Ruim aanbod. Correcte prijs. Vlot geleverd
Hoi Patrick, Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk nog eens tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Beste, bestelling geplaatst en 2 dagen later is het in huis vind ik een zeer goede service, goede communicatie, de bloempotten zijn nergens anders te vinden dan bij jullie en dat vind ik TOP. Goed verpakt zodat er niets aan kan komen.
Hi Kristel, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de prachtige bloempotten :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Keurige communicatie (ook toen mijn bestelling later bleek te komen door vertraging bij de leverancier), netjes verpakt en goede prijs. Ik ben te tevreden!
Beste Margot, Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om onze webshop te beoordelen met een prachtige 10! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Geen negatieve opmerkingen makkelijk bestelbaar en conform afspraak. Goed verpakt. We hebben al vaker bij jullie besteld en ook deze keer alles prima zoals beschreven op de site.
Hi Paul, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik geniet elke dag van mijn prachtige bloempotten van Elho owv zijn prachtig design.
Hi Patricia, Wat leuk om te horen dat u zo kunt genieten van de bloempotten, heerlijk als uw tuin/balkon helemaal naar wens is. Veel plezier en alvast een fijn weekend toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mooie bloempot goed ingepakt en vlotte levering
Hi! Bedankt voor de mooie review :) Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Vriendelijk bij contact, snelle levering, goede kaliteit
Hi, Bedankt voor de mooie 10! Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
De levering verliep goed. Helaas was 1 onderdeel beschadigd. Na melding kreeg ik heel snel een nieuwe toegestuurd.
Hi Suzanne, Bedankt voor de mooie 10. Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Bestelling en levering perfect!
Hi, Bedankt voor de review! Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Hi Werner, Bedankt voor de mooie 9! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle levering, goede informatie over levering
Hi Babette, Bedankt voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Alles op tijd geleverd
Hi Stephan, Wat fijn om te horen dat alles op tijd en naar tevredenheid is geleverd. Heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
te lang wachten op levering en was direct terugbetaald.
Hi Katherine. Bedankt voor uw review! Fijn weekend toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Klantvriendelijke webshop, tevreden over de aankoop.
Hi Joris, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en producten! Bedankt voor de mooie review. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en alvast een fijn weekend! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Dit was de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan maar is heel goed bevallen De bestelling had ik heel snel binnen en ze zijn heel mooi je kunt ze zelf eventueel voor binnen gebruiken
Goedemorgen Hennie, Bedankt voor de review! Fijn dat de bloempotten helemaal naar wens zijn! =) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede service, goede prijzen en snelle en correcte levering. Ben er helemaal blij mee. Mijn advies: ga zo door.
Goedemorgen Wilma, Wat een leuke review! Zo fijn om te zien dat u helemaal blij bent met uw aankoop. Hopelijk weer snel tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Een fijne website, goede kwaliteit en prima service
Goedemorgen Mariëlle, Bedankt voor dit geweldige cijfer! Fijn om te zien dat u zo tevreden bent over ons =) Hopelijk weer tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Netjes, vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering.
Hi, Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik heb een Elho bloempot besteld. Scherpe prijsvechter super snelle verzending, was de andere dag in huis. Aanrader!
Hi Marjan, Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Heel veel plezier met de bloempot :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Een fijne webshop met uitgebreide collectie Elho bloempotten tegen aantrekkelijke prijzen. De levering van de bestelling was zeer snel en bijzonder goed ingepakt. Een aanrader!
Hi Annette, Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over ons! Bedankt voor de review. Geniet van het mooie zonnetje vandaag en uw mooie nieuwe bloempotten. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Een aanrader !
Hey Francine, Bedankt dat je ons aanbeveelt en jouw goede ervaring met iedereen deelt. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Bestelling en levering verliep vlot en snel, materiaal was goed verpakt. Post NL had het netjes voor de deur gezet, thx!
Beste Michel, Wat leuk om te horen dat alles goed en naar tevredenheid is verlopen. Heel veel plezier met uw bestelling. Geniet van het zonnetje en het weekend. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Elho bloempotten, mooie vormgeving, wel erg duur! De potten zaten erg netjes verpakt; helaas toch aan de rand van een pot een lelijke beschadiging.
Hi Ineke, Bedankt dat u uw ervaring met ons en met de andere deelt. Wat ontzettend vervelend dat de bloempot beschadigd bij u is aangekomen. Alle producten komen nieuw van onze leverancier, maar helaas komt het wel eens voor dat er schade is ontstaan. Onze excuses hiervoor. Ik begreep van mijn collega's van de klantenservice dat zij uw mail goed hebben ontvangen en hier inmiddels op hebben gereageerd. Wij doen er alles aan om dit zo netjes mogelijk voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle verzending en artikel precies zoals omschreven
Hi Joyce, Bedankt voor de review! Leuk om te lezen dat de bestelling naar wens is. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik werd keurig op de hoogte gehouden nadat de order geplaatst was. Aangezien ik de bloempotten naar het buitenland verstuurd wilde hebben, duurde de verzending iets langer dan in Nederland. Maar dit is uiteraard volledig logisch. Een medewerker hield mij dus keurig op de hoogte. Eenmaal het pakket ontvangen, direct de planten in de Elho Pure Coupe potten gedaan. Prachtige potten! Ik denk dat ik nog een koppel ga bestellen, maar dan voor buiten!
Hoi Amber, Wat fijn om te horen dat de bloempotten helemaal naar wens zijn afgeleverd. Bedankt voor de mooie review en we helpen je volgende keer natuurlijk graag nog een keer :) Geniet van de mooie bloempotten! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Kreekweg 2
3223LJ Hellevoetsluis