Goede duidelijke uitleg over de verschillende naaimachinevoetjes. Mooie website waardoor je uitgenodigd wordt om verder te kijken. Super snelle levering. Veel artikelen op voorraad dus ook direct leverbaar. Dat is fijn als je juist dat ene artikel snel nodig hebt.

Top winkel

Fijne winkel, goed product, snel verstuurd en nog er achter aan gebeld of het goed aangekomen was met de mededeling dat als er vragen waren ik altijd mocht bellen.

Handig en praktische machines

Ik ben heel erg tevreden over het naai -en borduurmachine M280D. Het is heel makkelijk te gebruiken door de instructies in het boekje.

Snelle levering, goede service

Mijn bestelling kwam snel en heel goed verpakt via een pakket dienst, niet de brievenbus met kans op schade of verkeerd leveren. Ik had een vraag over het product per email gesteld en ipv terug te mailen werd ik gebeld. Super netjes en super blij

hele goede servies

Ik heb tot heden geen problemen met mijn bestellingen gehad. Als er een artikel niet was werd ik op de hoogte gebracht. Met het bezorg bedrijf wel. Ze stellen elke keer de bestelling uit.

Een prachtige kindernaaimachine voor mijn kleindochter Mila.

Mijn kleindochter Mila van 8 jaar vindt het zo leuk om kleding te maken. Zij naait alles met de hand en gebruikt ook veiligheidsspelden. Dus ik dacht: ik heb een geweldig cadeau voor haar. Een kindernaaimachine van Brother.

Goede service, snelle levering. Meerdere bestellingen gedaan, en voldoet aan mijn verwachtingen. Zeer tevreden.

Bestellen ging snel en eenvoudig.

Levering sneller dan verwacht en prima verpakt. Top service met als extra een kortingsvoucher. Een aanbeveler!

Supersnelle verzending

Voor de eerste keer iets besteld, supersnelle verzending. Vandaag besteld morgen in huis. Ook nog een kortingsbon erbij voor de volgende bestelling.

Eenvoudig bestellen en goede levering.

Na mijn bestelling, die eenvoudig is verlopen, heb ik een e-mailen telefoon ontvangen. Mijn bestelling had vertraging opgelopen. Een zeer goede communicatie naar de klant toe. Enkele dagen later heb ik mijn bestelling in goede staat ontvangen.

Fantastische service

Heel vriendelijk, veel uitleg, heel behulpzaam! Zeker een aanrader!

Génial ! Plus Rapide que SUPERMAN

Préparation et expédition de ma commande moins d'une heure après le paiement ! Un site très complet où on trouve la gamme complète des accessoires pour chaque machine !

Betrouwbare en snelle levering

Het bestelproces op de website ging vlot en de bestelling was erg snel in huis. Ook over de producten ben ik erg tevreden. Ik heb hier al vaker besteld en dat zal ik blijven doen. Een aanrader!

Netjes, op tijd, vakkundig.

Na de servicebeurt bij Bekkers draait de naaimachine naar volle tevredenheid van mijn vrouw. Ze is er dik tevreden mee.

Super goed!

Het item van mijn bestelling was vertraagd. Ik ben 2x gebeld met informatie over de bestelling. Echt een hele goede service! Blij mee!

PERFECT

Na telefonisch kontakt over een beetje uitleg van mijn bestelling,die zeer vriendelijk verliep,alles perfect en mooi verpakt thuis geleverd binnen de drie dagen in belgie,bedankt

Prima correcte service

Lockmachine besteld, bleek achteraf toch niet voorradig. Werd meteen gebeld, ik bleek niet bereikbaar. Er was ook een mail gestuurd. Toch heeft men mij alsnog gebeld om het onder de aandacht te brengen dat de lickmachine later werd geleverd. Chapeau!

Onlangs 2 voetjes voor mijn singer gekocht. Vlotte en nette verzending.

Snelle levering, keurig verpakt !

Mijn bestelling had ik snel en keurig netjes verzorgd in huis .

Super snel geleverd.

De bestelling was heel gemakkelijk en snel gedaan. Prima communicatie en super snel geleverd.

Snel en proactief bij bestellen

Fijne winkel en doen wat ze beloven. Product doet wat beloofd is

Geweldig super service en klantvriendelijkheid een 11

In coronatijd ( winkels gesloten)via internet machine besteld best eng. Firma Bekkers heeft telefonisch duidelijke en geduldige uitleg gegeven. Ik heb meerdere keren gebeld i.v.m. onkunde en dat was geen probleem steeds een vriendelijke en correcte behandeling Begin augustus kreeg ik een probleem met de machine wat niet telefonisch op te lossen viel. Dus ben ik langs gegaan met de machine bleek dat ik zoveel gebruik ervan had gemaakt dat hij vuil was. Ter wijl ik gezellig een kopje koffie geserveerd kreeg repareerde de heer Bekkers mijn machine. En met nog wat uitleg en handige tips ben ik zeeeer tevreden weer naar huis gegaan. Bij mijn volgende aankoop zal ik zeker weer terug naar Bekkers gaan

Parfait !

Communication parfaite et livraison rapide et soigné ! C'était impossible de trouver cette machine en France. Du coup, ce site m'a sauvé la vie :) Je vais enfin pouvoir broder à volonté !

Geweldige service

Dinsdag 17 augustus 2021 tel.contact opgenomen vanuit mijn woonplaats in België,omdat de voetpedaal van Bernina 910 Electronic (30 jaar oud) het weer had begeven. Een paarmaanden geleden was hier een dealer van Bernina aan de deur geweest en zou de pedaal kunnen herstellen5( nieuwe printplaat ).Later bleek hij een en ander gesoldeerd te hebben en gaf aan dat de pedaal weer perfect in orde was. Nee dus. Heel internet afgestruind in België,maar nergens zo'n voetpedaal te krijgen totdat ik bij Bekkers in Dordrecht terechtkwam. Heb direct tel.contact opgenomen en was zeer aangenaam verrast door de duidelijke uitleg en klantvriendelijke opstelling. Een voorbeeld voor vele anderen. Meteen voetpedaal besteld en woensdagmiddag 18 augustus in mijn postbus. Meteen aangesloten en werkt perfect. Perfecte service en aan een ieder aan te bevelen

Een service die vijf sterren meer dan waard zijn;

Dezelfde dag van mijn bestelling werd ik al gecontacteerd omdat ik een item had besteld dat standaard bij mijn machine was geleverd. Ik vond dit subliem om mij daar attent op te maken. De volgende dag mocht ik mijn pakje al ontvangen. Ook bij mijn vorige bestelling werd ik gecontacteerd. Toen was er een item dat niet meteen geleverd kon worden. Ik mocht mijn bestelling annuleren maar dat heb ik niet gedaan omdat ze zo vriendelijk waren om mij daarover op te bellen. SUPER SERVICE !!!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht