Snelle service en mooie producten

Pakket was er heel snel en de prijs kwaliteitverhoudingen zijn heel netjes vergeleken bij andere webshops!

Bestelling en telefonisch contact verliepen naar wens.

Vlotte reactie na mijn bestelling. Omdat levering niet volgens toegezegde tijd verliep heb ik telefonisch contact.opgenomen. De verlate levering werd mij uitgelegd en vervolgens verliep de levering volgens afspraak.

Helemaal goed

Alles perfect.

Prima website en levering zoals beloofd

Ik had al eerder deze regenton bij Whispel gekocht. Toen waren er kleine leveringsproblemen, die uitstekend werden gecommuniceerd. Dus nu ik er nog een wilde kopen, was Whispel de eerste keuze. En direct geleverd, zoals beloofd zonder transportkosten

Veel keuze en goede service

Enorm veel keuze, snelle verzending en goede verpakking. Aanrader!

levering liet te wensen over

Het artikelnummer is hoe het zijn moet en ziet er heel goed uit. Alleen hebben we meer dan 2 maanden moeten wachten op dit artikel.

De bestelling is vlot verlopen, met een snelle levering. Spijtig dat zeker voor Belgische klanten de portkosten behoorlijk durven oplopen.

Zowel levering als retour zijn prima gegaan.

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit voordelige prijs

Ik heb mijn aankoop zeer positief ervaren. Ik heb een merk plantenbak gekocht, die bij Wishpel veel voordeliger was. Hij is zeer goed verpakt geleverd. En zeer goed van kwaliteit. Wishpel-bloempotten een echte aanrader.

Een hele goede afronding van de bestelling!

Een hele goede afronding van de bestelling!

Meedenkers, daar wordt je blij van!

We hebben twee grote buitenpotten gekocht. De grootste pot bleek beschadigd èn te groot. Hij kon meteen weer met de leverancier mee terug, binnen een paar dagen geld terug en de goeie potmaat besteld. De contacten met Wishpel waren buitengewoon prettig.

Vlotte levering

Er mankeerde een onderdeel maar dat werd onmiddellijk nageleverd. Alles in goede staat vlot geleverd!

Levering en product prima naar wens

Ondanks een geplaatste bestelling in het weekend, werd deze al snel- en correct geleverd op de eerstvolgende maandag! Top SERVICE en levering!

Goede communicatie

De door mij bestelde pot bleek toch niet op voorraad. Ik ontving een keurige persoonlijke mail hierover. Binnen slechts enkele dagen werd de pot alsnog geleverd!

Slechte communicatie over voorraad

Mijn bestelling was voorradig, nadat ik mailde met de vraag waar mijn bestelling bleef (na een week) kreeg ik het antwoord dat mijn product niet voorradig was... Dit had met een eenvoudig mailtje opgelost kunnen zijn... Dan wist ik tenminste dat ze er mee bezig waren.

Zeer mooie bloempot met onderschat ideaal voor hortensia’s

Zeer mooi

Mooie leuke bloempot

Correcte aflevering van dat wat ik besteld had

Snelle levering en goed verpakt

Goede ervaring Tot nu toe alleen ELHO bloempottten besteld

Topkwaliteit

Goede service, uitstekende vriendelijke klantenservice, op tijd geleverd.

Helemaal goed!

Binnen 24 uur het bestelde ontvangen Top!!

Prachtige producten, uitgebreid assortiment en snelle levering!

Ik ben ontzettend blij met de geleverde plantenpotten. De website is zeer toegankelijk en bestellen eenvoudig. Levering werd snel verzorgd en de producten in zeer goede staat. Kortom: uitstekende service en een tevreden klant!!

Prim

snel veleverd

snel gekregen , mooi geworden

mijn bloempot staat inmiddels mooi , ben ik er blij mee.

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis