moeder. Dankzij hun snelle reactie was de onduidelijkheid hierom direct opgelost. Dankzij hun snelle levering was mijn moeder haar cadeau ook nog ruim op tijd geleverd!

Besteld en snel bezorgd.

Mijn vrouw was bezig met het maken van etuis. Mopperde over haar schaar en dat ze de spoeltjes weer moest aanvullen. Wilde volgende week verder en ik bestelde een schaak en extra spoeltjes. Die waren er 2 dgn later en mijn vrouw blij en ging ging gelijk verder met haar etuis maken. Dus iedereen weer blij. Dank voor de snelle levering Bekkers naaimachine!!!

Klanten doen er toe

Mijn bestelling online werd fijn opgevolgd. Niet alles was op voorraad zoals besteld maar daar werd zonder omhaal een mouw aan gepast. Fijn!

Goed advies en super snelle levering

Ik werd uitstekend geholpen toen ik voor advies belde. Ik heb besloten om een Brother F410 te kopen, en minder dan 24 uur later stond die al op mijn bureau. Geweldige service!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht