Netjes en verzorgt.

Door goede informatie op de website, is het heel makkelijk on de goede items te bestellen. Ik had zelf al 2x de verkeerde naaimachine spoeltjes gekocht. Maar omdat jullie de naaimachine types erbij hebben staan, kon het niet misgaan. Blij mee!!

Superb!!!

Ik heb nooit een overlock gebruikt en wou het graag hebben omdat ik zulke mooie werkjes zie en wou niet een al te duren omdat ik nog meschien ook een workshop moest gaan doen als ik er niet uit kwam. Ik had toen de goedkoopste besteld helaas was die te bezorgen na een paar weken was meteen volgende ochtend gebeld en de vraag was of ik een andere wou voor de zelfde prijs met meer jaren garantie tja die wou ik eerst ook maar die was duurde en kreeg ook veel advies over hoe ik het moest gebruiken en over de garantie en ook ben ik verwezen naar de linkjes ik wil in toekomst een quilt machine halen deze ga ik ook zeker hier halen

Geweldige locker

Het inrijgen van de machine was makkelijk na het zien van een filmpje op youtube...zeker aan te bevelen, Gelijk paar proeflapjes gemaakt. Zeer blij met deze aankoop.

Goede service en uitleg

Ze geven duidelijk informatie en hebben goede ervaring

Uitstiksels… ehh ik bedoel: Uitstekend!

Hele snelle en nette levering. Handig ook dat het in de brievenbus paste! Mooie producten van goede kwaliteit. Het was de eerste keer dat ik bestelde, maar ga BEKKERS zeker onthouden!

Altijd bereikbaar,goede service,kan ook gewoon via website bestellen want je krijgt heel goed advies

Super hoe jullie mij geholpen hebben

Groot assortiment,snel geleverd

Eerste keer dat ik bestel ,zal niet de laatste zijn goede ervaring. Groot assortiment

Goede service , snelle levering . Goed verpakt . Wat ik ook bestel , altijd van goede kwaliteit !

Klantvriendelijk met goede producten

Online besteld. Helaas bleek er iets niet goed te zijn gegaan, maar na snel en vriendelijk mailcontact was alles rap opgelost. Veel producten, goede kwaliteit.

zeer goede ervarijd

het was mijn eerste bestelling en het werd zonder problemen en zeer snel geleverd Een zeer goede service

heel goed

fijne ervaring

Zeer goede service.

Zeer goede service na een online bestelling. Nadien telefonisch contact gehad en zeer vlot een bijbestelling kunnen plaatsen Alles samen goed en snel ontvangen.

Snelle levering en de enigste leverancier waar ik mijn stukken vond voor mijn naaimachine! Echt top!

vriendelijke benadering

Doordat mijn bestelde lockmachine vertraging opliep inzake aflevering heeft men een nieuw voorstel gemaakt . Niet opdringering , vriendelijk en netje te onderhandelen.

Bestelling laten liggen en veel te lang onderweg

Veel te lang onderweg

Als ik iets nodig heb voor mijn naaimachine kijk ik altijd eerst bij Bekkers! Meerdere keren besteld en altijd snelle levering. Als er iets is (bv. verkeerd besteld voetje) altijd goede service en fijne oplossingen.

Heel veel oude spullen op voorraad als een van de weinige. Terug gebeld om door te spreken wat de wens was. In plaat van imitatie hadden ze ook nog een originele voor de zelfde prijs en de volgende dag al in huis. Top

Prima en snel

2 naaivoetjes besteld, volgende dag in huis. Helemaal prima

Prima servive

Ik was op zoek naar een pedaal voor mijn Beckmann naaimachine. Bij Bekkers prima geholpen, samen kijken op de site. Be stelling geplaatst en bij niet goed...geld terug. 2 dagen later de pedaal in huis. Werkt heel goed...dus gelukkig niet retour. Aan te bevelen...goede service, snelle levering. Hans Jansen

Zeer nette service

Overzichtelijk pakket wat de onderdelen betreft en alles correct afgehandeld.

Snelle service, goed verzorgd

Een bestelling komt snel binnen en ziet er verzorgd uit

super

heel snelle en correcte levering nieuwe vaste klant bij

Ik had een voetpedaal besteld voor mijn machine bij Bekkers naaimachines. Ik werd gebeld omdat ze een alternatief hadden voor de zelfde prijs en ze wilde overleggen met mij of ik dat oke vond, geweldige service.

Ik bestelde een overlock machine. Maar deze bleek niet op voorraad te zijn. Door de directe communicatie hebben we snel een oplossing kunnen vinden waardoor ik super snel een nieuwe overlock machine had. Dank je wel voor de service!

Ook al was de levering later dan aangegeven, werd ik daarover goed op de hoogte gehouden.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht