Snel en efficient, zegt de man uit Gent !

Ik heb Bekkers leren kennen als afspraak is afspraak. Snel in leveren en zonder morren geld terug. "Eerlijk is eerlijk is hun devies. Van zo'n firma ben je uiteraard niet vies." Donderdagmiddag besteld, zaterdagmorgen mijn spullen op de stoep. Net toen ik begonnen was aan mijn soep ! Soep met een heerlijke geur, Naaigaren van de juiste kleur. Hiep hiep hoera, Bekkers !

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en de uitvoering was prima in orde.

TOP

Op vrijdag om 17h een naaimachine gekocht. Op zaterdag rond 15h kregen wij die reeds geleverd, helemaal in het zuiden van West-Vlaanderen! Hier zeggen we" jadadde da e wel rap wijje" Top service Bedankt

Singer naaimachine staat garant voor hoge kwaliteit!

Deze naaimachine doet wat hij belooft. Makkelijk instructieboekje, welk goed te volgen is (in nederlands en frans, waarom geen engels?) Machine is handig in gebruik, mooie vormgeving en kleur. Ik mis alleen een degelijke hoes, is nu wel erg magertjes. Snelle levering door firma Bekkers. Kortom ik ben er heel blij mee.

Super fijne spoeltjes en super snelle levering

Ik had moeite met het zoeken van passende naaimachine spoeltjes voor mijn oude Singer beestje. Hier gelukkig gevonden. Heel erg blij mee.

Zeer snelle levering

Ik was tot mijn grote spijt De garenpen van mijn naaimachine kwijt Gelukkig kwam ik de goede op de website van Bekkers tegen En hoefde ik niet heel mijn portemonnee te legen De prijs was namelijk ook "goed te doen" En voor de snelle levering geef ik graag een zoen! Ik kon de volgende dag namelijk m'n klosjes weer opdraaien En de mooiste dingen naaien!

Klantgericht

Producten snel geleverd. Was een klein probleem met 1 geleverd product. Dit was snel en goed opgelost

Hameed

Prima service van Bekker (Rick), vanwege onvoldoende voorraad een alternatief aangeboden zonder meerprijs. Verzending was snel en de product zelf (Lewenstein 700DE Lockmachine) bevalt heel goed en voelt aan als stevige kwalitatieve machine die vele jaren mee kan.

Super machine

Heb er vroeger mee gewerkt op het werk,en ik zei tegen mijn man als mijn naaimachine defect is koop ik een yuki machine ik vind die top

Vriendelijk te woord gestaan en verstand van zaken .

Nemen de tijd om iemand te helpen met de aanschaf van een product . Ze geven goede adviesen zonder op te dringen . Snelle levering en duidelijke site . Ga zeker terug naar deze winkel

Snel en goed

Bestelling was in orde, duidelijk en snel geleverd

Personeel weet waar ze over praten

Heb mijn naaimachine daar gekocht, goed advies gekregen en blij naar huis, werd opgestuurd en in goede staat ontvangen, nog een paar keer een nabestelling gedaan en ook daar goed over geadviseerd. Woon zelf een eindje weg maar weet zeker dat ik daar weer kom, Wellicht voor een Lockmachine? Al met al zeeeeer tevreden!

Deskundig advies en snelle levering!

Ik had een speciale voetje nodig voor mijn (zeer oude) naaimaschine. Het is gelukt en in paar dagen geleverd.

Topservice

Heel tevreden over de service en levering!

Heel klantvriendelijk en bezorgzaam met het materiaal

In 1 woord wauw! Het product werd besteld en was niet direct geleverd. Ik heb nog niet gekeken welke producten er nog zijn maar zal sowiso nog bestellen. Mega vriendelijke man aan de telefoon die me telkens op de hoogte bracht hoe en wat. Heb ik nog nooit meegemaakt. Mijn man vond dit ook super. Op mijn naailes heb ik alvast heel veel reclame voor jullie gemaakt.

Goede webshop

Nette en hele snelle levering. Ik heb de naaimachine die ik heb gekocht nog niet uitgeprobeerd dus daar kan ik verder nog niks over zeggen.

Super geregeld

Ik heb een oud naaimachientje gekocht maar nog nooit genaaid. Aanvullende naaispulletjes gekocht. Heel snel binnengekregen. Goed geregeld

Super service

Geweldig advies en hulp

Het voetpedaal van onze ruim 40 jaar oude Kaiser naaimachine, besloot na al die tijd ermee op te houden en aangezien de naaimachine het nog altijd goed deed, zocht ik hulp en een vervangende voetpedaal. Telefonisch contact, ouderwets gedegen advies en een paar minuten later kon ik al een universele voetpedaal bestellen, had hem daags erna al in huis, het aansluiten was ook snel gedaan, een beetje kennis van aansluiten van electra is van voordeel, maar moeilijk was het niet. En alles deed het weer zoals het hoorde. Iedereen blij! En laat die voetpedaal nu ook nog 10€ afgeprijsd te zijn …. Dit is een adres om te onthouden. Vakkennis en vriendelijke bediening. We zijn meer dan tevreden. Bedankt!

Bedankt Rick!

Altijd op tijd, snel, vriendelijk! Ik blijf bestellen :)

Correcte levering

Goede feedback, zeer tevreden.

Hulpvaardig geholpen. Passie voor de klant

Na een lastige start ben ik fantastisch, hulpvaardig en gul geholpen. Ik ben ontzettend tevreden met mijn borduurmachine.

Mijn fournituren besteld de volgende dag al binnen

Top service! Ik kon gelijk weer verder met mijn creativiteit!

super service

zeer tevreden, alles netjes geleverd volgens verwachting

Perfecte behandeling.

Winsten eerst niet hoe de website werkte na een telefoontje en goede uitleg een bestelling geplaatst andere dag al in huis netjes verpakt netjes afgeleverd dus zijn we heel goed tevreden voor ons een aanrader.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht