Alles was netjes verpakt
Compleet aanbod en zeer mooie producten van elho. Ik heb al jaren geleden de bloempotten van elho en nu binnenpotten erbij gekocht (self watering). Bij whispel is compleet aanbod, heel fijn. Geleverd volgens afspraak, duidelijk vermeld op de site.
Beste Arianne, Bedankt voor de mooie review. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent en wensen u veel plezier met uw bestelling. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Correcte levering
Hi Caroline, Bedankt voor de genomen moeite om uw ervaring met ons als webshop te beoordelen. Fijn om te zien dat u tevreden bent over de levering. Veel plezier met uw aankoop toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Op donderdag online een elho-bloempot besteld vanuit België, twee dagen later, op een zaterdag al aan huis geleverd! Prima service & scherpe prijzen alsook doenbare transportkosten! Erg tevreden! Ik durf Wishpel-bloempotten aan te bevelen!
Hi Nico, Bedankt voor je review en als beoordeling een cijfer 10! =) Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw ervaring met onze webshop. Veel plezier met de bloempotten toegewenst en wie weet weer tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pakket was er heel snel en de prijs kwaliteitverhoudingen zijn heel netjes vergeleken bij andere webshops!
Hoi Mylene, Bedankt voor uw mooie review! Heel veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Vlotte reactie na mijn bestelling. Omdat levering niet volgens toegezegde tijd verliep heb ik telefonisch contact.opgenomen. De verlate levering werd mij uitgelegd en vervolgens verliep de levering volgens afspraak.
Hey Henny, Bedankt voor uw review! Wij proberen onze klanten tijdig te informeren wanneer een levering vertraging heeft opgelopen. Helaas was dit in dit geval niet gelukt, maar uiteraard willen wij onze klanten altijd uitleggen wat de status van de bestelling is. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Alles perfect.
Hoi Anna, Wat leuk dat u onze webshop heeft beoordeeld met 10! Super bedankt. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik had al eerder deze regenton bij Whispel gekocht. Toen waren er kleine leveringsproblemen, die uitstekend werden gecommuniceerd. Dus nu ik er nog een wilde kopen, was Whispel de eerste keuze. En direct geleverd, zoals beloofd zonder transportkosten
Hi Thijs, Bedankt voor uw review! Wij streven ernaar de communicatie met ons klanten optimaal te behouden en de leveringen zo snel mogelijk plaats te laten vinden. Als webshop zijnde, zijn we afhankelijk van de levering van leveranciers. Het komt een enkele keer voor dat er leveringsproblemen zijn helaas, echter informeren wij onze klanten hier direct over. Veel plezier met de regentonnen toegewenst en wie weet weer tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Enorm veel keuze, snelle verzending en goede verpakking. Aanrader!
Hey Ticia, Bedankt voor de review! We wensen u veel plezier toe met uw aankopen. Tot ziens in 1 van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Het artikelnummer is hoe het zijn moet en ziet er heel goed uit. Alleen hebben we meer dan 2 maanden moeten wachten op dit artikel.
Beste Kurt, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze webshop te beoordelen. Wij begrijpen dat het ontzettend vervelend is dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling. De leverancier had voor dit specifieke artikel te maken met problemen in het productieproces. Helaas zijn wij in deze situaties afhankelijk van onze leverancier. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij hopen u graag nog eens te zien in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
De bestelling is vlot verlopen, met een snelle levering. Spijtig dat zeker voor Belgische klanten de portkosten behoorlijk durven oplopen.
Beste Ria, Bedankt voor genomen moeite om uw ervaring met ons als webshop te beoordelen. Helaas kunnen wij de verzendkosten buiten Nederland niet gratis aanbieden ivm de hoge transportkosten. We hopen dat we dit in de toekomst wel gratis kunnen aanbieden. Veel plezier met uw aankopen toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zowel levering als retour zijn prima gegaan.
Hi Nicolette, Bedankt voor uw beoordeling en wat leuk om te zien dat u ons met een 10 heeft beoordeeld. Mocht een artikel niet naar wens zijn, kan de klant altijd zijn/haar bestelling aan ons retourneren. Uiteraard handelen we na ontvangst alles netjes af. Wie weet weer tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik heb mijn aankoop zeer positief ervaren. Ik heb een merk plantenbak gekocht, die bij Wishpel veel voordeliger was. Hij is zeer goed verpakt geleverd. En zeer goed van kwaliteit. Wishpel-bloempotten een echte aanrader.
Hi Jolanda, Bedankt voor de review en het cijfer 10. Hier doen we het natuurlijk voor, goede prijzen, optimale service en kwaliteit. Tot ziens in 1 van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Een hele goede afronding van de bestelling!
Hi Paula, Bedankt voor de review en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze webshop te beoordelen =). Met vriendelijke groet, Team Wishpel
We hebben twee grote buitenpotten gekocht. De grootste pot bleek beschadigd èn te groot. Hij kon meteen weer met de leverancier mee terug, binnen een paar dagen geld terug en de goeie potmaat besteld. De contacten met Wishpel waren buitengewoon prettig.
Hey Jaap. Bedankt voor de review! =) Leuk om te lezen dat ondanks dat de bestelling niet naar tevredenheid was, u wel tevreden bent over onze collega's van de klantenservice. Dit is waar we keihard ons best voor doen en het gevoel wat we al onze klanten willen geven. Wie weet wie tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Er mankeerde een onderdeel maar dat werd onmiddellijk nageleverd. Alles in goede staat vlot geleverd!
Hey Frauke, Bedankt voor je reactie! Natuurlijk sturen wij zsm onderdelen toe die defect zijn, we doen ons uiterste best al onze klanten naar tevredenheid te helpen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ondanks een geplaatste bestelling in het weekend, werd deze al snel- en correct geleverd op de eerstvolgende maandag! Top SERVICE en levering!
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review en dat u ons heeft beoordeeld met een 10! Wij doen altijd ons uiterste best de bestellingen zo spoedig mogelijk te versturen =). Lief dat u uw ervaring met iedereen wilt delen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
De door mij bestelde pot bleek toch niet op voorraad. Ik ontving een keurige persoonlijke mail hierover. Binnen slechts enkele dagen werd de pot alsnog geleverd!
Hey Saskia, Bedankt voor je review! Helaas komt het een enkele keer voor dat er een ruis is in de daadwerkelijke voorraad, we doen ons uiterste best om dit zo veel mogelijk te beperken. Mocht het inderdaad zo zijn dat er een artikel niet op voorraad blijkt te zijn, betreuren we dat en laten we dit onze klanten zo spoedig mogelijk weten en streven ernaar het artikel zo snel mogelijk weer op voorraad te hebben, zodat we de producten zo snel mogelijk kunnen versturen. Bedankt voor uw begrip en hopelijk tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mijn bestelling was voorradig, nadat ik mailde met de vraag waar mijn bestelling bleef (na een week) kreeg ik het antwoord dat mijn product niet voorradig was... Dit had met een eenvoudig mailtje opgelost kunnen zijn... Dan wist ik tenminste dat ze er mee bezig waren.
Hi Britt, Bedankt voor de review! Normaliter is niet de normale gang van zaken en proberen wij altijd zo snel mogelijk met onze klanten te communiceren betreft vertragingen of artikelen die niet op voorraad zijn. Helaas is het bij uw bestelling toch voorgekomen dat wij u niet tijdig geïnformeerd hebben, waarvoor onze excuses. We nemen de feedback mee binnen ons team en zullen er naar streven de communicatie zo optimaal mogelijk te hebben. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zeer mooie bloempot met onderschat ideaal voor hortensia’s
Hi Willy! Bedankt voor uw review, fijn dat de bloempot ideaal is voor uw planten. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mooie leuke bloempot
Correcte aflevering van dat wat ik besteld had
Goede ervaring Tot nu toe alleen ELHO bloempottten besteld
Goede service, uitstekende vriendelijke klantenservice, op tijd geleverd.
Kreekweg 2
3223LJ Hellevoetsluis