Elho buitenpot pure besteld, volgende dag in huis en netjes verpakt! En niet onbelangrijk, prima prijs!
Hi Els, Super bedankt voor het mooie cijfer en de goede feedback! Fijn te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Wishpel-bloempotten heeft een ruim assortiment waaruit er zeer veel keuze is dus voor ieder wat wils. Ook een fijne, vriendelijke service. Als je online besteld, komt je bestelling heel snel aan, zelfs als je vanuit België besteld. Ook duidelijke communicatie via e-mails.
Hi Ida, Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij vinden het erg fijn dat u tevreden bent! Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede correspondentie, idem handelen na telefonisch contact én snelle service
Hoi Wim, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en is opgelost. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
prima produkt, hadden reeds grote plantenbakken voor terras van jullie, goede prijs en levering zoals afgesproken. top!!!
Beste Danielle, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze webshop te beoordelen met een mooie 10! Geniet van de mooie plantenbakken en uw terras :) Hopelijk nog eens tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Reeds vele jaren diverse van deze Elho potten in de tuin staan: ze zijn mooi en blijven mooi én zijn zeer praktisch.
Beste Myriam, Bedankt voor uw mooie review! Alvast een fijn weekend toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten
Leveringstermijn werd nagekomen. Mijn artikelen zijn goed verpakt toegekomen. Positieve ervaring met deze webshop.
Hi Ingrid, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en uw bloempotten netjes op tijd zijn geleverd :) Heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten
Helaas kreeg ik bij 1 van de 6 potten die ik besteld had een ander type toegestuurd. Wel dezelfde maat, kleur en prijs, maar met een ander patroon. Omdat het een aanbieding betrof kon hij niet omgeruild worden. Jammer. Verder was de communicatie wel prima op orde!
Hoi Corina, Wat vervelend om te horen dat u een verkeerde bloempot heeft ontvangen. Nogmaals onze welgemeende excuses hiervoor. Uiteraard proberen wij dit soort situaties te voorkomen, maar komt het weleens voor... De bloempot die u heeft besteld en niet heeft ontvangen hebben wij helaas niet op voorraad en is uit het assortiment gehaald, vandaar dat omruiling niet mogelijk was. Wij vinden het fijn dat de bloempot die u (verkeerd) heeft ontvangen, ook bij u in de smaak viel. Als dit niet zo geweest had u natuurlijk de bloempot kosteloos mogen retourneren en hadden wij het aankoopbedrag van de bloempot teruggestort op uw rekening. Veel plezier met uw aankopen! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten
Zeer goede service en ook snelle terugbetaling als je de verkeerde bloempotten hebt besteld. Zeer tevreden met het produkt en mooie kleur!
Hi Martin, Bedankt voor de mooie review! Wij wensen u alvast een fijn weekend toe :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten
Een duidelijke website met goede foto's. Prima verzorgd pakket ontvangen. Zeer vlotte verzending.
Goedemorgen, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website en de service die wij verlenen. Alvast een fijn weekend :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten
Fijne webshop. Foto's, goede productinformatie en bestelling plaatsen is snel gedaan. Dus.....groet van een tevreden klant !!!!!!
Hi Mary, Bedankt voor uw leuke review! Fijn om te horen dat u tevreden bent :) Veel plezier met uw bestelling en hopelijk nog eens tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten
Het bedrijf is zeker aan te bevelen!
Beste Egbert, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten
En aanwinst in ons interieur. Snelle levering, goed verpakt en mooie kwaliteit!
Hi Raymond, Wat leuk om te horen dat de bloempot mooi staat in uw interieur! Bedankt voor de mooie review en hopelijk nog eens tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Perfecte bloempotten voor buiten gekocht. Leuke uitstraling tegen een gunstige prijs
Hi Joep, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Hoewel de waterton met een kapotte deksel werd afgeleverd door een koerier bij mijn voordeur, werd ik ontzettend fijn te woord gestaan door Wishpel-bloempotten. Daags erna was er meteen een andere deksel beschikbaar en ter plekke. Waterton Elho doet het uitstekend
Hi Roos, Wat vervelend om te horen dat de deksel het niet heeft overleeft... We proberen deze kwetsbare artikelen altijd zo goed mogelijk te verpakken om transportschade te voorkomen, maar helaas gebeurt het toch een enkele keer dat het defect aankomt. Nogmaals onze excuses hiervoor. Fijn om te horen dat er adequaat is gehandeld en u spoedig een nieuwe deksel heeft mogen ontvangen. Veel plezier met de regenton! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten
Prima website en keuze genoeg. Snelle levering.
Hi Herma, Heel erg bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel Bloempotten
Goede service, prachtig product!
Hi Wendy, Bedankt voor uw review! Wat leuk om te horen dat zowel de service als het product goed bij u in de smaak vallen. Heel veel plezier ermee en hopelijk nog eens tot ziens :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel Bloempotten
Prima webshop Goede levertijd Prima levering Goede producten
Goedemorgen Pascal, Wat een leuke mooie review! Hier worden wij altijd blij van :) Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel Bloempotten
Goede website Prima producten met goede prijs Correcte verzending en levering Al met al ben ik blij met de mooie potten in mijn tuin voor mijn oleanders
Hi Henny, Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om onze webshop te beoordelen. Wat fijn dat uw oleanders er nu weer mooi bij staan. Heel veel plezier met de bloempotten en hopelijk nog eens tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel Bloempotten
Mooi product dat elders (veel) duurder is gekocht en ook nog eens goed verpakt ontvangen. Dat was bij een eerdere bestelling bij een ander bedrijf helaas anders. Dus Wishpel kan ik van harte aanbevelen!
Goedemorgen Rita, Bedankt voor deze super review! Graag weer tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Wishpel Bloempotten
De potten op zich zijn mooi, maar doordat die in elkaar geduwd waren, zonder bubbeltjes plastiek of enige andere bescherming, hebben wij er zeker 20 min overgedaan om die uit elkaar te krijgen. Gevolg : 2 potten zijn geschonden. Dit was onvermijdelijk. Heel jammer natuurlijk. Ik beveel Wispel aan, mits ze iets aan hun verpakking doen.
Goedemorgen Francine, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat er iets met het verpakken niet helemaal is gegaan zoals het hoort. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Ik stuur u gelijk een e-mail met het verzoek de foto's toe te sturen van de beschadigingen, zodat we deze situatie netjes met u kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, Wishpel Bloempotten
Site facile livraison super rapide top produits très sérieux a recommander!
Bonjour Dethier, Merci beaucoup :) Cordialement, Team Wishpel-Bloempotten
Goede prijs, duidelijke communicatie, goederen goed verpakt
Beste Laurie, Bedankt voor de mooie review die u voor ons heeft achtergelaten. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent. Hopelijk snel nog eens tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten
duidelijke info, op tijd geleverd, zeer zorgvuldig ingepakt.
Hi Arnold, Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor de review & veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten
Topservice bestelling verliep vlekkeloos en snelle levering... chapeau!
Hoi Claudia, Wat leuk dat je een review achterlaat! We vinden het altijd fijn om te horen als onze klanten het bestelproces, levering etc als prettig ervaren. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk snel nog eens tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten.nl
Verkeerde bestelling gekregen in een heel grote doos die ik moest terugbrengen en daarna een week wachtennop de juiste bestelling. Ondertussen kon ik mijn planten geen water geven. Dan juiste pakket ontvangen. 2 grote pottennin elkaar geduwd en lichtjes bekrast. Maar ben er blij mee want niemand zal van zeer dicht kijken.?
Beste Carla, Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om een review achter laten. We besteden altijd onze uiterste zorg aan het klaarmaken van de verzendingen voor onze klanten. Helaas is het bij uw bestelling toch voorgekomen dat uw pakket omgewisseld is met een andere klant. Onze welgemeende excuses. Wij zijn blij dat uw pakket uiteindelijk toch door u is ontvangen, wel jammer om te horen dat de bloempotten licht bekrast zijn. Indien gewenst kunt u natuurlijk altijd nog even contact opnemen met de klantenservice betreft de krassen. Wellicht kunnen wij hierin nog iets voor u betekenen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Bloempotten.nl
Kreekweg 2
3223LJ Hellevoetsluis