Voor herhaling vatbaar

Elho buitenpot pure besteld, volgende dag in huis en netjes verpakt! En niet onbelangrijk, prima prijs!

Heel fijne winkel

Wishpel-bloempotten heeft een ruim assortiment waaruit er zeer veel keuze is dus voor ieder wat wils. Ook een fijne, vriendelijke service. Als je online besteld, komt je bestelling heel snel aan, zelfs als je vanuit België besteld. Ook duidelijke communicatie via e-mails.

Goede correspondentie, idem handelen na telefonisch contact én snelle service

super tevreden

prima produkt, hadden reeds grote plantenbakken voor terras van jullie, goede prijs en levering zoals afgesproken. top!!!

perfecte bloempot voor buiten

Reeds vele jaren diverse van deze Elho potten in de tuin staan: ze zijn mooi en blijven mooi én zijn zeer praktisch.

Uitstekende service.

Leveringstermijn werd nagekomen. Mijn artikelen zijn goed verpakt toegekomen. Positieve ervaring met deze webshop.

Foutje bedankt

Helaas kreeg ik bij 1 van de 6 potten die ik besteld had een ander type toegestuurd. Wel dezelfde maat, kleur en prijs, maar met een ander patroon. Omdat het een aanbieding betrof kon hij niet omgeruild worden. Jammer. Verder was de communicatie wel prima op orde!

Toppie !

Zeer goede service en ook snelle terugbetaling als je de verkeerde bloempotten hebt besteld. Zeer tevreden met het produkt en mooie kleur!

Mooie artikelen en prima service

Een duidelijke website met goede foto's. Prima verzorgd pakket ontvangen. Zeer vlotte verzending.

Snelle levering regenton!!!!

Fijne webshop. Foto's, goede productinformatie en bestelling plaatsen is snel gedaan. Dus.....groet van een tevreden klant !!!!!!

Ze doen wat ze zeggen! Afspraak is afspraak. Degelijk verpakte grote bloempot.

Het bedrijf is zeker aan te bevelen!

En aanwinst in ons interieur. Snelle levering, goed verpakt en mooie kwaliteit!

Mooie bloempotten

Perfecte bloempotten voor buiten gekocht. Leuke uitstraling tegen een gunstige prijs

Prima service en contact

Hoewel de waterton met een kapotte deksel werd afgeleverd door een koerier bij mijn voordeur, werd ik ontzettend fijn te woord gestaan door Wishpel-bloempotten. Daags erna was er meteen een andere deksel beschikbaar en ter plekke. Waterton Elho doet het uitstekend

Prima website en snelle levering.

Prima website en keuze genoeg. Snelle levering.

Goede service, prachtig product!

Goede service, prachtig product!

Alles is gewoon goed

Prima webshop Goede levertijd Prima levering Goede producten

Prima ervaring met wishperbloempotten

Goede website Prima producten met goede prijs Correcte verzending en levering Al met al ben ik blij met de mooie potten in mijn tuin voor mijn oleanders

Prima product en prima afgeleverd

Mooi product dat elders (veel) duurder is gekocht en ook nog eens goed verpakt ontvangen. Dat was bij een eerdere bestelling bij een ander bedrijf helaas anders. Dus Wishpel kan ik van harte aanbevelen!

Mooie potten maar slecht verpakt.

De potten op zich zijn mooi, maar doordat die in elkaar geduwd waren, zonder bubbeltjes plastiek of enige andere bescherming, hebben wij er zeker 20 min overgedaan om die uit elkaar te krijgen. Gevolg : 2 potten zijn geschonden. Dit was onvermijdelijk. Heel jammer natuurlijk. Ik beveel Wispel aan, mits ze iets aan hun verpakking doen.

Super top

Site facile livraison super rapide top produits très sérieux a recommander!

Positief

Goede prijs, duidelijke communicatie, goederen goed verpakt

zorgeloos!

duidelijke info, op tijd geleverd, zeer zorgvuldig ingepakt.

Topservice bestelling verliep vlekkeloos en snelle levering... chapeau!

Een avontuur

Verkeerde bestelling gekregen in een heel grote doos die ik moest terugbrengen en daarna een week wachtennop de juiste bestelling. Ondertussen kon ik mijn planten geen water geven. Dan juiste pakket ontvangen. 2 grote pottennin elkaar geduwd en lichtjes bekrast. Maar ben er blij mee want niemand zal van zeer dicht kijken.?

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis