Snelle levering en goede kwaliteit

4 bloempotten besteld. Werden snel geleverd en waren netjes verpakt. Zonder beschadigingen geleverd. Erg blij mee.

Mooi en tevreden!

Al vaker wat besteld. Altijd snelle levering, goed verpakt en ik ben helemaal tevreden met de producten, in dit geval twee Elho bloempotten met schotels. Top!

Aanrader

Snelle levering, goed verpakt, mooi artikel. Blij mee.

Snel en goed geholpen na ontbreken van onderdeel

Overzichtelijke webwinkel met een ruime keus.

Wij vinden Wishpel-bloempotten.nl een overzichtelijke webwinkel met mooie producten die scherp geprijsd zijn. Wij kozen voor een Capi Europe bloempot. De bestelling werd snel bezorgd en was keurig verpakt. Wij zijn dik tevreden!

Niet serieus !

Wanneer de schotel, die ik bestelde met een afmeting van 50 cm, uiteindelijk geleverd werd (op site wel in voorraad maar niet in stock) ontving ik een schotel van 43 cm waar ik absoluut niets mee kan doen. Ik heb ze niet terug gestuurd daar ik zelf de retourkosten moest betalen hetgeen ik niet correct vindt omdat ik niet in fout ben. Dit is geen serieuse klantendienst !

Goede prijs en snelle verzending

We hebben hier met een aanbieding een set Veho Pure bloembakken besteld. We hadden ze de volgende dag in huis. Helemaal prima.

Fijn bedrijf

Snelle levering; goede service als er wat is.

Mega blij mee

Op advies ook de bijpassende self watering pot gekocht. Echt heeel heel blij mee, super snel en goed advies en volgende dag al in huis. En dat voor die prijs!

Mijn bestelde Elho plantenbakken kwamen snel en goed verpakt (en dus onbeschadigd) aan. Ik was ook blij met de voordelige prijs. Aanrader!

Mooie elho potten voor weinig geld

Om eerlijk te zijn bestel ik deze elho potten alleen op de websites die het meest goedkoop zijn en de beste service bieden. En dat was wederom deze site! Snel geleverd goed verpakt prima kwaliteit!

Helemaal super

Snelle levering, mooie producten en goed te bereiken mocht je ze nodig hebben. Heel fijn……

Prima levering, wordt aan afspraken gehouden.

Hierdoor kom ik in de toekomst terug.

Betrouwbaar

Twee grote bloempotten waren zeer goed verpakt!

Prima prijs.

Levering duurde lang.

Zie hieronder

In één woord: Prima

Goed service en snelle levering

Goede klantenservice niks is te veel wat je vraagt zoeken ze goed voor je uit en zijn eerlijk.

ruime online keuze van bloempotten en snelle levering

degelijke verwerking van online bestelling, zorgvuldig verpakt aan huis geleverd

Goede en correcte levering

Eenvoudig de juiste bakken kunnen vinden voor een relatief (de bakken zijn hartstikke duur) goede prijs. Snelle en correcte levering.

Snelle verzending, mooie prijs voor een topprodukt

Ruime keuze voor mooie prijzen, zeker aan te bevelen

Snelheid

Levertijd was wat lang voor de rest prima

Zoals het hoort top.

De juiste bloempot voor de juiste prijs

Ik ben gek op Elho. Maar is best prijzig. Een groot gedeelte van het assortiment is bij Whispel te koop voor een aantrekkelijke prijs(tov de standaard prijs). Levering is snel. Als je nou net die ene mooie bloempot van een A-merk zoekt, kijk ook even bij Whispel!

Product snel geleverd

Binnen een dag had ik de pot binnen, bedankt!

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis