De klant staat centraal…!

Schitterende transactie: ruime keuze, topkwaliteit, goede productomschrijving, communicatie, opvolging en snelle levering. Ben tevreden klant.

Klasse

Bestelling wordt snel geleverd, producten voldoen aan de verwachtingen. Een aanrader als u kwaliteit voor een goede prijs verwacht.

prima afhandeling

alles is prima afgeleverd en zeer snel!

Erg lang moeten wachten maar producten zijn goed

Had verschillende balkon plantenbakken besteld die binnen 10 dagen geleverd zouden worden. Ik vol goede moed alvast plantjes gekocht. Maar na 2 weken nog niets gezien of gehoord. Na een mailtje kreeg ik te horen dat leverancier leveringsproblemen had. Of ik nog een paar weken kon wachten. Daarna wel weer bericht gekregen, weer niet geleverd. Na 2 maanden uiteindelijk wel de bakken gehad. Al heb ikwel voor andere kleur moeten kiezen... wel steeds netjes te woord gestaan en bakken zijn mooi. Dus uiteindelijk wel blij. Maar jammer dat ik lang heb moeten wachten en deel van de planten niet zo goed hebben overleefd voordat ik de bakken had.

Heel tevreden van de service.

Goede prijs-kwaliteit. Zeer snelle levering. Heel tevreden met mijn aankoop.

Prima service en uitstekend product

Het item dat ik wilde was hier 90 euro goedkoper dan elders, kende het bedrijf niet maar viel me niet tegen!

Snell

Snelle goede verzending. Netjes verpakt. Ruime collectie Elho producten

Prima potten voor prima prijs

Ik raad de potten van Elho aan. Goede prijs kwaliteit verhouding

Tevreden

Goed product, snel geleverd.

vlotte bestelling en levering!

Wrong items delivered, but quickly resolved

I ordered 3 tomato pots, and 2 potato pots (with 1 inner pot) arrived. Quickly returned after talking to customer service and the correct items arrived next day. Hopefully just a one-off mistake.

Perfect. Alles snel en correct geleverd

Correcte service!

Bij mijn eerste bestelling.was niet alles voorradig, deze zaken werden later geleverd. Bij vragen hierover kreeg ik onmiddellijk antwoord en werd ik op de hoogte gehouden. Professioneel en correct!

Top kwaliteit & hulpvaardig

Wij zijn uiterst tevreden over onze elho buitenbakken en bij vragen word je prima geholpen (zoals hoeveel zand moet er in bak als tegengewicht, ...)

Supersnelle en nette levering!

Snelle en correcte levering.

Supermooie potten, keurig en snel geleverd.

Heb al enkele keren potten bij jullie besteld. Ze werden snel en prima afgeleverd. Dus ik kan het iedereen aanbevelen. Onze tuin is afgelopen weken aangepakt, en de mooie potten zijn een lust voor het oog. Echt super!

snelle verzending, aantrekkelijke prijzen, correcte verpakking. Aanbevolen site

Mooi pot, vreselijke sevice

Leveren een pot die niet besteld is, zelf een achterlijk groot pakket terugbrengen naar post.nl, kosten maken na lang gezeur een kortingsbon beloven maar na een week heb ik nog niets gezien! De bestelde pot wel geleverd maar zouden van tevoren bellen, is niet gedaan en ook niet in beloofde tijdvak geleverd

Een zeer goede ervaring

Het is makkelijk te bestellen en het word snel en optijd geleverd!

Goede ervaring, op tijd geleverd en gemakkelijk

Helmaal prima!

Een onbekende site voor mij maar ze hadden precies wat ik zocht, kei snelle/ goeie levertijden en de producten zijn in perfecte staat aangekomen. Zeker boven verwachting deze bestelling afgehandeld. Wanneer ik weer nieuwe bloempotten nodig heb weet ik waar ik terecht kan!

Mooie bloempotten super snel geleverd

Veel keuze bij Whispel. Goede communicatie en super snelle levering.

Prima service!

Snelle levering, goede prijs!

SUPER

Artikel in goede conditie ontvangen. Snelle levering. Goede en duidelijke communicatie.

Super super super

Alles is goed en snel verlopen , niks op aan te merken Gewoon goede service!!!

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis