Telkens weer een uitstekende service

Tweede keer dat ik bloembakken bestel en in Spanje laat leveren. Een scherpere prijs vind je niet. Ook nu weer een prima service doorheen heel het proces. Goede communicatie rond de leveringsdatum . 1 week na het bestellen een mooie bloempot rijker

Perfect en correcte levering

Uitstekende service

Snelle levering, mooie potten.

Hele fijne webshop

Goede kwaliteit ruim assortiment en snelle levering

Zoals het hoort. Gewoon perfect!

Blij met het artikel dat ik kocht!

Heel tevreden.

Mooie en stevige potten. Snelle levering.

Leuke webshop

Leuke webshop met een uitgebreid assortiment en ook nog eens te betalen. Artikelen werden goed verpakt geleverd en waren snel binnen. Ik ga zeker nog eens bestellen.

Geweldig!

Snelle en goede service.

Goot aanbod en snelle levering

Prettige website, goede uitleg van producten en snelle levering

Goede communicatie

Mijn bestelling liet op zich wachten. Maar daar kon Wishpel-bloempotten.nl niks aan doen. Ze hebben er alles aan gedaan om de levering alsnog voor elkaar te krijgen. En dat is gelukt. Blij met dit bedrijf.

Voor herhaling vatbaar

Hele snelle service en mooie bloempotten

Snelle levering, snelle reactie en nette afhandeling.

Snelle levering, snelle reactie en nette afhandeling.

Doe zo voort

Eerst bestellen en daarna annuleren en mijn centjes mooi terug gestort krijgen in een minimum van tijd chapeau

Slechte service

Dit is niet de 1e keer dat ik bij jullie bestel en elke keer komen de spullen niet zoal wordt beloofd op de site bezorgd‼️Elke keer hetzelfde excuus na meerdere keren te moeten mailen waar mijn spullen blijven. Sorry, er is iets fout gegaan.

Duidelijke site, snelle service

Website leren kennen via dochter en meteen besteld en zeer tevreden!

Komen afspraken niet na en misleiden klant

15 oktober 21 bestelling geplaatst voor bloempot die direct leverbaar zou zijn. Vervolgens bericht dat het fout op de website stond en dat het 3-6 dagen zou duren. Website zou aangepast worden. Na deze periode gebeld omdat ik nog geen bericht ontvangen had en het nog steeds fout op de website stond. Op 25 oktober hierop bericht; zoals vermeld in uw orderbevestiging en op de website (website inmiddels aangepast) kunt u uitgaan van 3-6 werkdagen. Vervolgens zelfde dag bericht dat artikel vertraging had opgelopen waardoor een levertijd van eind november!! Vervolgens 6 december gebeld (op de website stond nog steeds 3-6 werkdagen, dit ook weer gemeld) dat ik de bloempot nog steeds niet ontvangen had. 7 december mail; contact opgenomen met leverancier, niet leverbaar door grondstof tekort, bestelling wordt geannuleerd met excuses. Hierop gereageerd dat dit niet acceptabel is en dat ik in 2022 de pot zeer waarschijnlijk duurder moet gaan aanschaffen en ik verzoek om mij te garanderen dat ik deze pot voor dezelfde prijs kan gaan aanschaffen. Reactie; heel vervelend maar wij kunnen niets meer voor u betekenen. (onbekend wanneer levering, misschien uit collectie etc.) Klantenservice blijft vriendelijk maar hiervoor koop ik niets.

Top, attend en zorgvuldig

Prima, dat levering niet direct zou plaatsvinden stond op de site, maar is ter controle ook per email gemeld. Netjes! Levering in goede orde ontvangen.

Mooie webshop

Vooral de enorme keus is leuk

Zending was perfekt

De bestelde bloempotten ELHO voldeden volledig aan onze verwachtingen en werden keurig verpakt bij ons afgeleverd. Levertijd 3-5 dagen mag wel wat korter !

een vlotte en vriendelijk afhandeling van een geschonden zending

in een korte tijd werd me een nieuwe zending opgestuurd nadat het bleek dat de zending door het transport gehavend was.

Erg blij met mijn aankoop

2 prachtige grote binnenpotten gekocht tegen een hele leuke prijs. Ik ben er erg blij mee.

Goede producten, prima prijs, maar te laat geleverd.

Los van elkaar hebben we 2 Elho potten besteld. Bij beide potten stond op de website een levertijd van maximaal 6 werkdagen. Bij beide potten hebben we ma 6 dagen gebeld, en hoorden dat ze er net waren en direct geleverd zouden worden. Advies: zet geen levertermijn op de site, als je je er niet aan kunt houden. Potten zijn goed en mooi voor een goede prijs.

Nog geen bestelling ontvangen op 29/11/2021

Graag mijn bestelling nog te ontvangen

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis