Hi Kris, Wat leuk dat je onze webshop hebt beoordeeld met een mooie 10! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service. Hopelijk tot ziens op één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Tweede keer dat ik bloembakken bestel en in Spanje laat leveren. Een scherpere prijs vind je niet. Ook nu weer een prima service doorheen heel het proces. Goede communicatie rond de leveringsdatum . 1 week na het bestellen een mooie bloempot rijker
Beste Hilde, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze webshop te beoordelen met een mooie 9! Heel fijn dat u ook in Spanje van deze prachtige producten kan genieten. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Perfect en correcte levering
Beste Sandra, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de levering. Bedankt voor de mooie 10! Wij hopen u nog eens te zien in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle levering, mooie potten.
Beste Mariëlle, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om onze webshop te beoordelen. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede kwaliteit ruim assortiment en snelle levering
Beste Melene, Bedankt voor uw review! Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over het assortiment en de levering die wij aanbieden. Veel plezier met uw bestelling. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zoals het hoort. Gewoon perfect!
Hoi Eddie, Bedankt voor deze mooie 10! Heel fijn om te horen dat u tevreden bent. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Blij met het artikel dat ik kocht!
Beste Katleen, Bedankt voor de mooie review. Wat leuk om te horen dat u blij bent met uw aankoop! Heel veel plezier ermee. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mooie en stevige potten. Snelle levering.
Beste Olga, Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om onze webshop te beoordelen met een mooie 10! Bedankt hiervoor. Het is altijd leuk om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Wij hopen dat u nog lang kunt genieten van de mooie bloempotten. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Leuke webshop met een uitgebreid assortiment en ook nog eens te betalen. Artikelen werden goed verpakt geleverd en waren snel binnen. Ik ga zeker nog eens bestellen.
Hoi Maddy, Bedankt voor je mooie review! We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle en goede service.
Hoi Peter, Bedankt voor de mooie review! Hopelijke tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Prettige website, goede uitleg van producten en snelle levering
Hi XTA, Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met je bestelling! We hopen je graag nog eens terug te zien in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mijn bestelling liet op zich wachten. Maar daar kon Wishpel-bloempotten.nl niks aan doen. Ze hebben er alles aan gedaan om de levering alsnog voor elkaar te krijgen. En dat is gelukt. Blij met dit bedrijf.
Hoi Dorien, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze webshop te beoordelen met een 9! Fijn dat u tevreden bent over onze service. Helaas gaat het inderdaad niet altijd zoals wij willen, maar fijn dat u heeft opgemerkt dat we er alles aan doen om de situatie zo spoedig mogelijk op te lossen :) Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Hele snelle service en mooie bloempotten
Hoi Conny, Bedankt voor de mooie review! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u snel nog eens terug te zien in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle levering, snelle reactie en nette afhandeling.
Beste Bas, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Eerst bestellen en daarna annuleren en mijn centjes mooi terug gestort krijgen in een minimum van tijd chapeau
Hoi Philip, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is afgehandeld. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Dit is niet de 1e keer dat ik bij jullie bestel en elke keer komen de spullen niet zoal wordt beloofd op de site bezorgd‼️Elke keer hetzelfde excuus na meerdere keren te moeten mailen waar mijn spullen blijven. Sorry, er is iets fout gegaan.
Beste René, Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om onze webshop te beoordelen. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Wij doen altijd ons best om de bestellingen zo zorgvuldig mogelijk te verwerken, maar helaas is er bij uw bestelling inderdaad iets mis gegaan waardoor de bestelling vertraging heeft opgelopen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij zien in ons systeem dat u de bestelling op 18 december in ontvangst heeft mogen nemen en hopen dat de bestelling goed bevalt. Als er nog iets is dat wij voor u kunnen doen, laat het ons gerust weten. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Website leren kennen via dochter en meteen besteld en zeer tevreden!
15 oktober 21 bestelling geplaatst voor bloempot die direct leverbaar zou zijn. Vervolgens bericht dat het fout op de website stond en dat het 3-6 dagen zou duren. Website zou aangepast worden. Na deze periode gebeld omdat ik nog geen bericht ontvangen had en het nog steeds fout op de website stond. Op 25 oktober hierop bericht; zoals vermeld in uw orderbevestiging en op de website (website inmiddels aangepast) kunt u uitgaan van 3-6 werkdagen. Vervolgens zelfde dag bericht dat artikel vertraging had opgelopen waardoor een levertijd van eind november!! Vervolgens 6 december gebeld (op de website stond nog steeds 3-6 werkdagen, dit ook weer gemeld) dat ik de bloempot nog steeds niet ontvangen had. 7 december mail; contact opgenomen met leverancier, niet leverbaar door grondstof tekort, bestelling wordt geannuleerd met excuses. Hierop gereageerd dat dit niet acceptabel is en dat ik in 2022 de pot zeer waarschijnlijk duurder moet gaan aanschaffen en ik verzoek om mij te garanderen dat ik deze pot voor dezelfde prijs kan gaan aanschaffen. Reactie; heel vervelend maar wij kunnen niets meer voor u betekenen. (onbekend wanneer levering, misschien uit collectie etc.) Klantenservice blijft vriendelijk maar hiervoor koop ik niets.
Beste Monique, Bedankt voor de genomen moeite om uw ervaring met onze webshop te beoordelen. Helaas hebben wij u niet aan het artikel kunnen helpen. Tijdens het order picken bleek het artikel niet op voorraad te zijn en zouden wij deze voor u bestellen bij de leverancier. Vanuit de leverancier wordt gecommuniceerd dat de levertijd 3-6 werkdagen zou zijn. Echter zijn er bij diverse leveranciers diverse grondstof problemen, waardoor ze hun productie proces niet kunnen voortzetten. Het spijt ons dat we u niet tijdig hebben geïnformeerd hierover, echter zijn we wel altijd op en eerlijk geweest over de status van uw bestelling. Het aankoopbedrag is netjes aan u gecrediteerd. Helaas kunnen wij de bloempot niet voor u in back order houden omdat het onbekend is wanneer de bloempot weer geproduceerd gaat worden en wij het artikel vermoedelijk niet meer gaan aanbieden in onze collectie. Om deze redenen hebben wij gekozen het aankoopbedrag naar u terug te storten. Wij betreuren de situatie en hopen u in de toekomst een betere ervaring met ons als webshop te kunnen geven. Hele fijne dag en alvast fijne feestdagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Prima, dat levering niet direct zou plaatsvinden stond op de site, maar is ter controle ook per email gemeld. Netjes! Levering in goede orde ontvangen.
Hi Jeroen! Leuk dat je onze webshop hebt beoordeeld met een 9. We streven er naar onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de status van uw bestelling. Leuk om te zien dat dit ook gewaardeerd word door onze klanten. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Vooral de enorme keus is leuk
Hi Klaas! Thnx voor uw review. We worden echt blij om te zien dat klanten blij zijn met hun bestelling. Wie weet weer een keertje tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
De bestelde bloempotten ELHO voldeden volledig aan onze verwachtingen en werden keurig verpakt bij ons afgeleverd. Levertijd 3-5 dagen mag wel wat korter !
in een korte tijd werd me een nieuwe zending opgestuurd nadat het bleek dat de zending door het transport gehavend was.
2 prachtige grote binnenpotten gekocht tegen een hele leuke prijs. Ik ben er erg blij mee.
Los van elkaar hebben we 2 Elho potten besteld. Bij beide potten stond op de website een levertijd van maximaal 6 werkdagen. Bij beide potten hebben we ma 6 dagen gebeld, en hoorden dat ze er net waren en direct geleverd zouden worden. Advies: zet geen levertermijn op de site, als je je er niet aan kunt houden. Potten zijn goed en mooi voor een goede prijs.
Graag mijn bestelling nog te ontvangen
Kreekweg 2
3223LJ Hellevoetsluis