Snelle levering, netjes verpakt.

Ik had kleine dingen bestel, die netjes in een klein doosje werden geleverd. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt bij webshops.

Perfecte service en prachtige Tutto trolley

Ik heb een prachtige naaimachine trolley besteld. Na wat getwijfel over de maat van de tas, heb ik een mail gestuurd hierover. Ik heb een duidelijke mail terug ontvangen, met welke maat wel/niet zou passen en een aanbeveling. Super bedankt! Die tas heb ik uiteindelijk ook besteld en hij is perfect. Werd ook snel verzonden, erg blij mee. Die gaat mee op naaiweekend :) nu nog de lockmachine tas en de tas voor de borduur unit kopen...

Goef

super snelle levering,zeer attent aan de telefoon.

Ik zocht een soort gelijke naaimachine als mijn oude ,een Lewenstein.Online kwamen we uit bij Bekkers naaimachines ,goede prijs en zeker zo belangrijk goede reviews .Voor 17:00 besteld ,de volgende dag in huis ,maar het was inmiddels al ver na 17:00 u maar toch is de machine door Bekkers klaar gemaakt om te verzenden en de volgende dag al geleverd ,echt top!!Er zou een aanschuiftafel bij geleverd worden ,deze zat er niet bij .Even gebeld met de Fa Bekkers ,heel attent en vriendelijk aan de telefoon ,het was door de drukte vergeten .Geen enkel probleem ook dit werd de volgende dag bezorgd .Alle lof voor Bekkers Naaimachines .Jammer dat Dordrecht en Sibculo ver uit elkaar liggen ,anders kwam ik persoonlijk langs.De naaimachine werkt als een zonnetje ,heerlijk.

Helemaal geweldig

Het is mijn eerste naaimachine/ borduur machine en mijn ervaring zijn heel goed. Alles staat heel goed aangegeven en kon meteen beginnen. Ben erg blij

Ik bestelde een 1/4 inch voetje, wat zelfs voor mijn oude naaimachine (erfstuk uit de oertijd) leverbaar bleek te zijn. En dat werd ook nog eens super snel geleverd. Ik ben echt een blij ei! Zo fijn dat ik op dit oude machientje mijn quiltrandjes perfect krijg. Nooit verwacht dat ik het zelfs zou kunnen bestellen, maar Bekkers heeft blijkbaar alles in huis!

Ik ben zeer tevreden !

Het kleinste onderdeel van de naaimachine , had ik binnen enkele dagen in huis. Ik kreeg keurig een mailtje dat het afgeleverd was. En ja hoor! Netjes verpakt zat het in mijn brievenbus. Over de kwaliteit van de spoelhuls ben ik zeer tevreden. Dus ja een dikke 10!

Vanaf moment van het plaatsen van mijn bestelling, ben ik zeer enthousiast geworden. Alles gaat snel en goed, ik werd zelfs gebeld met het advies welke soort naalden moet ik hebben en ik kreeg een doos met naalden gratis erbij! De bestelling kwam ook op de afgesproken dag, het pakje was met zorg en aandacht ingepakt .Bedankt en tot het volgende keer.

Duidelijk en snelle afhandeling. Ben heel tevreden.

Duidelijke website en snelle afhandeli

Uitstekende service

De bestelde lockmachine kan nog niet geleverd worden. Er is heel goed mee gedacht om tot een goed alternatief te komen. Dit vind ik een zeer goede service.

makkelijk bestellen via webshop

Ik kon makkelijk en snel de benodigde producten bestellen via mijn telefoon (webshop)

Kwaliteit op tijd!!

Ik naai heel graag voor mijn 7 kleinkinderen. Ze wonen duizenden kilometers van ons vandaan. Het verlangen en gemis word zachter wanneer ik iets moois en persoonlijk kan maken voor ieder kind. Dankjewel voor kwaliteit producten die onmisbaar zijn!!!

Super tevreden

Besteld en de dag erop was mijn dochter van 9 alweer vlaggetjes aan het maken achter het naaimachine. Zo fijn dat de bestelling dezelfde dag bij jullie al verzonden werd.

Snel en duidelijk

Een tas besteld voor het opbergen en makkelijk meenemen van mijn naaimachine. De dag na mijn bestelling werd ik gebeld dat de tas helaas niet op voorraad was en wanner ik deze kon verwachten. Ik was zeer gecharmeerd door de persoonlijke touch van het belletje.

Niet tevreden

Sommige producten (spoeltjes, zoomvoet etc) worden als Singer producten op de website aangegeven. Echter zit het niet in een originele Singer verpakking maar los in een plastic zakje. Dan kan het net zo goed van AliExpress zijn denk ik dan.

Alles keurig op tijd geleverd, naaimachine voetjes voor mijn 30 jaar oude brother, wat ik nog moet uitproberen ( blinde ritsvoet, dat bestond toen nog niet eens en een biasbandvoetje.) Deze oma gaat weer lekker aan de gang voor haarkleinkinderen en dat moet zeker lukken met de prym ledlamp met! Loep…nou maar hopen dat ze mijn creaties willen dragen. Tot slot nog als cadeautje een spoeltjesdoos met spoeltjes. Ik heb er weer helemaal zin in na al die jaren en wil Bekkers naaimachines dan ook hartelijk bedanken voor de snelle levering en prima service Saskia

Top leverancier

Producten van kwaliteit. Prima service. Aanrader.

Vlotte levering van een perfect passend pipingvoetje

Ik zocht voor een kussen een pipingvoetje die op mijn AEG Naaimachine zou passen. Dankzij het kliksysteem van exact 6mm breed pastte het perfect op mijn machine en kon ik keurig het koord in de stof naaien zodat er een mooi egale naad zichtbaar werd. Hoe belangrijk kan zo'n klein onderdeeltje zijn voor een perfecte afwerking! Super blij mee!!

Snelle levering. Goede producten. Zal nog vaker hier bestellen

Goede kwaliteit van het product, snelle levering.

Ik heb een universele grote liniaal voor het naaien besteld. Een prijs was goedkopere dan bij de andere winkels. Was snel ingeleverd. Gepakt ook netjes. Ik ben blij met een service!

Eindelijk weer zonder frustratie jersey naaien

Eindelijk ben ik overstag gegaan en heb ik een boventransporteur voor de Singer besteld. Nu kan ik eindelijk rekbare stoffen naaien zonder dat er 1 deel uitrekt of verschuift!! Ik had voor 15.00u besteld en het lag de volgende dag rond 14.00u in de brievenbus! Ik ben heel erg blij met de snelle verzending en goede communicatie etc! Een absolute aanrader

Supergoede service

Als je telefonisch contact opneemt met de winkel krijg je een heel vriendelijk persoon aan de telefoon die kennis heeft van de producten en geduldig is. Je kunt gerust alle vragen stellen want je krijgt goed en betrouwbaar advies. En over de naaimachine en lockmachine die ik heb gekocht ben ik meer dan tevreden.

Snel en accuraat!

Mijn bestelling geplaatst en binnen 3 werkdagen thuis, super!

Super shop! Voordelig, snel en perfect verpakt.

Goederen snel binnen, alles perfect in orde. Ik heb hier vaker besteld, altijd goed.

Geweldig!

Telefonisch geweldige hulp gehad bij uitzoeken naai- en borduurmachine en daar bovenop nog eens een geweldige aanbieding. Beide machines inmiddels 1 week in bezit en zeer blij mee!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht