Product wat minder gemakkelijk te krijgen was binnen paar dagen in huis.
Hi Ad, Bedankt voor de review. Wat jammer dat de bloempot die u heeft besteld niet direct op voorraad was, gelukkig heeft u er niet al te lang op hoeven wachten :) Veel plezier ermee en hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle en correcte service
Hoi Maryse, Bedankt voor de mooie 10! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop. We wensen u veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
super tolle Option die Sendung zu verfolgen. perfektes Service
Dear Kaka, Thank you for your review! We are looking forward to see you again at wishpel-bloempotten.nl Kind Regards, Team Wishpel
Zeer mooie grote bloempot op wielen gekocht. Bij levering bleek de dubbele bodem er niet in te zitten. Er werd echt alles aan gedaan om het recht te zetten. En de bodem werd meteen nagestuurd. De klantenservice is echt zeer vriendelijk en behulpzaam. Bedankt voor deze service.
Hi Ibrahim, Bedankt voor de review! Wat jammer dat de dubbele bodem in eerste instantie ontbrak, maar fijn om te horen dat dit snel is opgelost. We doen er alles aan om jullie zo goed en snel mogelijk te helpen :) Hopelijk nog eens tot ziens en veel plezier met de bloempot. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Als beginnende "moestuin in een pot", had ik de mooie Elho kweekbakjes gespot. Whispel had een mooie aanbieding hierin. Ook voldoende keus in andere benodigdheden. Is iets niet meer in voorraad overleggen ze netjes of ze een vervangend artikel mogen aanbieden. Top!
Hoi Yvonne, Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. We proberen ons voorraad systeem zo up to date mogelijk te houden, maar mocht er onverwachts een product niet op voorraad blijken te zijn, proberen we altijd met de klant mee te denken of we een ander product kunnen aanbieden ter vervanging. Wie weet weer tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goedemiddag, Bedankt voor de review :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mooie potten die snel geleverd zijn!
Goedemorgen Karian, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Top service, bestelling reeds ten huize na 2 dagen
Goedemorgen meneer/mevrouw, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Bestel regelmatig Elho potten en inserts hier. Wordt snel bezorgd en netjes verpakt. Prijs is voor m’n gevoel zelfs iets onder de prijzen van tuincentra.
Goedemorgen Cynthia, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Idem
Goedemorgen Hendrik, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Prima Service snelle levering
Hi Carin, Bedankt voor het mooie cijfer! Veel plezier met de leuke bloempotten :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Alles perfect
Hi Patrick, Bedankt voor de mooie review! Heel veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Grote diversiteit aan potten en prijzen voor elk wat wils. De levering ook altijd correct. Top
De firma deed veel moeite om kort voor het paasweekend 15 gele bloempotten te regelen voor de tafels van ons restaurant Heel erg bedankt!
Hi Elles, Bedankt voor de mooie review! Het was voor ons geen enkel probleem om dit voor jullie te regelen, daar zijn we voor :) We hopen dat de bloempotten mooi staan op jullie tafels. Heel veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Regelmatig mailtjes om ons op te hoogte te houden van onze bestselling en het word snel geleverd super een tevreden klant .Groeten Gaby Van Lommel.
Hoi Gaby, Bedankt voor de mooie review. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Keurig volgens afspraak, Verpakking in orde en onbeschadigd bezorgt. Kortom een zeer tevreden klant.
Beste Ad, Bedankt voor de mooie 10! Veel plezier met uw bestelling en hopelijk nog eens tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Alles 100 procent maar de snelheid van levering zou opgevoerd kunnen worden maar dat is zoeken
Hi Peter, Wat leuk dat je onze webshop hebt beoordeeld met een mooie 10! Bedankt! Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede website, makkelijk bestellen en goede communicatie en service
Hi Marcella, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze webshop met een 8 te beoordelen! Het is leuk om te horen dat je een fijne ervaring bij ons hebt opgedaan. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik had per ongeluk verkeerd besteld en na een mail hebben ze mijn fout netjes opgelost...
Hi, Wat fijn om te horen dat alles netjes en naar tevredenheid is opgelost. Heel erg bedankt voor de mooie 10! Hopelijk snel tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Is voor herhaling vatbaar.
Hi Carla, Bedankt voor het mooie compliment en de mooie review! Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik ben zeer tevreden over de service , over de plant schalen - het kon niet beter
Hoi Heidrun, Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u veel plezier met de plantschalen en zien u graag nog eens terug in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Hi Barend, Wat fijn om te horen dat uw bestelling goed en tijdig is geleverd. Heel veel plezier ermee. Bedankt voor de mooie review en we zien u graag nog eens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Er waren wat problemen met de levering hetgeen mijn fout was. Heb opgebeld zonder enig gezeur ok meneer kan gebeuren werd omgeruild daarna ging met levering via Post nl ook dit werd zonder mokken en morren netjes opgelost door Whispel
Goedemorgen Rudy, Bedankt voor de review. Natuurlijk is het geen probleem om artikelen bij ons om te ruilen. Service staat bij ons voorop! We zijn blij dat u nu wel de juiste bloempotten heeft ontvangen en alles naar tevredenheid is opgelost. Als we verder nog iets voor u kunnen doen, horen we dit graag, we helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
De regenton is van goede kwaliteit, voldoet aan de beschrijving en is zeer goed ingepakt en snel geleverd
Goedemorgen Jeroen, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons als bedrijf te delen met de andere consumenten. We doen ons best onze bestelling zo goed mogelijk te verpakken en zo snel mogelijk bij de consument te leveren. Veel plezier met de regenton toegewenst, de plantjes zullen u super dankbaar zijn. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Makkelijk gevonden, snel ontvangen.
Goedemorgen Anne, Bedankt voor uw review! Veel plezier met de bloempot toegewenst. Indien we verder iets voor u mogen betekenen, horen we dit natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Kreekweg 2
3223LJ Hellevoetsluis