Goede website, makkelijk bestellen en goede communicatie en service

mooie potten en netjes op tijd geleverd

Ik had per ongeluk verkeerd besteld en na een mail hebben ze mijn fout netjes opgelost...

Een correct bedrijf met een geweldig team van medewerkers

Is voor herhaling vatbaar.

Ben zeer tevreden over de correkte en spoedige service

Ik ben zeer tevreden over de service , over de plant schalen - het kon niet beter

De bestelling al de volgende dag geleverd en goed verpakt!

Fanastische service!!!!!!

Er waren wat problemen met de levering hetgeen mijn fout was. Heb opgebeld zonder enig gezeur ok meneer kan gebeuren werd omgeruild daarna ging met levering via Post nl ook dit werd zonder mokken en morren netjes opgelost door Whispel

Mooi product, snelle levering

De regenton is van goede kwaliteit, voldoet aan de beschrijving en is zeer goed ingepakt en snel geleverd

Top pot

Makkelijk gevonden, snel ontvangen.

Zag er netjes uit en op tijd geleverd, zou zeker voor tweede keer bij jullie kopen

Dik in orde

Snelle en correcte service

Blikvanger

Mooie ruime sortering, prachtige kwaliteit.

Very good. Quick and reliable service. Good range of products

Very good. Quick and reliable service. Good range of products

Perfecte service. Aanrader.

Alles verliep volledig naar wens van bestelling tot levering. Ook zeer goede communicatie en een perfecte nazorg.

Goeie ervaring!

2 regentonnen besteld, volgende dag in huis. Bedankt!

Snelheid

Super shop met veel promo's. Ik heb voor 16u besteld en mijn vader heeft het pakket de volgende dag gekregen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Nette prijs, vlotte levering

Prettig dat het snel geleverd werd.

Kwaliteit en kleurrijk

Om wat kleur te brengen op mijn terras ook als de bloemen nog niet in bloei staan, wou ik ook leuke bloempotten. Die kleurtjes heb ik gevonden: okergeel en vrolijk pistachegroen en geen saai grijs, dat is helemaal niet wijs. De potten hebben bovendien wieltjes, zijn mooi groot en diep van het kwaliteitsmerk Elho en toch betaalbaar, dus zeer tevreden.

Uitstekende levering

Vlotte en correcte service

Vlotte bestelling en afhandeling van de bestelling.

De dingen die ik zocht vond ik bij jullie en aan de goedkoopste prijs. Super;

Supersnelle en vriendelijke service

Ik had een grote bloempot besteld en deze werd snel en netjes afgeleverd. Een duidelijke communicatie per mail over de voortgang van de levering en factuur. Kortom een fijn en betrouwbaar bedrijf om online iets te kopen.

Heel erg tevreden!

Ik heb al vaker potten besteld en ook deze keer weer een prima ervaring. De Elho bakken zijn prima, blijven mooi en daarom de uitbreiding ook weer besteld. Deze is fijn voor de erwten en de bonen, de andere gebruik ik voor lathyrus. En in de ronde potten staan allerlei verschillende overblijvende planten op mijn balkon. Elk jaar een bloemenzee met insecten en vlinders. Ook nog jaarlijks groente in potten . De ervaring met bestellen is ook prima, wordt de dag erop bezorgd dus nooit wachten!

Prima levering en mooie producten voor een goede prijs.

Het product wordt op tijd afgeleverd zoals afgesproken en de producten zijn net iets goedkoper dan in een winkel. Een aanrader!!

Hele mooie bloempotten mooie kleuren en super kwaliteit

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis